• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    BATY: Měl jsem ten den 2 aktivity s GPS na Garmin Phoenix 7 a zamrznutí nezpůsobily.
    JOPS
    JOPS --- ---
    BATY: Ts, ty si nezapnes GPS při zvedání železa? 🤣 Žabař 🤣
    BATY
    BATY --- ---
    BUCCI: Už to bylo opraveno ten den večer.

Zvedání závaží je aktivita bez GPS, takže se tě to nedotklo.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Hotovo, podotýkám,cze já jel aktivity jako normálně a bez problémů

BATY
    BATY --- ---
    MIKEKT: Na whatsapp, samozřejmě
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    BATY: da se odpovede i na whatsapp nebo to je vylozene jenom na textovky?
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Používáte někdo Runkeeper? Od poloviny ledna mi ukazuje jen asi 200 metrů z odběhnuté trasy. Děje se vám to taky? Nevíte proč? Nějaký nový způsob, jak donutit uživatele platit premium?

STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    BATY: diky
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: Jinak já v těch odpovědních nechávám schválně tu hlášku "Sent from my Garmin", aby bylo příjemci zprávy jasné, že jsem pravděpodobně na kole a nebudu si s ním chatovat. Typicky manželka mi posílala dotaz: "Za jak dlouho budeš doma?", tak pro ní jsem tam měl předvolené zprávy: "Za 60 minut", "Za 50 minut" atd. :) A docela dost to používám, protože takhle odpovím dvěma kliky z garminu a nemusím zastavovat, sundávat si rukavice teď v zimě a šmudlat mobil, který v mrazu moc nefunguje. A manželka byla naučená, že když je tam ta hláška "Sent from my Garmin", tak ví, že to posílám z garminu a jedu tím pádem na kole. No a jednou jsem takhle jel s kámošema v balíku, sotva jsem tam visel a přišla mi od ní zpráva, že si jdou koupit jídlo a jestli chci vzít kebab. Tak jsem jí odpověděl "Yes" a přišlo mi: "A s čím to chceš?" Na a na ty omáčky jsem odpověď předvolenou teda neměl :D
    BATY
    BATY --- ---
    STROUZIN: V aplikaci na telefonu vpravo nahoře klikneš na device (pravděpodobně hodinky), objevíš se v seznamu všech tvých Devices -> klikneš na tvoje hodinky -> Texet Responses -> Respond to Messages -> zde můžeš přidávat svoje zprávy a měnit pořadí zpráv.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    BATY: Jak se to dělá?
    BATY
    BATY --- ---
    STROUZIN: Jo dají, můžeš si napsat vlastní.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak sa mi ich podarilo oživiť, síce s pár problémami, ale nakoniec už sú ok. :)
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    Zdravím.
    Prosím vás, dají se změnit přednastavené zprávy na hodinkách Garmin??
    BATY
    BATY --- ---
    Tak alespoň něco ;)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    BATY: čím jsem starší, tím víc jsou mi čísla jedno :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SATAI: ha, příležitost prodat pětky! :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    MEJLA82: ty už by na tuhle chybu měly být staré
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    Garmin Fenix 5x,chůze dneska ráno i navečer okey.. vc párování s gc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam