Hola hej, hodil jsem tenhle dotaz i na FB, treba nekdo budete vedet.
zacal jsem trochu behat. A rikal si, doprdele, to na tom fakt jsem tak blbe? K behu pouzivam Garmin Fenix 5x a hrudni pas od Garminu HRM-PRO Plus (primarne jsem to pouzival na kolo), ale na beh to je uplne bozi.
A ted k tomu memu problemu a mam pocit, ze jsem tady videl reseni, ale ten prispevek nemuzu najit...
Jedna se o to, ze kdyz "dobehnu", znicenej a vidim svuj cas, tak si rikam, fakt jsem na tom tak blbe? ubehnout 2,5km za 22 minut.... Fakt tezka bida. Coz znamena tempo 9:06/km. (beham s hrudnim pasem)
A pak jsem zacal chodit do prace pesky a moje tempo do prace je kolem 9:11/km chuze, prijdu do prace a nechcije ze me, jsem v pohode, no stress. (chodim bez hrudniho pasu)
A tak to ve me hlodalo, vzal jsem ze STRAVA.com gpx soubor (platim si premium kvuli kolu) a ten soubor jsem jebnul do mapy.cz.
a to prekvapeni pro me. To co mi garmin ukazuje jako 2,54km vzdalenost, tak podle mapy.cz ve skutecnosti je 3,5km.
Problem je, kdyz mam ten hrudni pas. A existuje nastaveni, ktere nejakym zpusobem preferuje hrudni pas pred GPS souradnicema...