• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    BATY: Hele zase tak slavný to nebude :(
    Mám taky 2ky Solary a dneska dopoledne jsem je nechal asi 3 hodiny v kuchyní nasměrované na slunce a prodloužila se mi výdrž o 1 den.
    BATY
    BATY --- ---
    PISTA1: Pěkný! Za 3 měsíce napiš, kolik ti zbývá baterie 😀
    BATY
    BATY --- ---
    KORKMAZ: Tak si to GPX stáhni a pak v GC vlez do Training and planing - Course a tlačítko Import. Zvolíš, že je to běh atd a je to. Potom v telefonu najeď na tu trasu a nahoře vpravo je taková ikona mobilu s šipkou a tím pošleš trasu do hodinek.

Dokonce v Training and planing je PacePro Strategies a tam si můžeš ještě nakalibrovat, jak ten závod chceš bežet, že třeba po rovině chceš běžet rychle, do kopce pomaleji atd. a hodinky se tě pak budou snažit držet v těch mezích, které sis určil - ale pro toto tam právě musíš mít tu trasu i s tím profilem převýšení...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Asi debilní dotaz, ale za to doporučení amazonu mi to snad odpustíte - mám nově fenix 7 standart a zítra jdu na běhej lesy klínovec. Trasa je nová, neznám, bude asi decánko teplo, tak bych rád využil mapu v hodinkách, ale prd s tím umím. Pořadatel se tak trochu tváří, že tam není kopec (start je výš než cíl a proto tam dává negativní elevation gain) ale dává k dispozici mapu GPX. Dříve s vivoactive a forerunner jsem to vždy směle ignoroval, ale třeba by se to teď chytlo. Zkušenosti? Díky
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    PISTA1: já vybíral hodinky tak, aby měly dotyk, jinak to pro mě bylo "nebrat" ale musím uznat po tom, co padla volba na Fenix 7x (kde jsou tlačítka i dotyk) tak jsou tlačítka velmi návykový a dotyk pomalu nepotřebuju...
    Takže užívej instinkty 2, to jsou fakt hodně pěkný hodinky
    BATY
    BATY --- ---
    HOLAKAC: Různý plavecký statistiky, swolf nebo co, tempa, jakým stylem si plaval, prsa, kraul atd... Jednotlivé bazény...
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Mám forerunner 35, byl jsem s nima plavat, a čtu že režim na plavání tam není. Nevadí, stejně chodím jen občas, ale večer moukám, že moveIQ plavání poznal. WTF? Když to hodinky poznaj, proč to nemá dedikovanej režim, to je pak jen o SW ne ? Nebo co vám lepší modely u plavání měřej ?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Hodinky včera dorazili, čb displej nevadí je pěkně čitelnej jak na slunci tak za šera, zatím trochu bojuju s ovládáním tlačítkama ale to se poddá.

KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BATY: Jo to je ta akce, jak jsem říkal. Týká se to i zboží mimo wearables https://www.zive.cz/clanky/slevy-amazon-prime-day-deals-2023/sc-3-a-223139/
    BATY
    BATY --- ---
    Huge Amazon Prime Day 2023 Sports Tech Deals Tracker! | DC Rainmaker
    https://www.dcrainmaker.com/2023/07/huge-amazon-prime-day-2023-sports-tech-deals-tracker.html
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BATY: Ty tam nemají v akci a co není na krámě tak s tím je trochu problémy protoze se brzo vracím a žena asi nebude mít pochopení jet přes půl ostrova pro rádoby lepší hodinky a promeškat odlet 😁 ty 7 mají v elektru naproti lidlu, takže pro ně v rychlosti zítra skočím než děcka sežerou zmrzku.

Každopádně dvojnásobek za fine tuning nedám a kolem těch 10k je pro mě strop za sportovní hodinky a potřebuju něco ASAP, protože současný vivoactive už skoro nedaj ani půlmaraton.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Tak jsem právě objednal Instinct 2 na amazonu za 6850,-
    BATY
    BATY --- ---
    BUCCI: Jestli tam nemají DPH, tak to tam bude za hubičku...
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: akorát rozdíl v ceně se 7 pro je už skoro 10k
    BATY
    BATY --- ---
    KORKMAZ: Každopádně si vem raději Fénix 7 PRO, co jsou teď nové... A nezapomeň na safírové sklo.
    BATY
    BATY --- ---
    KORKMAZ: Tady bych nepřemýšlel a šel do 7...Když si vezmeš, že je to něco, co máš na ruce 24/7, tak bych 2K fakt neřešil...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    PISTA1: Ve Španělsku v Euronics. Nemají tu DPH tak jsou ceny trochu jinde.
    Ale beru 7. Btw mají dost Garmin hodinek v akci na Amazon.de. I právě 7 nebo epix
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KORKMAZ: jj 7

Jak píše Bucci na 6 už nejsou aktualizace atd.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    PISTA1: instinkt 2 solar má výhodu, že v létě se obejdeš bez nabíječky
    Jinak v duelu 6 vs 7 bych šel do 7 (6 uz konči životní cyklus i update nebo funkce)
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    KORKMAZ: kde seženeš fenix 6 za 9?
    Odešla mě už druhá baterka ve vivoactive a dalaší prachy do toho cpát nechci.
    Tak koukám po něčem novým, vzal jsem na zkoušku miband ale to věčný klepání na display abych viděl kolik je hodin nedávám.
    Zatim jsem se rozhodnul pro instinct 2 solar ale za 9 bych šel asi klidně do fenixe
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Obyč fenix 6 za 9k nebo obyč fenix 7 za necelých 11k - do čeho jít? Asi bych si připlatil a vzal 7, páč jsem docela zvyklý na dotykáč co mám u vivoactive.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam