• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    OODOOW: Tenhle pásek je zrovna můj nejoblíbenější. Nemá no.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    BATY: Jo, to mě trochu odrazuje na těch Enduro 3. Vypadá to, že ten jejich super lehkej pásek nemá quickfit. Takže oddělat ho bude asi dost porod. Jinak s quickfit páskem je to v pohodě. Ale já ty hodinky klidně nechám na kole, když vím, že další den zase pojedu a nepůjdu mezi tím běhat.
    Nenosím je pořád na ruce ani s nima nespím. Používám je hlavně na sport.
    BATY
    BATY --- ---
    Mně už by jen sralo ty hodinky pořád montovat na ty řidítka, když jezdím každý den do práce a z práce...
    BATY
    BATY --- ---
    No jo, všechno má svoje pro a proti. Mně je to jedno. Hodinky mám s amoledem a na kolo mám Edge 840, takže se mi baterka na hodinkách při cyklistice neplýtvá ;)
    BATY
    BATY --- ---
    AUDIAC: No tak teď už to znáš a víš, že když mlčí, tak rovně :D
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    BATY: Jako jo, jasně, že si můžu přepínat obrazovku tam a zpátky. Ale to je dost vysilující to pořád přepínat. Odbočky fungují tak na silnicích. Hlavně teda na mých starých Ambit 3 Peak šlo mít v pohodě obrazovku s mapou 24 hodin. A to jsou jako 10 let starý hodnky, který se teď daj sehnat tak za dva litry.
    Jj, můžu si koupit na řidítka další přístroj, ale tolik zas nejezdím, abych si to obhájil, zvlášť když ty hodinky s MIP displayem fungují celkem dobře :)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BATY: To “ukážou křižovatku když se blíží” se mi už několikrát vymstilo. A to nejen na hodinkách, ale i na Edge. Někdy je totiž křižovatka kdy hlavní zatáčí a cyklostezka (klidně v podobě polňačky) vede rovně, a garmin mlčí. A já se pak potupně otáčím a vracím.
    BATY
    BATY --- ---
    OODOOW: Stačí nemít zobrazenou permanentně obrazovku s mapou. Je známé, že posouvání mapy žere úplně nejvic baterku. Můžeš tam mít jinou obrazovku, hodinky stejně zavibruji a ukážou křižovatku na chvíli, když se blíží. A je po problému...

Na cyklistiku máš používat Edge s MIP ;) Ale jinak jo, gestem je nerozjasnis, když jsou na řídítkách...
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    JOPS: No, stačí se dva dny navigovat a baterka na Fenix 8 je pryč. Aspoň podle recenze na dcrainamker vydrží Fenix 8 navigovat úžasných 20 hodin. To je hodně velkej krok zpět. Ale někdo to takhle nevyužívá no. Další problém je, když si je připneš na řidítka pro navigaci, to tam asi pak nic neuvidíš, když to nebudeš moci rozsvítit gestem. :-)
    Dovedu si představit, že to bude někomu vyhovovat, ale pro mě je to no go. Jestli něco koupím, tak Enduro 3.
    GLOB3LI
    GLOB3LI --- ---
    WERT: V aplikaci - history -> trasa -> upload workout -> Strava -> Reupload?
    JOPS
    JOPS --- ---
    MTHU: ja to samozrejme taky pouzivam jako sportovni hodinky, ale z celeho tydne mam aktivitu 4x za tyden a dohromady ty aktivity daji treba 20-30 hodin. A zbytek bych rad vyuzival jako "chytre" hodinky. A kdyz uz, tak at se to dobre cte, prece jenom my "starsi" uz mame problem precist ta mrnavoucka pismenka a v tom AMOLEDu se to cte lepe no :D
    ADAM
    ADAM --- ---
    Me se líbí, že 47 má stejný display jako 51. Mám celkem úzké zápěstí, takže můžu jít do 47
    MTHU
    MTHU --- ---
    JOPS: Jsem rád, že si pro to Garmin našel cílovku (ostatně loňské Forerunnery byly snad už všechny Amoled), ale že úplně nezapomněl na nás konzervy s MIPS. Já to mám přesně jako kolegové níže. Chci hodinky, co ukazují čas 24/7 bez podsvícení, když už mě donutili nosit to celý den místo mých hloupých digitálek. Kdybych měl větší hnátu, koupím si levnější Enduro 3.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    BATY: Teoreticky ano, prakticky ne :) nevidim uziti pro mikracek, repracek ani potápění, takze pokud zase podlehnu touze upgradovat, tak vidim nastupce mych 7Xpro v Enduro 3 a ne v F8solar

Sem zvedavy na prodeje jednotlivych modelů
    BATY
    BATY --- ---
    LEDOFREDO: Pro lidi jako ty udělali F8 i s MIP, tak si cajk...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    MAESTRO_007: Chapu, ale musim rict, ze po tom kolik sem videl "peprnych" zprav vyskocit lidem na zápěstí se upřímně divim, ze si nekdo do hodinek muze posilat whatsapp :) ale jinak to nikomu neberu, je to jeho volba, jen doufám ze garmin proste zustane porad sportstrackerem a nebudou se omezovat sportovni funkce na ukor smart fičur
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    LEDOFREDO: hodinky používám podobně jak ty a s MIP souhlas. Až na jeden hlavní rozdíl, ty notifikace na hodinkách jsou pro mě naprosto zásadní. Na mobilu mám vyplé vyzvánění/zvuk už několik let díky tomu. Všechno sleduju na hodinkách a teprv pak se rozhodnu jestli má cenu vytahovat mobil z kapsy :-) ..běhám a jezdím na kole v "pracovní době", mám malé dítě takže pro mě je to zásadní funkce. Hlasové ovládání/odpovídání zní super. Nebaví mě to naklikavat na hodinkách během aktivity .)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    JOPS: Hele MIP neni jen o uspore, je to spis o celkovem pouzivani toho zařízení.. krome toho ze amoled nema solar, ta ja velmi nemam rad to rozsveceni hodin na otaceni zápěstí, ktere se u amoledu pouziva, chci mit cifernik zobrazeny porad.. kdyz si zapnes always on, tak uz amoled vypalujes a ve tme sviti (a zere baterku).. ja chci hodinky (plus sportstracker), ne smartwatch .. za me jsou smartwatch obecne uplne nesmyslny koncept, protoze mam vzdycky telefon na kterem se vsechny veci (krome zobrazování udaju o probhajici sportovni aktivitě a mapy) delaji lepe nez na hodinkach, takze proto chci jen a pouze MIP a vsechny smartfunkce a notifikace a podobne nesmysly mam vypnute... napr. to nove hlasove ovladani u F8 je za me naprosto slepá cesta a zbytecna funkce, navic z videa DC rainmakera bylo videt jak je to pomale a nepouzitelne... jestli tohle je to co si garmin mysli ze uzivatele chteji tak cajk, ja si to nemyslim, ale ve finale je mi to jedno, dokud zustanou nejaka MIP zarizeni zamerena na sportstracking/mapy a ne na pseudo-konkurovani applewatch
    B3DA
    B3DA --- ---
    Obrazky v notifikacich umi s androidem I f7
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    JOPS: komunikace s mobilem omezuje spis mobil.. ios uvidíš zprávy, ale neodpovíš na nic.. na forerunner 965 se mi neukáže ani fotka.. android to má pravděpodobně jinak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam