• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ad kroky.. vykašlal jsem se na to a začal zase nosit mechanicky hodinky, chybělo mi to.. :) Garmin jsem nechal jen na spaní a na běh, kašlu na to :D
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BATY: díky.. zapnu jinou aktivitu, asi ten ten trail
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    BATY: nezvládne, když rukou s hodinkama tlačíš tak to krok nevezme (ozkoušeno).
    BATY
    BATY --- ---
    SUBTITLES017: V tom případě bych použil raději Trail Run, který pak nekurví stats.
    Zároveň, pokud tlačíš kočár rukou s hodinkama, tak nebudeš mít kroky :) Teda alespoň při chůzi, při běhu to možná kroky zvládne, nevim...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    běhate / běhal jste někdo s kočárem? zapínate klasicky hodinky? říkám si, aby garmin nemátlo že najednou běžím podstatně pomaleji s vyšší tepovkou (což předpokládám), než je obvyklé a aby to nějak nekurvilo stats a např. doporučené tréninky atd.
    TADEK
    TADEK --- ---
    E42:
    DYNK:
    BATY: moc dekuji! poridim Forerunnery.
    BATY
    BATY --- ---
    TADEK: Taky používám nějaké garminy a mám pocit, že mi trasa vždycky docela sedí...

Synovi jsem rok zpět taky koupil Forerunner 55 za 2000,- z druhé ruky.

DYNK
    DYNK --- ---
    TADEK: Ženě jsem teď pořídil dva měsíce starý Forerunner 55 za dvojku i s poštovným. Byly v nabídce tři kusy v rozmezí 2 - 2.5 tis, ale všechny zmizely celkem rychle. Chce to nabídku sledovat denně.
    E42
    E42 --- ---
    Tím teda nechci doporučit konkrétní model, aby nedošlo k nedorozumění. Jen říkám, že nějaký základní sportovní model specializované značky z druhé ruky je na tohle podle mě sweet spot. Garmin se Stravou spolupracuje bez problémů.
    E42
    E42 --- ---
    TADEK: Přesně na tohle (beru si je fakt jen na běhání) jsem kdysi pořídil Forerunnery 235 z druhé ruky a pořád si naprosto marně snažím ospravedlnit nákup něčeho fajnovějšího.
    TADEK
    TADEK --- ---
    cus, pro moje sranda behani jsem si poridil Xiaomi Smart Band 8 Bro - melo to dobre recenze - ze GPS funguje skvele, bylo to levne (1600) a pro me dostacujici - klasicke hodinky nenosim a udaje o spanku, stresu atp me nezajimaji, pouzivam pouze pri behu na mereni delky/rychlosti.

bohuzel jsem s tim dost nespokojenej, beham v Praze relativne v parcich (Grebovka, Folimanka) a GPS neustale vypadava a cela cesta je dost klikata viz treba klikata a nepresna (viz obrazek).

nemuzete mi prosim doporucit nejaky naramek/hodinky, co umi spolehlive merit GPS a narvat do na Stravu? nic vic od toho nechce. predpokladam, ze to bude stat vic nez 1600 ale zaroven bych se chtel vyvarovat hodinkam za 5+, kdyby to slo.

diky moc.

SMOKY
    SMOKY --- ---
    FORELLI: souhlas, já vlastně přes den jezdím jenom bez podsvícení
    BATY
    BATY --- ---
    FORELLI: Jo to jo. Teď se bavím jen o tom zvonku. Já bych to potřeboval...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    BATY: to je sice pěkné, ale ta výdrž to sráží dolů. Chápu, že na cyklostezkách je to užitečná funkce, já to tady moc nevyužiji :) Většinu času člověk jezdí ve dne a když svítí sluníčko a tam jasně vede mip displej. Uvidíme, jak to bude reálně vycházet s tou výdrží.
    BATY
    BATY --- ---
    FORELLI: Dobrý, že ten zvonek můžeš namapovat na tlačítko na páce, takže to půjde reálně používat, když nebudeš muset šmatlat někde na nějakou ikonu na garminu...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak Garmin vydal nový Edge 1050, je tam pár věcí, který jsou fajn (zvukové pokyny, "zvoenk" - tzn. už malý reproduktor), ale díky displeji se dost zkrátila výdrž, to mi zas dobré nepřijde. Pokud to někoho zajímá, zde je více informací:

Cyklonavigace Edge 1050: Zcela nový displej s vyšším rozlišením. Ale bez soláru a s kratší výdrží | Život s Garminem
    https://www.zivotsgarminem.cz/cyklonavigace-edge-1050-zcela-novy-displej-s-vyssim-rozlisenim-ale-bez-solaru-kratsi-vydrzi
    FINSON
    FINSON --- ---
    MIKEKT: Díky, tak aspoň že tak 🙂
    MAESTRO_007: Taky díky. Vivoactive (verzi S, malé) jsem zvolil i kvůli vzhledu a právě té velikosti, ale příště už dám přednost funkcím 🙂
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    FINSON: pokud by ti hodinky pořád zlobily a, chtěl jsi znovu garmin, tak se doporučují zeptat přímo na garminu jestli mírní baterku. Oni pak nabízí slevu na nový model
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FINSON: Forerunner za mě nejlepší produkt od Garminu
    FINSON
    FINSON --- ---
    FINSON: Hodinky ráno po zmáčknutí nabootovaly, jako by se nechumelilo, baterie na 75%.
    Tak teda dobrý, ale stejně mě zajímá, kdo o tomhle chování co víte 🙂
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam