• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SATAI: ha, příležitost prodat pětky! :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    MEJLA82: ty už by na tuhle chybu měly být staré
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    Garmin Fenix 5x,chůze dneska ráno i navečer okey.. vc párování s gc.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Ah, OK, odpároval jsem Forerunnery od mobilu. Tak uvidím.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    FORELLI: Mám radosť z oboch. Ale keďže nie som úplne zdravá, tak bývajú dni, kedy sa mi do toho pohybu dokopáva dosť ťažko a hodinky vtedy pomôžu.

Dnes ale naopak by som mala zvoľniť (dlhodobá únava, zhoršené kĺby a celodenný nábeh na migrénu) a aj tak som chcela po práci vyraziť aspoň na hodinovú prechádzku, pretože ma láka skúsiť dotiahnuť tú výzvu. Takže sa mi tie zaseknuté hodinky nakoniec hodia, aby som to neriešila a správne zostala radšej doma oddychovať. :)
    BATY
    BATY --- ---
    FORELLI: No tak jistě!

Ty bys snad šel na kolo, kdyby ti nefungoval computer? ;)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    To skoro vypadá že máte větší radost z toho záznamu než z pohybu samotného :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ja ináč klikala vypitú vodu. 1. pohár prešiel, u 2. to padlo. :)

Ale aktivita by prišla behom 10 min potom, tak je jedno, čím som to rozbila.
    BATY
    BATY --- ---
    SHARKIE: V pohodě, tak se nerozčiluj ;)
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: Vlastně mě napadlo, že Edge je vypnutej od pondělí. Takže když vypnu BT na mobilu, tak se ten pokazej gpe soubor nestane a mělo by to být cajk.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    BATY: Písala som, že to skúsim u kompu.
    BATY
    BATY --- ---
    SHARKIE: Oprav si je podle tohodle návodu od Standy a můžeš jít chodit.

Ale nezapínej nic s GPS.

FINSON
    FINSON --- ---
    BATY: Dneska jsem s GPS běžel od 13 do 14 hodin, naštěstí se mi neblokly. Zítra mám běžet intervaly, tak nevím... asi to zkusím nějak přes Stravu v mobilu, ale prostě... zrovna když to začínám fakt brát vážně :-)
    NAVARA: Já si ty Forerunnery vůbec nevypínám, před pár dny si samy řekly o update a po něm se resetovaly v pohodě, tak uvidím, GPS teď určitě zapínat nebudu...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jen mne tedy nabootovaly, akorát jsem nemohl chodit do aktivit (reset) a nešly připojit k PC (což bych jinak nepoznal, sync i updaty jsem dělal vzduchem přes mobil)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FINSON: Hmm, že bych si ty hodinky nerozbil já? :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SATAI: No, aspoň už nemusím riešiť, či stihnem dotiahnuť výzvu na kroky do konca mesiaca. Chýbalo mi 65k ešte. :D

Zatiaľ mi teda nejde ani ten reset, skúsim doma to pripojenie cez komp.
    SATAI
    SATAI --- ---
    SHARKIE: asi je na pár dní odstavím... raději.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Super, akurát sem idem s tým, že sa mi hodinky zasekli na tomhle. Len teda aktivitu som ani nestihla pustiť, padli v niečom úplne inom.

BATY
    BATY --- ---
    FINSON: Tak to je dobrý, no...
    Zitra jsem chtěl jet na kole do práce. Jak je to s Edge je zatím nejasné. Někdo píše, že se mu taky bricknul, někdo že ok...
    FINSON
    FINSON --- ---
    Ha!

Máte hodinky od Garminu? Za žádnou cenu teď nespouštějte aktivity vyžadující GPS – MobilMania.cz
    https://m.mobilmania.zive.cz/clanky/mate-hodinky-od-garminu-za-zadnou-cenu-ted-nespoustejte-aktivity-vyzadujici-gps/sc-3-a-1361903/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Nešly dokonce ani připojit k PC - pořád se hlásily jen jako "Garmin USB GPS" s productID "3".
    Po resetu už pak zmizel jak bug s restartem, tak se zvládly připojit jako "fenix 7X" s productID 4f43.

Dokonce šla bez problémů obnovit záloha, kterou jsem předtím udělal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam