• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    FINSON
    FINSON --- ---
    BUCCI: No to jsem zrovna nechtěl vědět 🙈
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    FINSON: když instinkt, tak jedině solar, tam totiž opravdu funguje a vol raději větší než menší
    FINSON
    FINSON --- ---
    MIKEKT: Díky! Tohle info mi fakt pomohlo, teď vím, že se tam nemusím plácat 👍
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    FINSON: dostal jsem nabídku slevy jen na vivoactive nebo venu. Chtěl jsem forerunner, ale to pry nejde. Takže zatím jsem zůstal pořád u vivoactive 😀
    FINSON
    FINSON --- ---
    Tak Vivoactive se bricknuly podruhé a ani po několika dnech už nenajely. Nu což, byl to 2nd hand kus a nešetřil jsem je, i když překvapen lehcounce jsem.
    Anyway, MIKEKT, můžu doufat ve slevu i na jiný model? Jako nástupce jsem hodně zvažoval ten Forerunner, ale nakonec jsem vybral Instinct.
    Tak jestli se s tím mám drbat do Garmin servisu, nebo Vivoinactive prostě hodit do elektroodpadu a Instict vzít z Alzy, protože tam jsou Ska na rozdíl od Garmin eshopu okamžitě dostupná...
    SATAI
    SATAI --- ---
    Řeším teď, zda jít cestou low cost (Garmin Forerunner 165 Music kvůli mp3 a měření + staré Samsungu s LTE, abych mohl volat) nebo mid-cost (Samsung Ultra).

Základní rozdíl (výdrž, zaměření...) je mi celkem jasný, ale u Garminů mám 0 zkušeností, tak se raději ptám - je nějaký extra důvod, proč je nekupovat? (Jako mobil mám S23 Ultra, ten se mnou neběhá, jako desktop Linux (I use Arch, btw.))

Běhám často, málo, pomalu a špatně ;-)
    E42
    E42 --- ---
    Strava Launches Family Plan, a Shared Annual Subscription for Athletes
    https://press.strava.com/articles/strava-launches-family-plan-a-shared-annual-subscription-for-athletes
    Poskládáme 4člennou rodinu? 46 Kč/měsíc je už dost fér...
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    AUDIAC: V pohodě, mám placenou....teď se mi synchronizují aktivity, ale vypadá to že to je přesně co jsem hledal. Díky
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MUSAK: Tohle umí Elevate, plug-in pro Chrome. Nevím, jestli to v placený Stravě někde je, ale freečko to neumí
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    Dotaz, je ve Stravě nějaká možnost jak si porovnat aktuální stav nějaké činnosti vs. stav stejné činnosti před rokem ve stejnou dobu? Něco jako je v mobilní appce graf porovnání výkonu s předešlým měsícem.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    TROOP: je to tak :-) už jsem taky ok, stačí se zeptat :-)
    TROOP
    TROOP --- ---
    MAESTRO_007: včerejší aktualizace fenix7 mi opravila nenabízení denních treningu a nefunkční kalendář, verze 17.28
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Nestalo se někomu že mu zmizely na Garminu doporučené denní tréninky? Myslím že je to nějaký bug po aktualizaci nebo tak. Vždycky jsem je tam měl (Fenix 7x). Když dám teďka v aktivitě "doporučené denní tréninky" tak hodinky chvíli jakoby přemýšlí a pak se zobrazí nabídka kde je jenom nastavení tréninku, takže tréninky aktivní mám, ale žádné tam nejsou :-) ..běhám s tepákem, na kole jezdím s wattmetrem. Takže data jsou..i Vo2max to ukazuje, stav tréninku všechno.

Ještě mě napadá že mi nejde otevřít vlastně ani kalendář na hodinkách, jenom to problikne a nic se nestane, ty tréninky se tam taky zobrazuji. Takže to bude spolu souviset :-)

S mobilem jsou normálně spárované a aktualizované
    TROOP
    TROOP --- ---
    Bez nastavení délky kroku to asi nefunguje korektně, něco to dá, ale rozhodně ne všechno a to ani zdaleka. Já třeba při sekání zahrady nachodím 5+ km a kroků mám jenom pár, takže za mě to nefunguje.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    MAESTRO_007: ono záleží, pokud zapínáš aktivitu s GPS, tak v Garminu lze nastavit průměrnou délku kroku a podle GPS ti to započítá
    CUBE
    CUBE --- ---
    BATY: presně tak..
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Mně přijde že to v pohodě kroky měří i s kočárkem. Úplně běžné mi to během tlačení nahlásí splněny limit atd. Sice hodně houpu :-) ale kroky to prostě měří. Přítelkyně co kroky prožívá víc tak používá s kočárkem normálně aktivitu "turistika" kde se používá GPS a převod na kroky se pak přepočítá podle délky kroku. Navíc i tady píšou že výsledný počet za den by neměl být výrazně ovlivněný. Asi záleží na modelu a citlivosti. Oba máme Fenix 7x

Mé zařízení pro sledování aktivity neměří přesný počet kroků | Garmin Technická podpora
    https://support.garmin.com/cs-CZ/?faq=z1TfJCqajl8ZEZey72gg98
    BATY
    BATY --- ---
    CUBE: To by musel mít ten bílej nebo žlutej...
    CUBE
    CUBE --- ---
    BATY: pokud máš hruďák, máš i kroky :)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: ano, pro tyhle případy ženský radí dat hodinky na nohu, pak bude i tep i kroky (já to nezkoušel, tak velkej pásek na hodinkách nemám
    BATY
    BATY --- ---
    SUBTITLES017: Já nosim svoje automaty jen když nabíjím garmin, takže moc často ne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam