• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Tohle je výsek ze začátku běhu, kdy se to najednou vyhupne na 165 ze 145, kde jsem chtěl být.

MADCAT
    MADCAT --- ---
    Jenom si tu odložím - jak si mám přeložit it tohle? Já teda tyhle údaje moc nesleduju, ale tohodle kolísání jsem si všiml...

SMOKY
    SMOKY --- ---
    BADHORSE: No, ale rozhodne to nebylo uzivatelsky menitelny - musis odlepit displej (rozhodne neni easy), vyndat komplet desku, odlepit baterku - celkem dost prilezitosti to zkurvit a je potreba mit nejaky zkusenosti. Sam sem to delal a celkem sem pak litoval, ten displej pak prilepit zpet taky neni jednoduchy a bylo to celkem poznat. U 550/850 je to delany jako uzivatelsky menitelnu, lze se dostat k baterce pomoci sroubovaku.

Garmin Edge 550/850's Secret Feature: Complete Walk-Through!
    https://www.youtube.com/watch?v=Hi0ptgFaRdY
    BATY
    BATY --- ---
    Garmin Edge 850 In-Depth Review: What's Actually New?
    https://www.youtube.com/watch?v=Kpp7bQQVoe0
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ještě, než to vyhodím, nehodilo by se to někomu? Náhradní baterie full kit včetně těsnění, nářadí atd.

OKULTICH
    OKULTICH --- ---
    Ahoj, neresili jste nekdo s Garminem podobny problem - ulomeny plastikove "ucho" drzaku?
    Jak pripadne nejlepe postupovat k oprave/reklamaci?

STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    Mě zmátlo že v appce vypadá takhle 🤦🏿

STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    Zdravím, ví někdo co znamenají tyto dvě lišty?

NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Prodám hodinky Garmin Epix Pro gen 2,sapphire/titanium.51mm.V dobrém stavu,s folii na sklicku a lehce skrablou lunetou,viz foto.Cenu bych si představoval 12000Kč.V ceně nabíjecí kabel.Vic info do zprávy.

JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: predpokladam, ze behas s hrudnim pasem vid. Co jsem koukal u me, tak to mam takhle (obrazek dole). A mam pocit, ze Garmin to spocita podle nejvyssi tepovky, coz bylo kdysi nejakych 198tpm.

A za sebe rikam, asi to trochu sedi. Kdyz si dam 5km behu v zone3, tak to "ubehnu" bez zastaveni, kdyz se dostanu nad 160tpm, tak uz to zacina byt obcas dramatictejsi :D

ja si to budu muset taky nechat nekde udelat, akorat radsi na cysklistiku, nez na beh :)

BUCCI
    BUCCI --- ---
    Jinak ještě k hodinkám... Dneska mi přišel další nylonovej řemínek od Armyproduct.cz, můžu vřele doporučit (mám už třetí na výměnu)

BUCCI
    BUCCI --- ---
    FINSON: Tak to budeš soucasti zahřívacích sérií

BATY
    BATY --- ---
    FINSON: To jsem ani nevěděl, že máš na kole wattmetr.

Přesně, nejlepší je si zajet na nějaký kopec a ten si dát párkrát nahoru a dolů ;) Akorát že poslední dobou mám morál to dát vždycky jenom jednou a už se mi nechce 😅

FORELLI
    FORELLI --- ---
    JOHNIEZ: viděl jsem někde fotku jak ho WVA vozí obráceně :-)
    ha, dokonce jsem jí i našel.

MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    Garmin Connect nesmyslnej zapis tepovky.. hodinky ukazují jiné hodnoty.. ranní aktivita má taky jiné hodnoty než přehled GC ukazuje
    Neví někdo proč?

MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    Garmin Connect nesmyslnej zapis tepovky.. hodinky ukazují jiné hodnoty.. ranní aktivita má taky jiné hodnoty než přehled GC ukazuje
    Neví někdo proč?

E42
    E42 --- ---
    FINSON: Palestru můžu doporučit. Před třemi lety to stálo drobný a nečekal jsem ani měsíc, což je nic. Kamila Bulířová velmi příjemná. Čistě pro zajímavost, hlavní výstup z toho testu pak vypadal takhle (plus něco ústně a ještě pak emailem odpověď na dotaz na aerobní práh):

BATY
    BATY --- ---
    FINSON: Můžeš :)

RICK
    RICK --- ---
    PULKA: https://riduck.com/ propojit se Stravou
    a pak to vidíš nějak takhle

MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Ahoj, řeším teď záhadu, kdy se mi Venu sq2 nechtějí připojit k Honor 200. Jiné hodinky (venu 2s) připojím, stejně tak ty sq2 připojím k jinýmu telefonu, jen ta jedna kombinace vždycky skončí při zadávání kódu viz video. Zkoušel jsem asi všechno, restarty, aktualizace, přeinstalace, nový účet na garminu a nic. Nenapadá někoho něco, co by mohlo pomoct? Dík.
    31. ledna 2025
    https://youtu.be/0aootJKEnF0?si=FPYhrkr5GnBwQeH0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam