SMOKY: Kdyz jsem takhle chtela vymenit baterku u Vivoactive 3, tak mi pak na prodejne rekli, ze to opravivat neumi, protoze pak nejsou schopni otestovat vodeodolnost a proto mi radsi nabidli novy model se slevou (coz jsem taky nechtela, protoze mi nedali na vyber).
Zkousela jsem obepisovat jeste Humpolec a krome dlouhy dodaci lhuty (pres mesic a to meli baterku skladem) se ukazalo, ze je to nejenom docela drahy se vsim tim postovnym, ale navic mi mezi reci prozradili, ze hodinky nebudou vodeodolny, protoze to neumi zalepit spravne. Pry po mesici az dvou to muze pod tekouci vodu pri myti rukou, ale bazen uz ne. Ze originalne zasycha lepidlo 2-3 mesice uplne bez pohybu a ze oni za to rucit technologicky ani nemuzou.
Nakonec jsem skoncila u Suunto, mimojine proto, ze umi vymenit i pozarucne libovolnej kousek hodinek (od lunety pres baterku po titan/netitan verzi). A to i u uz dost starejch modelu a navic v Praze v obchode.
(Jako, prislo mi cool, ze mi u Garminu vratili nakonec penize za rozbity Vivoactive 4s, co jsem koupila sice s uctenkou, ale z druhy ruky. Ale zabralo to dohromady dva mesice a byl to opruz, cekat, nez se mi rozbijou vymeneny a pk az uznaj, ze tam maj bug).