• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    JOPS
    JOPS --- ---
    jezdim relativne dost na kole a me VO2Max pro kolo to neukazuje...

A nejak se mi nechce davat 7k za kliky nebo neco jineho na kolo... Uvidim, co jezisek, zda se nehecnu.
    BATY
    BATY --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    SMOKY: Asi si běžel na max ;)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    BATY: ja sem bezel jednou a vo2max mi to ukazalo stejnej jak cyklistickej
    BATY
    BATY --- ---
    Já moc neběhám a pro běh mi gamin ukazuje VO2max 52 a pro kolo 63...
    BATY
    BATY --- ---
    IV0: VO2max je pro kolo a běh zvlášť...
    IV0
    IV0 --- ---
    AUDIAC: Na hodinkách mi to ukazovalo VO2max dřív, než jsem měl powermeterové pedály. Ale dělám různé aktivity, nemůžu vyloučit, že jsem tam měl nějaké běhání...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    AUDIAC: to platí pro Garmin a ještě evidentně ne u všech modelů nebo jsou nějaké záhadné případy kdy to není potřeba. Přítelkyni to spočítalo VO2max pro kolo, navrhuje ji to tréninky atd. A to jezdila s Forerunner hodinkama a wattmetr nikdy neměla.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    IV0: U kola potřebuješ i pro VO2max powermeter
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FATBOZZ: segmenty jdou na stravě vytvářet jenom na PC. V detailu aktivity je v úpravách možnost vytvořit segment. Dělal jsem to ve free verzi dřív, teď mám premium. Tak nevím jestli už je to placené :-)

Pokud používáš Garmin tak ten ti FTP i VO2max vypočítá sám když jezdíš delší dobu s wattmetrem a tepákem. Není potřeba dělat FTP test. Garmin tam má svůj "kratší" . Pak je klasika 20min fullgas. Ale je to samozřejmě víc vypovídající a o dost víc bolestivější :-) a je potřeba to jezdit do kopce. Na rovině takové watty neujedeš.

SMOKY: podle nápovědy na webu má vlastní segmenty. Ale já je nenašel :-)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    MAESTRO_007:
    FATBOZZ:
    nema Garmin taky naky segmenty ? vim, ze sem to tam nekde videl, ale nikdy sem to nepouzival
    IV0
    IV0 --- ---
    FATBOZZ: Když na to teď koukám, tak FTP lze změřit jenom s powermeterem, pardon, dal jsem špatnou informaci. VO2max nicméně (moje) hodinky měří u běhání, běžek, kola a asi i dalších vytrvalostních spoertů automaticky...
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MAESTRO_007: Asi potrebuju premiovku ? Mam tam nejaky dva stary segmenty, ale ted tam nevidim zadny button pro pridani.
    IV0: Metr jsem si poridil, ale asi budu jeste muset udelat nejaky ftp test aby se to "zkalibrovalo". Doma na to misto neni a zatim asi zadna vhodna rovinka v okoli na 20min. Cte to nejak prubezne a neco pak podle toho vyhodnoti ?
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    BATY: Jojo, přečetl jsem si to na garmin odkazu, který dával kolega. Dává to smysl.
    BATY
    BATY --- ---
    FOOTFAN: Jedině když plaveš kraula, hodniky musí být občas nad vodou. Nebo si je dej pod čepici :)
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    Existuje nějakej postup, jak z Garminu (Fénix 7 pro) dostat smysluplný hodnoty u venkovního plavání mimo bazén? Čísla která z nich lezou jsou nesmyslná co se týká časů a asi i vzdálenosti.
    MINER
    MINER --- ---
    MELOUN: Já to dělám tak, že Název začnu prefixem, kde to je.
    Např. ‚Kopidlno: 1‘. A pak vyhledávám textem.
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    Lze nějak na garminu shlukovat aktivity do logických celků -> skupiny/kategorie/štítky?
    Příklad: jdu nějáký trek rozložený do dvou víkendů a chci mít záznamy u sebe.

Jediné co jsem našel je označení aktivity hvězdičkou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam