• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    SAMOUT: tak dělám mrkmrk 😃
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    KARLOSK: A nesly by ty gravelistovy mapy treba nekde nasdilet (mrkmrkmrk)😀?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    .. slyšel...

PS: I spoustu mnou koupených ciferníků zatím nejede
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SlSel jsem o tom, ale je to cílený na jiný sporty, než provozují...
    No a právě jsem zjistil, že WhatsApp funguje na Fenix 8, ale na 9 zatím nemají kompatibilitu.... Takže čekám
    PEJR
    PEJR --- ---
    Zkoisel jste nekdo Komoot? Garmin ma appku
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    BUCCI: používám na navigaci mapy od gravelisty ale stránky má mrtvý.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Tak hodinky jsou doma... Druhý den na ruce... A paráda, jen ještě řeším mapy nechci předplatné Topo plus, nějaký tip? Nebo mám zůstat u https;//garmin.vasam.cz

BATY
    BATY --- ---
    MRKEVREDKEV: Já jsem právě chtěl cirqu, abych mohl nosit svoji sbírku mechanických hodinek ;)
    FINSON
    FINSON --- ---
    MRKEVREDKEV: Já na to nekoukám na hodinkách, ale až třeba po několika dnech na compu. Baví mě koukat na reporty, ale nenechám se tím stresovat, stačí mi reporty jenom post hoc. Stejně tak jsem teď až týden po návratu z dovolené v horách zjistil, že tím blbnutím na kole v kopcích se mi zvedlo cyklistické VO2max 😁
    Jo, běžecká a cyklistická data z tréninků, to je něco trochu jiného 😅
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    BATY: až se stanu zenovým mistrem a přestane mě zajímat tok času, jdu do nich. zatím ještě Garminy používám i jako regulérní hodinky, které mi říkají, kolik je hodin :))
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    MIKEKT: myslim, ze maximalne recovery time? ale mam 5 let stare forerunnery, tak mozna jsou i nejake novejsi metriky, o kt nevim.

nicmene kdyz hodinky nemas v noci na ruce, tak pracuji s nejakymi predpoklady jako ze v noci spis a tim padem ti narusta body battery atd.
    BATY
    BATY --- ---
    MRKEVREDKEV: Tak si kup garmin cirqa jako já, to nemá displej a nic tě hned po ránu nerozhodí :)
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    MRKEVREDKEV: nerozhodi se ti pak nejaky vyhodnocovani v garminech, ktere pouziva i data ze spanku?
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    ad přehledný datový výstupy jsem vedle doporučoval Strava plugin Elevate, je to fakt klenot. pracuje to s podobnými metrikami jako Training Peaks, akorát je to zdarma )) více zde: [MRKEVREDKEV @ Běh, běžecký trénink] a zde: https://github.com/thomaschampagne/elevate
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    já jsem postupně přestal hodinky na spánek nosit. nevim, jak to máte vy, ale mně se dělo, že první věc, kterou jsem udělal po probuzení bylo, že jsem hned koukal na sleep score. postupem času jsem dospěl k tomu, že si spánek nechávám jako jednu z mála aktivit, která není kolonizována sběrem a vyhodnocováním dat )

dělo se mi i to, že jsem se třeba cítil dobře, ale hodinky říkaly, že jsem se špatně vyspal nebo naopak a nebylo mi to příjemný, tak jsem se na to postupně vykašlal.

ale jinak na běhání vždy fanaticky nosim hruďák a miluju se hrabat v běžeckých datech ))
    FINSON
    FINSON --- ---
    Já se cítím nejlíp, když mi Garmin píše sleep score 50 - 70. Jak je sleep score nad 80, tak mi prostě není úplně dobře, jsem zpomalenej, buďto přespanej nebo prostě unavenej.
    JOPS
    JOPS --- ---
    mne se na Garminech strasne libi, ze si clovek, da vecer tri piva a druhej den rano ho hodinky jebou, ze ma tri metriky mimo standardni rozsah :D Takze o dovolenou uz jsem mel nutkani je prohodit zavrenym oknem :D
    CATEE
    CATEE --- ---
    BATY: Mě chceš namíchnout ne? 🤣 Jsem ráda když v létě o dovolené přelezu z obvyklých 60-70 aspoň k 90, pro lidi jako já bájný spánek prostě neexistuje a pak se objeví provokatéři kterým je 98 málo 🤣🤣🤣
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BATY: tak jestli ti stačí 98 :-)) ..ono by stačilo na pár dnů že :-)
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: VO2 max mám teď 58 a to se jen vozím do práce a z práce, max jsem měl myslím 60, ale nikdy jsem kvůli tomu teda nic speciálního nedělal :)
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: Vysadit kafe a nejít maso, seš normální?!? :o))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam