• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    BUCCI: Ahá, tak sem zas chytrejsi
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    LEDOFREDO: pokud nemáš instinkt 2 solar nebo 2x solar, tak ostatní Garmin hodinky solar nenabíjet, jen prodlouží výdrž (tedy jak píšeš, jen zpomalí vybíjení)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Ale tak ten solar prece nefunguje jako dobijeni, ne? jen se z toho bere energie na spotřebu takze to jen "zpomalí" vybijeni
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    BATY: Ono pohltí myslím UV paprsky, uvidíme kolik žerou časem.
    BATY
    BATY --- ---
    VOJTAM: Jsem si myslel, jestli sklo nepohltí nějakou energii, nevim ;)
    Tak ale tyhle hodinky ani moc nežerou...
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    BATY: Přes sklo ne jo? ale ukazuje to max. nabijeni. No ale to s Apple Watch je dobrý :D
    BATY
    BATY --- ---
    VOJTAM: BTW se ti za 3h od slunce prodloužila výdrž o plnou kapacitu Apple Watch, to je dobrý... :)
    BATY
    BATY --- ---
    VOJTAM: To nemůžeš přes sklo...
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    BATY: Hele zase tak slavný to nebude :(
    Mám taky 2ky Solary a dneska dopoledne jsem je nechal asi 3 hodiny v kuchyní nasměrované na slunce a prodloužila se mi výdrž o 1 den.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    BATY: díky. zřejmě jsem si zmáčkl pauzu a zjistil až doma,, tak tam mám skok rovně místo trojúhelníku kudy jsem jel. Doma jsem jako první zmáčkl konec což spustilo malý časový úsek. takže trasu mám ! dokončenou se zkratkou :-)
    BATY
    BATY --- ---
    ONLY_Q: Můžeš si upravit data, délku, čas atd. Trasu na mapě ne.

Pokud si dál nahrával, tak dvě trasy je spojit na 3 kliky, ale ne v GC.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    Ahoj tak zase jeden nezkušený dotaz. dá se nějak upravit trasa v GC? prostě jsem si vypnul na kole záznam a chtěl bych doplnit jeden úsek.. Díky
    BATY
    BATY --- ---
    PISTA1: Pěkný! Za 3 měsíce napiš, kolik ti zbývá baterie 😀
    BATY
    BATY --- ---
    KORKMAZ: Tak si to GPX stáhni a pak v GC vlez do Training and planing - Course a tlačítko Import. Zvolíš, že je to běh atd a je to. Potom v telefonu najeď na tu trasu a nahoře vpravo je taková ikona mobilu s šipkou a tím pošleš trasu do hodinek.

Dokonce v Training and planing je PacePro Strategies a tam si můžeš ještě nakalibrovat, jak ten závod chceš bežet, že třeba po rovině chceš běžet rychle, do kopce pomaleji atd. a hodinky se tě pak budou snažit držet v těch mezích, které sis určil - ale pro toto tam právě musíš mít tu trasu i s tím profilem převýšení...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Asi debilní dotaz, ale za to doporučení amazonu mi to snad odpustíte - mám nově fenix 7 standart a zítra jdu na běhej lesy klínovec. Trasa je nová, neznám, bude asi decánko teplo, tak bych rád využil mapu v hodinkách, ale prd s tím umím. Pořadatel se tak trochu tváří, že tam není kopec (start je výš než cíl a proto tam dává negativní elevation gain) ale dává k dispozici mapu GPX. Dříve s vivoactive a forerunner jsem to vždy směle ignoroval, ale třeba by se to teď chytlo. Zkušenosti? Díky
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    PISTA1: já vybíral hodinky tak, aby měly dotyk, jinak to pro mě bylo "nebrat" ale musím uznat po tom, co padla volba na Fenix 7x (kde jsou tlačítka i dotyk) tak jsou tlačítka velmi návykový a dotyk pomalu nepotřebuju...
    Takže užívej instinkty 2, to jsou fakt hodně pěkný hodinky
    BATY
    BATY --- ---
    HOLAKAC: Různý plavecký statistiky, swolf nebo co, tempa, jakým stylem si plaval, prsa, kraul atd... Jednotlivé bazény...
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Mám forerunner 35, byl jsem s nima plavat, a čtu že režim na plavání tam není. Nevadí, stejně chodím jen občas, ale večer moukám, že moveIQ plavání poznal. WTF? Když to hodinky poznaj, proč to nemá dedikovanej režim, to je pak jen o SW ne ? Nebo co vám lepší modely u plavání měřej ?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Hodinky včera dorazili, čb displej nevadí je pěkně čitelnej jak na slunci tak za šera, zatím trochu bojuju s ovládáním tlačítkama ale to se poddá.

KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BATY: Jo to je ta akce, jak jsem říkal. Týká se to i zboží mimo wearables https://www.zive.cz/clanky/slevy-amazon-prime-day-deals-2023/sc-3-a-223139/
    BATY
    BATY --- ---
    Huge Amazon Prime Day 2023 Sports Tech Deals Tracker! | DC Rainmaker
    https://www.dcrainmaker.com/2023/07/huge-amazon-prime-day-2023-sports-tech-deals-tracker.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam