• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    AG_
    AG_ --- ---
    poslední dobou mě garmin pěkně vytáčí, si asi neodpustím sem napsat co se mi stalo když jsem koupil nový edge 1040 minulý týden, a hned první den jsem ho dával do továrního nastavení 2x. Hned po půlhodině co jsem na něm nastavoval profily a senzory, se najednou restaroval. Ihned porestartu zase, asi tak za 2 vteřiny. A tak dále. Smyčka restartů. Nešlo s tim nic dělat! Vygooglil jsem nějakej mega hard reset - lap tlačítko + power tlačítko, nezabralo. Zkouším to stále. Psal jsem hned reklamaci že přístroj vracím jako vadný a na support garminu co s tím mám dělat - doteď neodpověděli... Pak někdo na fóru psal že mám zmačknout start tlačítko + power (proč se tohle nepíše v manuálu nechápu, to jsou asi nějaký tajný informace), no po pár pokusech se ten restart aspoň oddálil o 8 sekund !!!, takže jsem rychlým mačkáním mohl vlézt do menu a zvolit tovární nastavení dřív než se to zase samo restartovalo. A zabralo to. Ovšem potom jsem chtěl zkusit nahrát czech topo mapy. v Průběhu instalace to spadlo, hláška, že se to nepodařilo. Jenže ty topo mapy se tam nějak nahrály ale byly tak hrozný že jsem je chtěl smazat. Jenže v expresu jsem se vůbec nedostal do správce map jelikož nedoběhlo předtím to stažení a furt mi to nabízelo aktualizaci map!! Další uvedení zařízení do továrního nastavení. Ale nepomohlo to, ty topo mapy jebnutý tam byly furt!! Musle jsem uplně odinstalovat garmin expres a znova ho nahrát, a další tovární nastavení Eedge. Pak jsem zjistil že topo mapy se dají vypnout přímo v zařízení. Já jinak mám garmin rád, ale tohle je příšerný. Znám lidi který by to prostě nedali dohromady a vrátili by to
    AG_
    AG_ --- ---
    Ne. Hodinky i edge ukazuji 552 a garmin connect 437
    BATY
    BATY --- ---
    AG_: Těžko říct, mělo by to ukazovat to stejný... Pořád je to špatně? Nesrovalo se to po nějaké době?
    AG_
    AG_ --- ---
    Netuší nekdo proc mi garmin connect ukazuje nižší číslo treninkové zátěže než edge 1040 kde jsem nahrál dnešni jízdu? Jakoby to tu jizdu nevzalo do grafu. Přitom jizda je v connectu normalne stažená.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Mám dotaz - kdo má zkušenosti s garminem.
    Dlouhodobě nepoužívám vyzvánění. Mám jen vibrace a zároveň vibrující Fénixy. Stává se, že přestanou vibrovat, což řeším jejich odendáním a opětovným přidáním v Garmin Connect.
    Teď ale pozoruju, že u příchozího hovoru to jen jednou zavibruje a pak už nic. V noci dokonce vůbec nic. A to mám nastaveno, že notifikace v průběhu spánku jsou povoleny.
    Ví někdo, kde nastavit, aby to vibrovalo celou dobu vyzvánění i v noci?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    ELIDOR: Ono je to tam schovaný dost na ****. Já to vždycky hledám asi čtvrt hodiny, než najdu správný menu.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    PISTA1: jezismarjajosef dekuju, ja tam lezl, ale nic jsem tam nevidel,nenapadlo me, ze ty polozky jsou klikaci, mel jsem ze to, ze to bude pod nimi nasledne vypsane. Mea culpa. dekuji dekuji.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ELIDOR: V Connectu na mobilu
    ... Více
    Nastavení
    Oznámení
    Oznámení aplikace
    A tam si můžeš nastavit co chceš ;)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ahoj prosim o radu, hodinky Garmin (Fenix i Epix) - notifikace.
    pokud nejaky program zablokuju v hodinkach (notifikace -> zablokovat), kde najdu seznam zablokovanych aplikaci, abych ji mohl pripadne odblokovat, nebo mit alespon prehled?
    v Garmin Express ani na webu https://connect.garmin.com/ nemohu nic najit, v hodinkach se snazim najit nejake nastaveni tech notifikaci, ale je tam jen inteligentni on/off a nic jineho.
    predem dekuji za nakopnuti
    BATY
    BATY --- ---
    DYNK: Můžu ti prodat synovi lamax dětské hodinky kam s dá vložit simka. Dají se najít i přes GPS ;)
    Neutrální černá barva, volání a všechno ;)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    DYNK: běhám nebo jezdím na kole ve špatně přístupném terénu a nosím sebou pouze jeden klíč malý a často ani vodu ne. Nemít sebou nic navíc je super. Běhal jsem i bez mobilu, ale existuje spousta oblečení se všitou kapsou právě na mobil že už ho nosím vždy sebou a ani oněm nevím. Na kolo je to pak už úplně bez problémů. A ty benefity když ho máš sebou jsou veliké, nikdy nevíš co tě potká. (Ještě js.ho naštěstí nepotřeboval). Hodinky mám Garmin .)
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Přežili, šlapou :D
    Teď jsou pěkně smáčklý ve svěráku a čekají až zaschne lepidlo ;)

SATAI
    SATAI --- ---
    DYNK: Samsung nebo Apple hodinky s LTE.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Existuje nějaké (ideálně lowcost) řešení, když bych na kolo nechtěl brát mobil, ale chtěl bych být ve spojení? Tím myslím možnost zavolat si pomoc, ideálně i pomocí GPS, kdyby to šlo. Vyskytuju se často ve špatně přístupném terénu. Co hledám? Nějaké chytré hodinky s eSIM?
    Vůbec se nevyznám, segment hodinek jsem přestal sledovat někdy v devadesátkách. Vlastně chvíli po tom, co jsem ho sledovat začal:) V aktuální nabídce jsem se snažil zorientovat, ale vlastně nevím jakou funkci hledám. Mám pocit, že většina hodinek počítá s přítomností mobilu v dosahu BT a to není to, co hledám.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    BUCCI: Když to nedopadne tak půjdou do koše :)
    Já mám místo nich Instinct 2 a kluk přišel s tím, že mu náramek nestačí a chtěl by hodinky. Vyhrabal sem je a když jsem ho viděl jak musí nabíjet každej den, dohodli jsme se že vyzkoušíme dát novou baterku a uvidíme jesli přežijou.
    Po pořádným ohřátí horkovzduškou šli rozlousknout celkem vpohodě.
    Slepit se musí, jinak by nedrželi pokupě.

BUCCI
    BUCCI --- ---
    PISTA1: 🤞at to dobře dopadne, btw, jak plánuješ těsnění/lepidlo kvůli vodotěsnosti
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Děj se vůle boží... :D

BUCCI
    BUCCI --- ---
    Hodinky365.cz (pro případ,cze do Ostravy to budeš mít blíž)
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    STAJA: Tak jsem se ptal na podpoře garminu a tam mi řekli, že to nejde a že na to není garmin connect určen. No, takže zatím to jde jenom ťukat ručně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam