• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAD_MAN: A ty máš ten Bryton taky? takže si na počítači nastavíš pořádně trasu, naleješ to do toho computeru, pustíš trasu, rozjedeš se a vůbec neřešíš mapu? takže to máš jenom na různé climb challenge atd?
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    DRAGON: mě vychýlení z trasy hned přepočítává návrat na původní trasu a po nějaké aktualizaci to vypadalo i použitelně. já primárně používám k navigaci jen export trasy z mapy.com kterou si odladím na velkým monitoru, takže mě ani extra netrápí kvalita vestavěné mapy. popravdě jsem ty navigační funkce nikdy nepoužil.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DRAGON: Ja mam na moji basic hlinikovy silnicce dratovy S105, na mtb tez dratovy XT, takze me Di2 jeste dlooouha leta nebude trapit 😀.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SAMOUT: explore 2 bych nebral, neumi to Di2 razeni, je to osekany, je to spis takova cyklonavigace nez komp.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SAMOUT: netusim, ale myslim, ze s 850 by to srovnat slo, ja to bral kvuli vydrzi, to je pro me nejdulezitejsi, samozrejme to, ze je to o pulku levnejsi je velky plus, to samy jeho build kvalita, vytecny.
    Marne sem hledal, jestli nejakej cyklokomp nema OLED, bohuzel ne. Viditelnost tehle lcd veci je pres den totalni hell, ale to je stejny i na garminu, s tim se neda nic delat.

SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DRAGON: Mozna se ptam blbe, ale proti jakymu Garminu by se dala zaradit tahle navigace? Uvazuju o navigaci a radaru, Garmin se nabizi, asi Explore 2. Treninkovy fce ani segmenty ci co me nijak netrapi, potrebuju v podstate navigacni pocitatac, to bohate staci.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj,
    chtěl bych se zeptat: sem čerstvej majitel Bryton S810E a chtěl bych se zeptat na pár věcí:

1) nahraju si tam mapu z mapy.com přes gpx. Rozjedu se, následuju mapu, vychýlim se z trasy a ono mi to nepřepočítá. Jak tohle prosím nastavím? 810ka by to měla umět, co čtu specifikace.

2) fakt to nemá nějakou funkci Go Home? Prostě ať jste kdekoliv, tak zmáčknete Home a komp nastaví cestu domů?

díky :)
    DON
    DON --- ---
    SUBTITLES017: Díky, tímto objevuji zcela nové způsoby práce s aplikacemi...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DON: mozna bych zkusil neco takového

Connect IQ Store | Watch Faces and Apps | Garmin
    https://apps.garmin.com/en-US/apps/912e0d59-99b3-470e-84ba-afbec2f02610
    JOPS
    JOPS --- ---
    DON: Brácha to pauzne, když jde na lanovku. Ale nevím, zda ti to pomůže
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    OODOOW: Já byla na den předtím po 7 letech na lyžích a tak jsem asi byla nějak nadopaminovaná :-D
    DON
    DON --- ---
    Mám otázku ohledně sledování aktivity v bikeparku na garminech (Fenix 8). Už to tady v minulosti někdo řešil, ale nepodařilo se mi najít funkční radu. Zapínám lyžování, protože to nejlépe vystihuje jízdy nahoru na vleku s sjezdy na kole z kopce. Máte někdo lepší řešení?
    TROOP
    TROOP --- ---
    Hmmm, tak já se pohybují tak kolem 60 🤔
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    BATY: Ja sa nejak neviem dostat cez 80
    BATY
    BATY --- ---
    HAJOUNEK: To se mi zatím nikdy nepovedlo... Ale už jsem měl párkrát 99 🤣
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    HAJOUNEK: Hezký, Mythical Sleep badge. To se mi povedlo jenom jednou v životě a to jsem měl ten spánek asi o hodinu delší než ty.
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    Zdar bando, musím se pochlubit, včera v noci jsem dosáhla bájného sleep score 100!! :-D :-D
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BATY: hurá
    BATY
    BATY --- ---
    CIRQA Smart Band | Náramek pro sledování zdraví a kondice bez displeje
    https://www.garmin.com/cs-CZ/p/1989182/pn/010-04675-10/#specs
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    VOJTAM: Východ / západ mě hlásí epixy, ale to je vlastně taky jen Fenix 7 s amoledem, pokud se nepletu...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    STROUZIN: spíž, nic lepsiho nenajdes.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam