• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    AG_
    AG_ --- ---
    BUCCI: díky, jo taky jsem si všimnul, ale není to pro mě tak důležité. Měl jsem dřív triatlonový hodinky s barometrem když jsem ještě běhal, bylo to příjemný ten údaj vědět, ale potom jsem přešel na kolo, hodinky dosloužily, a aktivity jsem zaznamenával jen na mobil, Strava app. Dneska když plánuju trek, tak vím ty metry dopředu. 7000kč za to fakt dávat nechci. Stačil by mi ten mobil dál, kdybych nešel třeba dva dny po sobě v norsku na ledovec, kde potřebuju tím mobilem fotit i natočit video, a nemám si ho potom ve stanu kde dobít. Mobil to samozřejmě celý nedal a tak hledám Hodinky který mu uleví ale vykonají vpodstatě to samý :))
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BUCCI: zkus spíš fr 255, ale.budou trošku dražší
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    AG_: pozor 55 nemají barometr, kvůli výškovým metrům
    AG_
    AG_ --- ---
    díky koukám už je za slušnou cenu forerunner 55, za 3600 kč to asi vezmu.
    problém je poznat zda jde o lifestylový hodinky, nebo spíš sportovní. tak asi zustanu u garminu tam ty výrobky tak nějak znám
    AG_
    AG_ --- ---
    zdravím, potřeboval bych sportovní hodinky, na celodenní výlety, záznam GPS, přehled ušlých km, nastoupaných metrů. Aby se automaticky spárovaly s mobilem a hodilo to aktivitu na stravu. Nechci je na každodenní nošení, ale jen na ty výlety a případně na běh. To znamená že do toho nechci vrazit moc peněz (3000-4000kč?). Milarda funkcí mě vlastně nezajímá. Potřebuju jen ten záznam trasy, dobrá výdrž baterie, a konektivita na mobil a stravu. Nějaký návrhy, co je takové ekonomické řešení ale funguje v tom základu co potřebuju? Je toho tolik že se v tom ztrácim.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    SMOKY: Ach so. Já jen, že "posvícení svítí, tlačítka pipaji, ale nic není vidět" byl přesně můj problém před tím rokem ...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    FLIPPER: Nevím, mně se to zdá jako hw problém, protože před tím to problikavalo, začalo to po pádu. Někde sem četl, že se stává, že se odpojí kabel displeje z desky. Nechce se mi ale lézt dovnitř, je mi jasný, se bych to zkurvil. Psal sem na Garmin servis, ale zatím mne ignorují.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    SMOKY: Tohle se mi taky přihodilo a nakonec z této klinické smrti naskočil a funguje od té doby bezchybně už více než rok. Zkoušel jsem ho různě resuscitovat a pomohlo, až když jsem ho nechal vybít a při nabíjení se chytnul a dělal jako kdyby se nic nestalo :)
    KIA
    KIA --- ---
    MIKEKT: S tím uvidíme no :) ale budu doufat. :D epixy i fenixy proste bohužel, to už bylo moc :) a nemyslím finančně :)
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    KIA: hezké. Mám na ně zálusk, ale bojím se toho vystoupleho displeje, o kterém psali tady i v recenzích
    KIA
    KIA --- ---
    KIA
    KIA --- ---
    KIA: Tak jen sesdilim, jak to dopadlo :)
    Fenix na mě moc těžký, robustní.
    Nakonec mi nejvíce sedly Forerunner 965 a dneska otestovano v terénu na kolobezce. A pecka 💜
    Ještě se szivame, ale ty statistiky jsou skvělý :))

Díky všem 🙏
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    No, v případě Xiaomi koloběžky mi ofiko servis - na který Alza sama linkuje, jako rychlejší způsob řešení reklamací - řekl, že ta má není CZ distribuce a že to řešit nebudou :o
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    KIA: Alza si e.preprodavaEU modely (namísto přímo CZ) ale nebál bych se mám tam jen ty nejlepší zkušenosti
    FORREST
    FORREST --- ---
    KIA: Já si je tam koupil a bez problémů. S Alzou mám dlouhodobě dobrou zkušenost.

BUCCI: Bral jsem to tak, že tam budou všechny data a statistiky, aby to mohla KIA analyzovat. U Fénix se podle mne nestane, že by časem zjistila, že ji tam něco chybí. Což by se u nižšího modelu asi mohlo stát.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    FORREST: žena 7s má a moc funkcí nepoužívá, výdrž 10 dní, se sportem tedy max týden, jinak můžu doporučit
    KIA
    KIA --- ---
    FORREST: Tak se přiznám, ze jsem zrovna byla v oc a zkusila si 7spro. Ty kraaaaaso, to je tak těžký na ruce 🙈
    KIA
    KIA --- ---
    FORREST: Díky. A Alza na nákup je ok?:)
    FORREST
    FORREST --- ---
    KIA: S tímhle budgetem už můžeš koupit Fénix 7S.
    Což by podle mne mohl být ideál. Z hlediska dat a měření Ti to dá podle mne všechno co Garmin umí a bude více než stačit na Tvoje potřeby. A baterka by mohla vydržet na pohodu necelé 2 týdny.
    Garmin Fenix 7S Silver/Graphite Band - Chytré hodinky | Alza.cz
    https://www.alza.cz/garmin-fenix-7s?dq=6980635
    KIA
    KIA --- ---
    Hezké odpoledne, rada bych názor někoho dalsiho :)
    Chci koupit Garminy, zaujaly mne například venu 3s, nebo fr 265s.. Chci je i pro zvýšení motivace se hýbat upřímně :)
    Mám malé zápěstí:)
    Ráda bych při jízdě na koloběžce měla relevantní data (ráda koukám na statistiky, profily trasy a tak.. :)) ), abych s hodinkami mohla i do bazénu, jít s nimi na túru a hlavně - abych je nemusela nabíjet každý den. Pokud daji jógu a fitko, o to lépe. :)
    Teď mám AW a ničí mě ta baterka :D
    Nechám si moc rada poradit, budget cca 15k max.
    Díky !:)
    P.S. Snad je to v rámci klubu dobre:)
    BATY
    BATY --- ---
    SMOKY: Aha, tak dostaneš alespoň slevu na novej, když ti ho nebudou umět opravit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam