• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    EMBI
    EMBI --- ---
    ADAM: taky nesnasim, ze mam feed zajebanej virtual rides, yogou, strength training a podobny hovna. Ja chci videt inspiraci na nove trasy, hezke fotky, zajimave traily, kde jezdi moji kamosi, apod... Strava by mela udelat vsechny aktivity bez GPS private only.
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    ADAM: Když máš v aplikaci Mapy trasu, tak je tam přímo volba exportovat, uložit nebo sdílet jako GPX soubor. Ten pak následně otevřu v Garmin Connect aplikaci a nahraju do hodinek.
    ADAM
    ADAM --- ---
    Ok dík. Trochu mě tam ty drobné patnácti minutové "jógy", budou štvát,ale co se dá dělat...

Mel bych další dotaz: jak nejjednodušeji poslat pozici či trasu z mapy.cz do hodinek? Z mobilu, tj bez pc.
    Protože bez tohoto jsou mi mapy v hodinkách naprosto ale totálně k ničemu a na snadný postup jsem nepřišel....
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ADAM: řeším to stejně, navíc s nedávným updatem to je jednodušší, jen člověk otevře strava notifikaci nové aktivity a může tam hned změnit základní parametry jako visibility
    DYNK
    DYNK --- ---
    ADAM: Ja posilam do Stravy vse skryte a zverejnuju jen aktivity, u kterych si chci prohlidnout jak si stojim na leaderboardu. Coz je tak jedna aktivita rocne.
    ADAM
    ADAM --- ---
    MAESTRO_007: Na stravě chci vystavit jen nějakou vyznamejsi aktivitu. Ne každou procházku a desetiminutove protahnuti s cinkama.
    Hide all a jednotlive publikovat to ale relativně řeší.
    Sice budu mít na stravě hromadu balastu, ale aspoň to nikdo jiný neuvidí....
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ADAM: a důvod je jaký? Statistiky nebo aby to nebylo vidět? řešení asi jenom to co píšeš (hide all)

Já bych zase potřeboval automaticky skrýt jenom určitý typ aktivity na stravě , teď to musím dělat ručně po uploadu :-)
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Toto problikne před zhasnutím, pokud při zapnutí power držím i tlačítko Enter

PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Sorry, je to GPSMap 64 sx
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Prosba o radu.
    Mám navigaci GPSMap 65.
    Asi půl roku jsem nepoužíval a nyní jsem zjistil, že nejde zapnout, respektive objeví se nápis Garmin, pak problikne a vypne se.
    Dělá totéž s SD kartou i bez karty. Dělá to na akumulátory Eneloop i na AA baterie.
    Je už po záruce, ale mám ji necelých 5 roků ...
    Nějaká rada na nějaký dvoj/troj hmat ?
    ADAM
    ADAM --- ---
    Jde nějak z garmin do stravy poslat jednotlivá aktivita? Našel jsem, že buď se posílá úplně všechno, nebo nic.

Já bych chtěl do stravy poslat jen vybrané aktivity. Jak to řešíte?
    Napadá mě jen posílat vše skryté a vybranou aktivitu pak na stravě zveřejnit.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Nevyuzijete nekdo ochrannou samolepku na Suunto peak 9? Mam ji omylem.
    BATY
    BATY --- ---
    SMOKY: To jo. Do bázenu si beru ten std silikonovej. Ale i s tímhle se to dá, když zapomenu nebo ho schválně umyju. Schne to na ruce tak hodinu...
    JOPS
    JOPS --- ---
    BATY: hele, to je docela mozny :D vidis, to me nenapadlo :D
    IV0
    IV0 --- ---
    SMOKY: Já mám Forerunner 945 a zkoušel jsem po koupi hrudník pasu najít nějaké rozdíly, našel jsem jenom malinko pomalejší reakci na změnu (do 2 vteřin) jinak to je v pořádku na běh, kolo na silnici i v terénu, kruhový trénink, jógu i plavání. Kde to měří úplně jinak je fitko, když mám činky tak nějak nad hlavou. Myslím si, že to teda měří správně, ale ty ruce se prostě nedokrvujou...
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    SMOKY: ruce se mi zas tak moc nepotí. Jenom teda než s tím lézt do vody a namočit to, tak to si to radši sundám, protože to schne celkem dlouho.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    OODOOW: to musis po kazdym sportu prat ne ?
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    SMOKY: Jestli je to nylon, tak zůstane. To je jediná nevýhoda nylon pásku na suchý zip, jinak je mnohem pohodlnější než plastovej.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    BATY: nezustane ten pasek mokrej kdyz vylezes z vody nebo se spotis ?
    BATY
    BATY --- ---
    JOPS: Ale máš to obráceně, ne? Tenhle kousek má být zevnitř...
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    SMOKY: Při běhání dobrý, na kole jak popisuješ (epix pro). Přikládám to tomu, že se mi na kole asi nedokrvujou ruce, nebo tak něco, ale sere mě to stejně.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Jak vam funguje u Garminu hodinek mereni HR ? Mam Venu 3, ktery by meli mit stejny senzor jako F7. Porad s tim bojuju a nevim, jestli to je proste nefunkcni nebo neco delam blbe. Zejmena pri nejaky aktivite to meri uplny nesmysly. Jezdim hlavne na kole, vetsinou mam HR pas, ale obcas ho nemuzu najit nebo ho zapomenu a pak pouzivam hodinky a broadcastuju do Edge. Vetsinou je problem pri delsich sjezdech nebo zastaveni, kdy tep klesne kolem 100, kdyz pak zase zacnu jet, zastavi se kolem 115 a pak uz vic nemeri. Musim zastavit na chvili hodinky sundat a nandat a zase to zacne fungovat. Zajimavy, ze doma na trenazeru se to skoro nedeje, tam jezdim s hrudnim pasem a hodinkama (muj hrudak ma jenom ant+ a macbook to neumi) a vicemene mereni sedi. Taky vuci hrudnimu pasu reaguji hodinky na zmenu tepu mnohem pomaleji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam