• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    CATEE
    CATEE --- ---
    BATY: Mě chceš namíchnout ne? 🤣 Jsem ráda když v létě o dovolené přelezu z obvyklých 60-70 aspoň k 90, pro lidi jako já bájný spánek prostě neexistuje a pak se objeví provokatéři kterým je 98 málo 🤣🤣🤣
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BATY: teď jsem četl článek jak týpek cíleně naboostoval Vo2max a skóre vytrvalosti. Zjistil si co nejvíc tyto metriky ovlivňuje a aktivity uzpůsobil tak aby je co nejvíc naboostoval. Při jízdě s nízkou tepovkou odpojoval wattmetr a dopoval se čekankou na snížení tepu, při aktivitě s vysokou tepovkou zase zapojoval wattmetr a čekanku vysazoval aby měl tep co nejvyšší. Dlouhé jízdy vůbec nejezdil. A tak se mu podařilo zvýšit V02max na 66 a skóre vytrvalosti nad 10000. Ve skutečnosti tomu výkonnost neodpovídá.

Pointa je, že něco podobného můžeš zkusit i stím spánkem. Jsem metriky.co to ovlivňují nejvíc a ty se snažit naboostovat záměrně. Např. po těžkém tréninkovém bloku dát kvalitní odpočinek, cíleně vysadit kafe a nejsit maso. Snažit se neprevalovat v noci atd. Pak to tam třeba ta 100 cinkne .) a pak můžeš začít zad rdungivat tak jak si zvyklý a mít dal 90+ :-)
    BATY
    BATY --- ---
    Klasika 😅

MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Kdyz se tu resili ty naramky nechce nekdo tenhle 26mm? objednal jsem ho omylem misto 22mm
    https://www.alza.cz/fixed-nylon-sporty-strap-pro-garmin-quickfit-26mm-tmave-sedy-d12458786.htm
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    MTHU: Já si právě objednal amoled, solar mám 7x... Co jsem koukal na videa, tak ten solární kroužek okolo je o dost větší, tak asi vrstva přes display nebyla potřeba...
    MTHU
    MTHU --- ---
    BUCCI:
    NAVARA: Nicméně v generaci 8 a 9 se měli zbavit u Solar solární vrstvy, co byla přes displej. Asi to nebude furt na čitelnosti lepší jak 6 s normálním sklem, ale snad lepší.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    NAVARA: Amoled bez nebo MIP se solarem
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jak to má 9pro s displayem? U sedmiček je ten solární dost tmavý, tak jestli už devítky mají solar+oled nebo pořád solar tmavo vs oled
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    ADAM: No me jde spis o to, jestli to neni zbytecny riziko - ze mi to na letisti zabavi nebo hur si posedim v indickym lochu. Separatni inreach zarizeni bych nechal doma, ale hodinky budu mit jenom jedny
    ADAM
    ADAM --- ---
    DOTCOM: Já mám hmd off grid, který za nějakých 100eur ročně mají v ceně overwachXrescue. V ČR to je úplně k ničemu. Ve velkých horách se to hodí.
    legalitu netuším, já to používám v Evropě.

Garmin může být fain další záloha navíc. Ale podíval bych se na recenze, ve fénix 8 PRO to fungovalo tak blbě, pomalu a nespolehlive, že to bylo úplně knicemu. Vylepšili to trochu? pro reálné použití zvazuju spíš koupit inreach mini. V těch hodinkách to je spis ta záloha....
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    Premyslim jestli ma smysl si poridit garmin fenix s inreach, kdyz jsou v cely rade zemi kde bych je potencialne doufal pouzit vlastne nelegalni (Indie, Cina, Vietnam atd). Na bezny provoz v cr je mi to celkem k nicemu. Co myslite?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Líbí se mi, že je komplet pevný, na míru šitý... Předpokládám, že i kve F9 budou oblékat tyhle řemínky... Čekám už jen na naskládané i mnou vybrané verze
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    NAVARA: Ten řemínek, co jsem dával na fotce je rok a půl starý, dostal zásah kladivem, mám ho furt, kácel jsem s tím stromy, fitko box, plus veškerý hod e upocený aktivity... Na dovolený moře aspol. Furt je jak novej, nejvíc trpí bílá barva na vlajce, ale lze lehce vyprat
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BUCCI: Mne se z nich začalo právě párat velcro, tam jsem přecházel na nylon - I že to lépe vypadá, je to tenký pásek, minimální výška :)
    DEB
    DEB --- ---
    ja mam kozenej protože jsem fancy :)
    LORD_PALDA
    LORD_PALDA --- ---
    Já posledni rok a půl nosím jenom https://www.alza.cz/fixed-titanovy-pro-garmin-quickfit-26mm-prirodni-titan-d13102169.htm

Nevadí mi ani na běhání, ani ve fitku (tam nosím jeste HRM pas)

Nylonový mi vydržel dlouho, ale pak se odlepily suché zipy a to pak je blbá situace
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    ...zasmrádne
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Nepomůže, zasmátne to jak se to suší na ruce... Ale pár týdnů to vydrží v pohodě, tenhle řemínek mám rok a půl celkem a furt je jak nový

NAVARA
    NAVARA --- ---
    Však jsou ty hodinky vodotěsné, dá se s tím sprchovat :) Není to vyprání, ale pomůže to
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    ADAM: Mám to podobně, když vyndávání ruku z boxerky, tak je to jak z louže.... Další tréninky taky hodinky mám snídaně vždy max 2 hodiny na nabití (4 roky staré F7x zatím cca 13 dní vč. všech aktivit)
    Pásek měním nebo Peru až když žena začíná mluvit o bezdomovcích,kdykoliv se ocitne blízko hodinek... Normálně to cítit není, ona je citlivější
    ADAM
    ADAM --- ---
    ADAM: Ne peří, ale "peru"...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAESTRO_007: co ne? vse co sem napsal, je fakt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam