Vrátli mi peníze za moje rozbitý garmin vivoactive 4s a řeším, co pořídit místo toho. Mám úzký zápěstí, takže koukám jenom po menších modelech. Představuju si od toho měření cyklistiky, hike nebo pěší chůze (10h výdrž mi většinou stačí) a sem tam běhání (jen tak tréninink a orienťák). Z funkcí nějaké notifikační info a timer :-D. Garmin pay asi není podmínkou, moc ho nepoužívám.
Líbilo by se mi, kdyby na hodinky bylo vidět bez nějakých dotyků (tj. nechci amoled), ohybání zápěstí a tak (mám teď místo toho apple watch a vůbec mi to nevyhovuje). Trochu mi chybí ručičkový hodinky. Tak si říkám, že by šlo pořídit garmin vivomove 4 sport do města (a na cyklojízdu po městě s mobilem) a k tomu obyč garmin 55 na sport. Cenově mi to skoro vychází, ty na sport bych vzala klidně někde z druhý ruky. Taky můžu vzít třeba jenom 55 nebo 255s, ale nevím, jak moc sportovně budou vypadat na ruce a jak vysoký jsou (někdy je překvapivě u malých hodinek otravná jejich výška vzhledem k tělu).
Nemáte někdo s těma vivomove zkušenost? Váhám, jak moc vydrží ty vivomove nabitý s tou asistovanou GPS (předpokládám třeba do hodiny, hodiny a půl denně) nebo jak moc to vytlouká mobil (mám iPhone 13 mini a nabíjím ho tak jednou za 1,5 dne až dva).
Předem díky.