LEDOFREDO: hele, uplne me to chladnym nenechava :)
ja mam Fenix 5x
a docela o nich uvazuju. Ale jeste porad cekam, az se mi ukaze, jak vypadaji notifikace, zda je na displeji videt fotka z whatsapp/FB/whatever a jak to celkove funguje s mobilem. Jak dobre je citelna zprava atd...
Ja resim to, zda si koupit zase Garmina, nebo zda si koupit nejake smartwatch. Ja jsem primarne jezdec na kole, mam tachometr od Garmina a vlastne ted hodinky pouzivam maximalne na beh s hrudnim pasem. Ale po pravde receno bych radeji zustal u Garmina, ale ta cena, skoro 30k, to je proste masakr...
MTHU: premejslim, proc bych si porizoval hodinky s MIP displejem. 34 dni vydrz baterky hodinek s AMOLED displejem v rezimu smartwatch. Ty vogo, no problema. I kdyby v realu to bylo 20 dni, tak to preziju.
v rezimu GPS to taky vydrzi pres cely den, takze tam me to taky uplne neboli. Zatim nemam aktivitu, ktera by byla delsi nez treba 18 hodin. A ten displej mluvi za vse...
PS: na fotkach se mi hodinky moc nelibily, ale ve videu uz jsem s nima celkem spokojenej a jako jo, umim si to predstavit na ruce. Uvidime, chtel bych si s nima udelat radost k Vanocum :D