• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    BADHORSE: Lež jako věž! ;)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    BATY: Urcite sis chtel kouput novej garmin, tak si tomu pomohl! :-)))
    BATY
    BATY --- ---
    SMOKY: Umřela mi stejně. Ale teda asi po pěti letech od koupě... Displej se začal trochu asi odlepovat. A pak jedenou jsem hodně zmoknul a byl konec...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    btw 530 mi odesla dle meho kvuli vlkhosti, ktera tam vnikla po nedoknalem zalepeni (umrelo to po celodenni jizde v desti)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    BADHORSE: no tak teda jinak :)

550/850 ma jednoduse uzivatelsky vymenitelnou baterie bez nutnosti rozplepovani a zalepovani zarizeni, jestli to je vyhoda at si kazdej posoudi sam, za mne jo
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SMOKY: Ja jsem totalni antitalent a zvladl jsem to levou zadni. I prilepit ten display zpet a je to porad vodotesny.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    BADHORSE: No, ale rozhodne to nebylo uzivatelsky menitelny - musis odlepit displej (rozhodne neni easy), vyndat komplet desku, odlepit baterku - celkem dost prilezitosti to zkurvit a je potreba mit nejaky zkusenosti. Sam sem to delal a celkem sem pak litoval, ten displej pak prilepit zpet taky neni jednoduchy a bylo to celkem poznat. U 550/850 je to delany jako uzivatelsky menitelnu, lze se dostat k baterce pomoci sroubovaku.

Garmin Edge 550/850's Secret Feature: Complete Walk-Through!
    https://www.youtube.com/watch?v=Hi0ptgFaRdY
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SMOKY: Pozor vymena baterii uzsla (vlastni zkusenost) i u 530
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    jedna vyhoda, kterou vidim u 550/850 je vymenna bateria
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    FLIPPER: ještě čekám jakou mi dá Garmin slevu na 550 jako výměnu, když to bude nezajímavý tak asi půjdu do 840
    BATY
    BATY --- ---
    FLIPPER: I bez solaru vydrží nesmysl... Ale jinak je to jak píšeš ;)
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    Kupte 840 Solar. Má touchscreen, což jsem na začátku nechtěl, ale teď to používám pořád, přesnější GPS, USB-C a vydrží nesmysl.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    MAESTRO_007: resim to same, odesel mi 530, tak koukam na 550, ale nejak tam nenachazim nic extra navic, akorat to ma horsi vydrz baterky
    BATY
    BATY --- ---
    Garmin Edge 850 In-Depth Review: What's Actually New?
    https://www.youtube.com/watch?v=Kpp7bQQVoe0
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: 850 má navíc oproti 840 slabší výdrž baterie, kvůli lepšímu displeji, který ale nepoznáš :)
    Asi mrkni na youtube a uvidíš... Já mám 840, takže mě to nechává chladným. Když bych měl 530, tak nevim...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    tak dlouho se chystám koupit Edge 840 až vyšla 850 :-)

aktuálně mám 530 a důvod nového je hlavně lepší plánování a vyhodnocení tréninku. Kombinuji to s hodinkami Fenix 7x a ty už mají Trénink 2.0. (edge 840 ho má taky). Je nějaký dobrý důvod proč jít radši do 850? děkuji
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Budu čekat na nějakou zajímavou cenu. Díky za pomoc.

JOPS: Já už mám hodně metrik z hodinek, co ten Hrm umí, takže bych získal navíc snad jen rozložení levá - pravá noha.
    Z pásu věřím budou přesnější, ale na to moje pobíhání, je to určitě dostačující :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KUBLAJ: hele, ber hrudak od Garmina :) Ten HRM PRO PLUS :) ti tam naskace spousta novych metrik, ktere s hodinkama nemas :)

ja osobne s tim zadnej problem nemam, jenom prvni beh jsem si na nej trochu zvykal, ale ted o nem vubec nevim, ze bych ho mel na sobe.
    IV0
    IV0 --- ---
    KUBLAJ: Lepší hrudní pás měří také pomocí gyra, takže poradí s nerovnoměrným zaťížením, délkou kroku. Na běh super.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ještě, než to vyhodím, nehodilo by se to někomu? Náhradní baterie full kit včetně těsnění, nářadí atd.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam