• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    RONDALUS: Znám jenom https://garminservis.cz/ ale tam řeší spíš hardware než software. Jestli je to hw závada, možná by ti byli schopni vyměnit wifi modul.
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Cau, mate zkusenosti s nejakym mimozarucnim garmin servise, ktery byste doporucili? Mam problem na Garmin Tactix Delta, kdy mi nejdou vyhledat wifi site a potreboval bych to nekde vyresit. Diky
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Ja hodinky hrozne otloukam o kliky u dveri, ja bych nic jinyho nez safir a dlc nemoh :)
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    SUBTITLES017: Ja si myslel, ze je to zbytecna hracka, ale ted je to asi nejcasteji pouzivana funkce :).
    BATY
    BATY --- ---
    SUBTITLES017: No jasně. Já jsem přešel tenkrát z f6 na Epix jen kvůli tomu displeji...
    Kolega, zarytej Fenixar teď pořídil Epix 2pro a taky je nadšenej...

Amoled je budoucnost. MIP za chvíli už zůstane jen v hodinkach typu enduro, který mají vydržet, že někam jdeš 100 dní bez baterky...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BATY: solar taky ne.. jsem na mobilu a jiný jsem nenašel v tu chvíli .. rozhodnutý ještě nejsem :) amoled a svitilna znamená tedy epix 2 pro.. fakt je ten amoled o tolik lepší??
    BATY
    BATY --- ---
    SUBTITLES017: A solar jo? :) Spíš by sis měl vzít ten Amoled... Ale nic neříkám, když už jsi se rozhodl...
    ;)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    takže to asi vidím na ty fenixe.. safir nepotřebuji..

Garmin Fenix 7 Pro Solar Gray/Black Band - Chytré hodinky | Alza.cz
    https://m.alza.cz/garmin-fenix-7-pro-solar-gray-black-band-d7774578.htm?o=2
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SUBTITLES017: jj je skvělá, používám červenou, protože neoslňuje, když jdu ráno a vstávám, nevzbudí to děti a ženu, když jdu za tmy domů, protože nejede spoj, tak mám strobo a jsem vidět
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BUCCI: mě láká ta svitilna.. to je neco, co si opravdu reálně dokážu představit ze vyuziju
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SUBTITLES017: mám 7x bez pro a jsem maximálně spokojený, u 7pro má být display taky vylepšený, jako bonus budeš mít přesnější senzor
    Mně vyhovují velké hodinky, a rozdíl v senzoru mě k update zatím nenutí
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BUCCI: díky.. tím pádem mi z toho vychází epix 2 pro, nebo fenix 7 pro.. chtěl jsem zkusit nový display, ale asi možná zůstanu u těch fenixu
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SUBTITLES017: nn, z nepro jen Fenix 7x, a od něj odvozené (enduro2 a tactics7), u pro modelu ji mají už všechny
    Jen pozor na orientaci v modelech většina prodejců dávala do názvu Pro, když přidali cz Topo mapy (po vzoru fénixe 6, kde pro mělo mapy a nepro ne), Garmin ale prodával 7 řadu fénixů bez přídavného jména, pro dal až na upgrade mezigeneraci
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BUCCI: a sakra.. ja myslel ze tu svitilnu mají i všechny “ne-pro” epixe 2.. do pr
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Mám F7x, takže stejný tělo jako epix, po roce používání jsou hodinky, jak nový a to pár zásahů vdoblunety dostaly... Subjektivně o dost víc než moje předchozí honor magic watch 2, který nepřežily...
    Jestli chceš ušetřit, tak vem epix2 (bez pro) a taky ušetříš, přijdeš jen o nový snímač elevate 5 a svítilnu (teda pokud nechceš jít do velikosti 51mm) i tak já osobně bych radši doporučil Fénix s MIP displejem
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    jaky je realně rozdil mezi epix a epix 2 pro?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    CUBE: no jedine z ceho mam strach je paradoxně spánek :-D ja jsem zvyklý spát u zdi a poměrně často se mi stane, že ve spánku hodinkama narazim do zdi.. u fenixu to schytá luneta, kdyby to u těchle schytal displey, mohlo to by být blbý..
    CUBE
    CUBE --- ---
    SUBTITLES017: Ja mám na ruce téměř 24/7 už druhým rokem fr645 bez lunety a bez jediného škrábance.. téměř denně sport .. asi dost záleží jakej seš drsoň a nebo mám hold štěstí :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BATY: to je fér point.. no nosit je plánuji jako daily, včetně spánku (na občasné nošení mám jiné hodinky 😄). ja mám tedy i na těch fenixech klasické sklo, ale je pravda, ze je schované pod lunetou.. z fotek jsem měl pocit, ze to tak mají i ty forerunnery 😑
    BATY
    BATY --- ---
    SUBTITLES017: Kolega je má a lituje, že nedal těch pár tisíc a nevzal Epix...

Funkčně asi stejný, ale 965 nemají displej poď lunetou a nemají safir, takže pokaždé, když s nima někde skrtneš, tak máš odřený displej 🙁

Pokud je máš na poličce a nandaváš jen na běhání, tak je to asi jedno. Ale mě osobně by to taky štvalo... Jinak jsou ale super.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    mate nekdo forerunner 965? spokojenost? mám fenix 6x pro a přemýšlím, že bych vyměnil za forerunner 965.. s hodinkama stejně hlavně běhám, nic moc jinýho nepotřebuju.. přemýšlel jsem i o epix 2, ale nějak si nedokážu ospravedlnit těch x tisíc navíc..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam