• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    BATY: Písala som, že to skúsim u kompu.
    BATY
    BATY --- ---
    SHARKIE: Oprav si je podle tohodle návodu od Standy a můžeš jít chodit.

Ale nezapínej nic s GPS.

FINSON
    FINSON --- ---
    BATY: Dneska jsem s GPS běžel od 13 do 14 hodin, naštěstí se mi neblokly. Zítra mám běžet intervaly, tak nevím... asi to zkusím nějak přes Stravu v mobilu, ale prostě... zrovna když to začínám fakt brát vážně :-)
    NAVARA: Já si ty Forerunnery vůbec nevypínám, před pár dny si samy řekly o update a po něm se resetovaly v pohodě, tak uvidím, GPS teď určitě zapínat nebudu...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jen mne tedy nabootovaly, akorát jsem nemohl chodit do aktivit (reset) a nešly připojit k PC (což bych jinak nepoznal, sync i updaty jsem dělal vzduchem přes mobil)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FINSON: Hmm, že bych si ty hodinky nerozbil já? :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SATAI: No, aspoň už nemusím riešiť, či stihnem dotiahnuť výzvu na kroky do konca mesiaca. Chýbalo mi 65k ešte. :D

Zatiaľ mi teda nejde ani ten reset, skúsim doma to pripojenie cez komp.
    SATAI
    SATAI --- ---
    SHARKIE: asi je na pár dní odstavím... raději.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Super, akurát sem idem s tým, že sa mi hodinky zasekli na tomhle. Len teda aktivitu som ani nestihla pustiť, padli v niečom úplne inom.

BATY
    BATY --- ---
    FINSON: Tak to je dobrý, no...
    Zitra jsem chtěl jet na kole do práce. Jak je to s Edge je zatím nejasné. Někdo píše, že se mu taky bricknul, někdo že ok...
    FINSON
    FINSON --- ---
    Ha!

Máte hodinky od Garminu? Za žádnou cenu teď nespouštějte aktivity vyžadující GPS – MobilMania.cz
    https://m.mobilmania.zive.cz/clanky/mate-hodinky-od-garminu-za-zadnou-cenu-ted-nespoustejte-aktivity-vyzadujici-gps/sc-3-a-1361903/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Nešly dokonce ani připojit k PC - pořád se hlásily jen jako "Garmin USB GPS" s productID "3".
    Po resetu už pak zmizel jak bug s restartem, tak se zvládly připojit jako "fenix 7X" s productID 4f43.

Dokonce šla bez problémů obnovit záloha, kterou jsem předtím udělal.
    BATY
    BATY --- ---
    NAVARA: Přípoj k pc, sesynchornizuj přes garmin express. Restartuj hodinky. A mělo by to být v pohodě.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Tak ne, crashnou i když jsem ten watch face zcela odinstaloval
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SUBTITLES017: Yup, mám - ale tedy jeden z těch top rated, neměl by být pofiderní :D
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NAVARA: mimo výše zmíněné me ještě napadá, jestli nemáš nějaký pofiderní custom screen nainstalovaný..? takový ty co se instalují z toho garmin shopu..
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAVARA: Aktualizace, tovární a pak reklamace
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    NAVARA: Zkusil bych obnovit tovární nastavení.
    Pokud by to nepomohlo tak reklamace, pokud jsou v záruce - pokud ne mohl by pomoci servis.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Když na svých Garmin 7X značku start/stop (výběr sportovních aktivit), tak hodinky crashnou a restartují.

Dobré alibi, ale přeci jen - co s tím?
    FINSON
    FINSON --- ---
    MAESTRO_007: Ah, rozumím, děkuji!
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FINSON: tím zkopírováním jsem myslel ručně vytvořit stejný trénink jako je ten navrhovaný. Vyloženě "zkopírovat" to asi nejde. Prostě to vyytvorim krok po kroku. Ale je to rychlovka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam