• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    KUBLAJ: Mám hruďák od Brytonu, co byl v balíku k cyklo navigaci, oddělávací senzor, ant+ , není vodotěsnej na plavání, funguje dobře. Pak jsem dokoupil Garmin hrm pro s pamětí, protože jsem potřeboval zaznamenávat aktivitu bez hodinek, ten je vodotěsnej, ant+ a BLE, myslím že dokáže zaznamenat kroky a hlavně má paměť, takže zaznamená aktivitu bez dalšího zařízení. Co mě na tom Garminu sere je specifickej zápach, kterýho nejsem schopnej se zbavit.
    Jinak oba pásy fungují napříč zařízeními, takže si myslím že bude fungovat všechno se vším.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KUBLAJ:
    - opticky senzor vetsinou meri slusne, ale nezvlada rychle zmeny (prechod do sprintu, intervaly...
    - Garmin hodinky mohu klidne fachat s Polar hrudakem
    - prijde mi to pohodlne (mam penis, u osob bez penisu to muze byt jine)
    - ja jsem proste vzal "referencni" Polar a neresil to. Take zrovna byla nejaka sleva... Co bych resil je to, zda se da sundat meric a vyprat zbytek.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Pls potřeboval bych poradit od zkušených uživatelů.
    Začínám lehce přemýšlet, že bych v delším horizontu koupil hrudní HR monitor a vyvstalo mnoho otázek.
    - Dává to vůbec smysl, pro rekreačního sportovce? (běh, turistika, hokej, trochu kolo)?, nestačil by mi hr monitor na hodinkách (FR265).
    - jsem nucen se fixovat na Garmin, když mám Garmin hodinky, nebo můžu koukat na libovolné produkty?
    - je to pohodlné? Existuje případně jiná varianta než hrudní pás (paže např.)?
    - na co si dát při výběru pozor, jaké vlastnosti uživatel většinou požaduje, co je naopak navíc? Měří to i něco jiného než hr. Garmin např snad měří přes pás jiné údaje (dynamika běhu).
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    AUDIAC: Podobně se mi kdysi choval starší Polar, pomohla výměna textilní části pásu. Garmin to má napevno, takže asi nový kus?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Začal mi zlobit tepák HRM-Pro plus - měří prokazatelně špatně, při intervalovým tréninku ukazuje stabilní HR, někdy se odpojí a neměří vůbec. Baterku jsem měnil cca před měsícem, takže by měla být čerstvá. Netušíte, co s tím? Odpojit a připojit jsem zkoušel. Samozřejmě je 3 měsíce po záruce…
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    OKULTICH: největší výhoda Garminu je rychlá reklamace. Řekl bych že ti obratem pošlou nový kus
    OKULTICH
    OKULTICH --- ---
    BATY: kupovano nove pred 3 mesici, nespadlo to, takhle jsem to dnes vytahl z drzaku (mam i odlomeny kousek :)
    garmin i prodejce kontaktovan. diky za odpoved
    FINSON
    FINSON --- ---
    LEDOFREDO: Hm, dobré vědět, díky!
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    KUBLAJ: Nejde sehnat a neexistuje nahrada, taky bych ho chtěl a patral sem velmi důkladně, ale bohužel
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    FINSON: V tom alza vykupu jsou různé kategorie opotrebeni a sam sem byl překvapen tim nacenenim ..dal jsem B - drobne skrabance, coz asi odpovídalo pri trose dobre vule.. hodne sem je nalestil a vracel s komplet krabickou a nepouzitym reminkem tak treba to pomohlo.. C kategorie uz byla za 6,4, ale popravde i s tim bych byl spokojeny
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Simvás, existuje ještě nějaká možnost, kde by se dal segnat Garmin Tempe senzor, nebo existuje nějaká náhrada?
    BATY
    BATY --- ---
    OKULTICH: To se ulomilo samo? Nebo to spadlo? Je to v záruce?
    Kamarádovi upadly hodinky ve sprše tak debilně, že se mu rozbil sensor. Dal to reklamovat a dostal nové. Takže toto asi normálně reklamuj.
    FINSON
    FINSON --- ---
    LEDOFREDO: Ty jo, hezky! Za jak moc omlácený Fenixy ti Alza dala 9,4k, prosím?
    OKULTICH
    OKULTICH --- ---
    Ahoj, neresili jste nekdo s Garminem podobny problem - ulomeny plastikove "ucho" drzaku?
    Jak pripadne nejlepe postupovat k oprave/reklamaci?

LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Ja sem presel ted z F7X na Enduro 3 a jsem uplne spokojenej.. navic mi alza vykoupila ty 3,5 roku stary fenixy za 9,4k takze upgrade na novy watche realne za 9k (stály neco pres 18), parada
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SATAI: Ohromný zklamání, eSim by byla pecka, microled jsem čekal prodlouženou výdrž (klasika je až 35 v reálu 20 dní, tak jsem očekával 45 v reálu 30) a oni to nasvítí jako kráva a výdrž 10 v reálu max 7 dní
    A to jsem byl připraven za ně utratit raketu...
    Jenže v tomhle případě je nechci

Uvidím, co vymyslí pro 9, ale jinak zůstávám na 7x 51mm a až odejdou, tak se rozhlédnu třeba i jinde...
    Hlavní, co očekávám je výdrž a NFC placení, takže zatím nic moc výběr.... A ideálně ne čínu, o to je to horší
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    Mě zmátlo že v appce vypadá takhle 🤦🏿

STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    MAESTRO_007: pokus omyl pomohl
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    MAESTRO_007: Tak jsem to vyhledal. Horní je intenzivita slun. záření a spodní jsou kroky. Má chyba
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    Tak otázka vyřešena
    STROUZIN:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam