• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    Já nosim tento originální garmin, je to nejpříjemnější na co jsem narazil. Dá se vyprat, ale stačí jen v umyvadle mýdlem jednou za čas. Hodinky jsou celkově o 20g lehčí. Nemám otlacenou přezku a jde utáhnout přesně na mm jak zrovna potřebuji...

DRAGON
    DRAGON --- ---
    presne z tohoto duvodu nosim na vsech hodinkach hadrovej nato strap. A cca jednou za 14 dni ho hodim do pracky s pradlem.
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    nejaky blby obdobi. Ani nevim od kdy Fenix 3, pak Tactix a ted Fenix 7 a nikdy nic...celou dobu silikonovej naramek. A pred 14 dny presne co popisujete.
    ADAM
    ADAM --- ---
    Tak super, já mám hodinky asi 14 dnů a už mi to začíná taky...
    NIXX
    NIXX --- ---
    MIKEKT: Taky mi to občas dělá. Mýdlo na hodinky, pásek i ruku pomůže.
    Vůbec nejhorší případ jsem měl kdysi s neorigo quicklok řemínkem. Po rozebrání se na mě vysypala hromádka rzi a bordelu z toho, jak pomalu degradovaly pružinky toho quicklok mechanismu.
    ADAM
    ADAM --- ---
    Ještě by se dala bez predpisu zkusit dezinfekce používaná v nemocnici na mytí rukou: chlorhexydin
    BATY
    BATY --- ---
    Po sportu nebo po koupání je dobrý hodinky a kůži utřít no...
    BATY
    BATY --- ---
    Zkus Pevaryl, asi na předpis. Zmizí za pár dní.
    ADAM
    ADAM --- ---
    MIKEKT: Bepanthen má mastičky na tohle i preventivní na obnovení přirozené ochranné bariery.
    Antibioticka mast by měla zabrat, já tady zrovna mám fuicidine. Ale nevím, jestli není na předpis
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    BUCCI: jo tak to bylo první co mě napadlo, že je to zaparene. Proto už víc než 2 měsíce nosím hodinky už jsem 2x týdně na sport a střídám ruce, ale vůbec to nepomohlo. Hodinky jsem čistil několikrát a ruce si taky myju 😀
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    MIKEKT: ty diody v potají vypalují čárový kód pro identifikaci, po chemtrails další korporátní značkování a ovlivňování lidí

Teď vážně: může jít o podráždění od potu, kde pokožka nevětrá tolik, častá hygiena a větrání jsou velmi žádoucí
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    FATBOZZ: já mám právě jenom kolečko přímo pod hodinkami jako kdyby mi začal vadit materiál přímo hodinek a ne pásek. Hodinky jsem zkoušel několikrát pořádně vyčistit starým malým kartáčkem. Přijde mi, že ty dva fleky jsou občas víc červený a suchý i když nemám vůbec hodinky na ruce. Mazání krémem nepomáhá. Mám tam silonovy pasek. Zkusím to vyměnit zpátky za silikon a uvidím
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MIKEKT: Castejc mejt pod zapestim i hodinky mydlem. Pripadne vymenit pasek za prodysnejsi, nebo novy silikon. Drzi se ti tam nekde brebery. Tipuju 3y , nekde prasklina, tak si tam lebedí.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Ahoj, mám vivoactive 3 asi 3 roky a teď se mi začal dělat pod hodinkami červený flek a suchá kůže. Říkal jsem si to je v pohodě asi se tam zaparila kůže. Dal si hodinky na druhou ruku a po čase se tam udělala stejná věc. Hodinky jsem sundal a už snad dva měsíce je nosím jen na sport 2x v týdnu a střídám ruce. Fleky nemizi. Neměl jste někdo něco podobného a nemáte tip čím by to mohlo být a jak se toho zbavit? Díky
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Vypadá to že po několika měsících konečně opravili ty tlusté okraje u malých silniček.
    BATY
    BATY --- ---
    Po posledním updatu řady Edge už jdou mapy stahovat přes WiFi. A spousta dalších novinek. Nahlasovani a sdílení road hazards se mi líbí 👍🏼

TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    ADAM: (mam F7 teda)
    1) notifikace + rychly odpovedi. Kouknu na hodinky, pripadne tam odkliknu yes/no/I will call you later, aniz bych ztratil soustredeni na to co zrovna delam.
    2) baterka, zadnej extra vykon, ale na situace: "jdu se v noci vycurat, nechci rozsvecet a budit tim zenu, ale zaroven nechci potme zaslapnout psa" ideal.
    3) nahled kalendare a pocasi, nemusim kvuli tomu hrabat na mobil
    a pak teda i to trackovani sportovnich aktivit :)
    hydrataci sem dobu pouzival, pomohlo mi to naucit se pit pravidelne, pak sem s trackovanim prestal
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    ADAM: to stahování je normální, ale dají se tam nahrát i osm mapy ve větším detailu
    ADAM
    ADAM --- ---
    poridil jsem si fenix 8. nikdy jsem hodinky nemel, tak se asi budu ptat jako blbec.

umeli byste mi nekdo rict, co je pro vas top 3 uzitecne funkce?
    me se treba zda, ze trackovani spanku je super. pak samozrejme aktivity. a co dal? pouzivate nekdo treba trackovani hydratace?

a mel bych 2 konkretni dotazy:
    - je normalni, ze mapy evropy mi na 300mbit lince trvaji stahnout snad 10 hodin? mam radej nainstalovat garmin express do pc, nebo uz to je zastarale a radeji se s tim sw nesrat?
    - jde nejak whitelistovat jedna aplikace pro notifikaci behem spanku? jde o bezpecnostni kameru/alarm, kde bych rad dostal prave v noci pripadne upozorneni, ze se neco deje.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SMOKY: ty mas wattmetr vid? Ja tam mam uplny hovno :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam