má to nějaký mouchy ale celkově jsem spokojenej už
když jsem měl zaplý segmenty, climbpro i naviagci, k tomu radar. tak to pořád pípalo a bylo to nesnesitelný !!! měla by být možnost trochu víc nastavit u čeho to má pípat a u čeho ne. uplně vypnout pípání je nesmysl, například u toho radaru
dál trochu pochybuju o užitečnosti climbpro, oznamování stoupání, většinou to prostě ukazuje nesmysly, i když jedu po vložené trase s navigací. ten profil prostě neodpovídá realitě. Oznamování stoupání jsem vypnul, to prostě nahlásí jakýkoliv kopeček směrem kterým ani nejedu a ani to nepozná že jedu po jiné trase a stále mi to ukazuje stoupání po kterým už fakt minutu dávno nejedu.
nepochopil jsme proč potřebuju garmin express v PC, abych si upravil složení map v edgi 1040. Tu apku jsem nepoužil několik let, co jsem se zbavil starých hodinek, které ještě neměly bluetooth. a najednou, v roce 2024 potřebuju na nejnovější edge garmin express a PŘIPOJENÍ KABELEM. LoL
spokojen jsem velmi s dotykovým displejem, funguje daleko líp než na 830, i v rukavicích. baterie mega, sežralo to sotva 3% za hodinu a 10 minut v zimě.
jinak taky jsem letitý uživatel, měl jsem už prvního forerunnera 910xt, edge 830 asi 3 roky, ten jsem nemusel ani jednou restartovat.. jak jsem to nazačátku nastavil tak to fungovalo leta. asi jak se v tom začneš hrabat tak začnou problémy