• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    SATAI: nebo tak :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    BATY: nebo alespoň až začnou současné F8 fungovat ;-)
    BATY
    BATY --- ---
    JOPS: Neblbni, počkej na F8 se tím novým displejem...
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: gratuluji k nakupu :) ja se snazim udrzet a ty Fenix 8 si poridit az k Vanocum, ale snad se mi ta ruka neutrhne :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    Tak jo, pořídil jsem Forerunner 255 a jsem velice spokojen. Navezl jsem se do jednoho z běžeckých tréninkových programů, co ty hodinky nabízí, nechávám se honit nějakou koučkou Amy (a líbí se mi to), akorát dnes jsem se snažil pustit si naplánovaný workout spolu s navigací po uložené trase (což už jsem minule zvládl a teoreticky vím, jak na to), akorát dneska se mi povedlo ten okruh zaběhnout jenom podle té navigace, ale ne jako workout. Takže v Connectu mi teď visí absolvovaný běh jako aktivita a naplánovaný běžecký workout, který jsem neabsolvoval.
    Dá se nějak Connectu nebo hodinkám vysvětlit, že si ty dvě věci mají spojit a uznat mi ten dnešní běh jako dnešní workout? Editace workoutu mi nabízí pouze možnost ho odsunout nebo skipnout, stejně tak editace aktivity mi neumožňuje k ní ten workout nějak přidat.
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    FATBOZZ: děkuji za reakci. Nenapsal jsem už sem, jak to dopadlo.
    Samozřejmě na kabel do PC jsem zkoušel ale bylo to samé.
    Nakonec jsem zavolal do GPS Centrum Brno, kde byli velmi ochotní. Nejprve poradili ten trojhmat, ale ten také nepomohl. Tak jsem tam navigaci poslal a za 4-5 dní jsem ji měl zpět opravenou. Za cca 500,-Kč
    Byla sw zaseknutá a proto se při spuštění místo naběhnutí vypnula.
    Takže to opravili, daly poslední FW poslali mi do e-mailu všechna uložená data z paměti, protože tam při opravě museli dát tovární reset.
    Takže už funguji!
    :-)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    PUSCHPULL: Zkusil bych ji dat na kabel do pc a jestli ji detekuje tak nahrat z garmin expressu nejaky update ? Pripadne webupdater https://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=999-99999-27
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    BATY: a to jde nastavit nějak automaticky?
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    ADAM: Strava má free api a Garmin na požádání taky. Takže teoreticky by šlo to prohlizeve dodělat extension, která by tam to tlačítko "export to strava" dodala.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ADAM: ty bys chtel po Garminu, aby implementovali neco co dava smysl ? :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    EMBI: Stačil by share na stravu z garmin u na jedno kliknutí. To mě sere, že to nejde. Exportovat a importovat soubory je moc složitý, to dělat nebudu.
    BATY
    BATY --- ---
    EMBI: Ještě je tam možnost mute, kdy to vidíš jen u sebe na profilu, ale nesere se to na feed ostatním. Já k ostatním jsem ohleduplný a ruzné jogy a podobné kraviny mutuju. Lidi, který spamují feed všim bordelem mutuju...
    EMBI
    EMBI --- ---
    ADAM: rucni export z Garmin Connect a file upload na Stravu
    EMBI
    EMBI --- ---
    ADAM: taky nesnasim, ze mam feed zajebanej virtual rides, yogou, strength training a podobny hovna. Ja chci videt inspiraci na nove trasy, hezke fotky, zajimave traily, kde jezdi moji kamosi, apod... Strava by mela udelat vsechny aktivity bez GPS private only.
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    ADAM: Když máš v aplikaci Mapy trasu, tak je tam přímo volba exportovat, uložit nebo sdílet jako GPX soubor. Ten pak následně otevřu v Garmin Connect aplikaci a nahraju do hodinek.
    ADAM
    ADAM --- ---
    Ok dík. Trochu mě tam ty drobné patnácti minutové "jógy", budou štvát,ale co se dá dělat...

Mel bych další dotaz: jak nejjednodušeji poslat pozici či trasu z mapy.cz do hodinek? Z mobilu, tj bez pc.
    Protože bez tohoto jsou mi mapy v hodinkách naprosto ale totálně k ničemu a na snadný postup jsem nepřišel....
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ADAM: řeším to stejně, navíc s nedávným updatem to je jednodušší, jen člověk otevře strava notifikaci nové aktivity a může tam hned změnit základní parametry jako visibility
    DYNK
    DYNK --- ---
    ADAM: Ja posilam do Stravy vse skryte a zverejnuju jen aktivity, u kterych si chci prohlidnout jak si stojim na leaderboardu. Coz je tak jedna aktivita rocne.
    ADAM
    ADAM --- ---
    MAESTRO_007: Na stravě chci vystavit jen nějakou vyznamejsi aktivitu. Ne každou procházku a desetiminutove protahnuti s cinkama.
    Hide all a jednotlive publikovat to ale relativně řeší.
    Sice budu mít na stravě hromadu balastu, ale aspoň to nikdo jiný neuvidí....
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ADAM: a důvod je jaký? Statistiky nebo aby to nebylo vidět? řešení asi jenom to co píšeš (hide all)

Já bych zase potřeboval automaticky skrýt jenom určitý typ aktivity na stravě , teď to musím dělat ručně po uploadu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam