• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MRTS
    MRTS --- ---
    CHOTOUCHOVAK:
    Děkuji. Ale prostě to tam není.
    Jen notifikace z té jejich "sociální" sítě.
    Aktuální verzi mám, žádný beta program...

VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    SATAI: No asi neumí, myslel jsem si že ano, když to uměly 3ky.. ale mám tu jen toto:
    SATAI
    SATAI --- ---
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Toto problikne před zhasnutím, pokud při zapnutí power držím i tlačítko Enter

JOPS
    JOPS --- ---
    ADAM: Suchý zip

BATY
    BATY --- ---
    Já nosim tento originální garmin, je to nejpříjemnější na co jsem narazil. Dá se vyprat, ale stačí jen v umyvadle mýdlem jednou za čas. Hodinky jsou celkově o 20g lehčí. Nemám otlacenou přezku a jde utáhnout přesně na mm jak zrovna potřebuji...

BATY
    BATY --- ---
    Po posledním updatu řady Edge už jdou mapy stahovat přes WiFi. A spousta dalších novinek. Nahlasovani a sdílení road hazards se mi líbí 👍🏼

WERT
    WERT --- ---
    Dotaz… Wahoo mi zaznamenalo tohle, mapa je ok ale kilometry nejaky kratsi.

A do stravy se to nahralo uz kratky.
    Viz porovnani z wahoo a ze Stravy.

Jde to nejak zachranit? Nebo rebuildnout? :)
    Ta mapa na wahoo je v poradku.

Vi nekdo?
    Kdyztak dik

JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: diky za minus :)

asi se naslo reseni problemu. Kdyz jsem bezel s hrudnim pasem, tak Garmin bral udaje z hrudniho pasu (podle delky kroku a nevim ceho jeste), nikoliv z GPS z hodinek. Takze to bylo uplne napicu. Nasel jsem hejblatko v nastaveni snimacich u hrudniho pasu, kde to slo vypnout.

Takze ja beham 3 mesice, casy uplne napicu a porad hledal chybu u sebe a ze na beh se mam asi vysrat...

A zaroven mi jeste doporucili, at si zkusim zapnout ve Strave korekci vzdalenosti u tech behu s hrudnim pasem. Plesk a najednou me to behani zacina bavit :) viz dva screeny, ten s tou kratsi vzdalenosti je to, co mi vyhodil Garmin. Ten s tou delsi vzdalenosti je po korekci (ta sama trat). A ty udaje sedi i se vzdalenosti v mapy.cz.

Takze bacha na hrudni pas.

FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    FATBOZZ: Hele tak za mě dobrý, zatim tam mam dva runy a dokazu porovnat
    TWARR
    TWARR --- ---
    říkal jsem si, ze dam starý fr245 ženě. jen tam umřela baterka, tak jsem psal na ceskej garmin, jestli mi vymění baterku 😂

DYNK
    DYNK --- ---
    Cau, pouzivam ted asi dva tydny nove Forerunner 255 Music. Predtim jsem zadny hodinky nemel, tak nemam srovnani. A proto dotaz: Jak vam Garmin (nebo hodinky obecne) meri spanek? Odpovida to realite? Dneska jsem byl treba vzhuru v dobe, kdy mi Garmin zmeril lehky spanek a REM fazi (ta preskrtnuta cast grafu). To mi prijde k nicemu a trosku prestavam verit tem statistikam jako celku.

SMOKY
    SMOKY --- ---
    zajimavy, v cervenci se mi to lisilo, ted je to zas stejny - v cervenci sem jednou bezel, v srpnu sem nebezel tak nevim jak to ma fungovat

BATY
    BATY --- ---
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    BUCCI: Zkouším to jejich SDK. Chci si tam dát odpočty za jak dlouho bude kde slunce a aktuální pozice.
    Našel jsem si k tomu matematiku:
    Sunrise Sunset Calculator
    https://www.omnicalculator.com/physics/sunrise-sunset
    Sun Angle Calculator
    https://www.omnicalculator.com/physics/sun-angle

Ale moc z toho jejich prostředí nejsem nadšený... datové typy jsem nepřehledné a to jejich vývojové prostředí tomu moc nepomáhá. Teď to ukazuje v kolik hodin co bude, ale když to zkouším odečíst od současného času, abych měl odpočet vychází mi nesmysly.

BATY
    BATY --- ---
    TADEK: Taky používám nějaké garminy a mám pocit, že mi trasa vždycky docela sedí...

Synovi jsem rok zpět taky koupil Forerunner 55 za 2000,- z druhé ruky.

TADEK
    TADEK --- ---
    cus, pro moje sranda behani jsem si poridil Xiaomi Smart Band 8 Bro - melo to dobre recenze - ze GPS funguje skvele, bylo to levne (1600) a pro me dostacujici - klasicke hodinky nenosim a udaje o spanku, stresu atp me nezajimaji, pouzivam pouze pri behu na mereni delky/rychlosti.

bohuzel jsem s tim dost nespokojenej, beham v Praze relativne v parcich (Grebovka, Folimanka) a GPS neustale vypadava a cela cesta je dost klikata viz treba klikata a nepresna (viz obrazek).

nemuzete mi prosim doporucit nejaky naramek/hodinky, co umi spolehlive merit GPS a narvat do na Stravu? nic vic od toho nechce. predpokladam, ze to bude stat vic nez 1600 ale zaroven bych se chtel vyvarovat hodinkam za 5+, kdyby to slo.

diky moc.

STAJA
    STAJA --- ---
    nesetkal se někdo, kdo používá vrstvu turustických nebo cyklotras do mapových podkladů v Edge 840, že se mu u přidané vrstvy dělá takový černý pruh? zaboha nemůžu přijít na to co to dělá... Nedělá to všude viz obrázek

BATY
    BATY --- ---
    Tak jo no...

BATY
    BATY --- ---
    No jistě...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam