• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    BUCCI: Jestli tam nemají DPH, tak to tam bude za hubičku...
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: akorát rozdíl v ceně se 7 pro je už skoro 10k
    BATY
    BATY --- ---
    KORKMAZ: Každopádně si vem raději Fénix 7 PRO, co jsou teď nové... A nezapomeň na safírové sklo.
    BATY
    BATY --- ---
    KORKMAZ: Tady bych nepřemýšlel a šel do 7...Když si vezmeš, že je to něco, co máš na ruce 24/7, tak bych 2K fakt neřešil...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    PISTA1: Ve Španělsku v Euronics. Nemají tu DPH tak jsou ceny trochu jinde.
    Ale beru 7. Btw mají dost Garmin hodinek v akci na Amazon.de. I právě 7 nebo epix
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KORKMAZ: jj 7

Jak píše Bucci na 6 už nejsou aktualizace atd.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    PISTA1: instinkt 2 solar má výhodu, že v létě se obejdeš bez nabíječky
    Jinak v duelu 6 vs 7 bych šel do 7 (6 uz konči životní cyklus i update nebo funkce)
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    KORKMAZ: kde seženeš fenix 6 za 9?
    Odešla mě už druhá baterka ve vivoactive a dalaší prachy do toho cpát nechci.
    Tak koukám po něčem novým, vzal jsem na zkoušku miband ale to věčný klepání na display abych viděl kolik je hodin nedávám.
    Zatim jsem se rozhodnul pro instinct 2 solar ale za 9 bych šel asi klidně do fenixe
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Obyč fenix 6 za 9k nebo obyč fenix 7 za necelých 11k - do čeho jít? Asi bych si připlatil a vzal 7, páč jsem docela zvyklý na dotykáč co mám u vivoactive.
    HAYES
    HAYES --- ---
    BATY: ja jsem si pres Garmin Expres udelal nejaky aktualizace a mapa vypada jinak... zmizely cesty, ktery driv byly videt... myslel jsem ze to je tou czech topo, ale tou to neni
    BATY
    BATY --- ---
    HAYES: Stačí jen vypnout zobrazení vrstvy té topo mapy. Z hlavy nevim...
    Je to v nastavení profilu aktivity, můžeš mít pro každý profil nastavený mapy jinak.
    HAYES
    HAYES --- ---
    Nemate nekdo Edge radu x40? Muzete mi poradit, jak vratit puvodni mapu... Nahral jsem si z kuponu Topo Czech v5 a moc mi nesedi a ted se mi za zadnou cenu nedari vratit puvodni mapu... Kurvaaaa
    FLAIRE
    FLAIRE --- ---
    HAYES: Brezen 2022, takze bych jeste mela byt kryta dvouletou, diky za osvetleni :)
    HAYES
    HAYES --- ---
    BATY: od 6.1.2023 uz to samozrejme neni... 2leta zaruka je pouze dobrovolna... ale pokud Flaire kupovala pred rokem tak plati jeste 2 roky... ted kdyz koupis tak je 6 nebo 12 mesicu, neznam detail... proto to asi Garmin pise na strankach...
    BATY
    BATY --- ---
    FLAIRE: Tak normálně 2 roky samozřejmě...
    FLAIRE
    FLAIRE --- ---
    NAVARA: Kupovala jsem je pres garmin stranky, slo to z ceskeho garminu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FLAIRE: Jestli jsi je koupil v EU od firmy, tak normálně dva roky u prodejce
    FLAIRE
    FLAIRE --- ---
    Ahoj, resil jste nekdo reklamaci Garmin (Frnix 7s)? Na strankach maji, ze zaducni doba je rok (coz se mi nezda), mam je rok a 3 mesice. Vysiluje mi mereni tepu, behem standardni aktivity to skace mezi 70 a 170 :D
    Diky.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    ONLY_Q: jde v Garmin Connect v telefonu, otevřeš detail aktivity, nahoře tři tečky upravit aktivitu, tam pak je typ aktivity a tam to změníš dle libosti... (Popsán android, jak je menu v iPhone nevím, ale liší se to jen detaily)
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    Prosím jde po provedeném např lyžování, ale omylem nastavený jiný sport třeba běh, toto změnit a tím se to samo přepočítá?? Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam