• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Sakra! To mě nenapadlo :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: na to vetsinou rikam, ze tam je preklep, a bylo to 5exa
    obcas to i tak vezmou :-)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    GORDHART: asi jako kdyz furt nekdo pise, ze by koupil na char z ligy veci, co mate na standardu?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Ten pocit, když se vám na prodej prstenu za 5c ozve asi sedm lidí za tři minuty a vy víte, že jste to fakt hodně, hodně podhodnotili :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: aha pravda, nechal jsem se unest low level obsahem, ve kterem se plazim :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: a cim asi okouzlis bednu nebo mapu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    funny story - chci hrat ve finale s facebreakerem, ale protoze na zacatku jsou drahy tak jedu 2h, takze se mi nepocitaj skoro zadny dmg nody, a nekde v A3 cruel uz jsem si rikal to neni mozny, tak strasne to ty totemy pizlaj, musim bud vzit vic dmg, pak to odnaucim
    a zacnu to ladit, a pri ty prilezitosti si prehazuju i equip, a koukam - ja uz zrejme od A1C, kde jsem menil chestu za 4L5S, jdu s totem gemem v single slotu.... uaaaaa :-)))
    ale aspon je videt, jak je to OP, kdyz jsem se prokrajel dvema aktama jen se solo gemem :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jakej myslite bude ted ucel alchu? mi prijdou uplne k nicemu, protoze kazda esence je lepsi nez alch, a pada jich tri prdele...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zrovna jsem si na truhle vytocil +4 additional silver coins
    tak to s tim ze min padaj asi nebude problem :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    od momentu kdy sem uvidel na logonscreenu azbuku rikal sem si ze je neco spatne :/
    Doted sem se poradne nelog.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    a jedem, zrychluje to :d
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    pomalu to leze ale bude to za chvili :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    omg jsem se dlouhu nepodival a uz jsem uvnitr :-)
    a nekdo uz je 23, unfair
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    pry 70k tedka queue. hele, ale kdyz neripnu 4krat na zamrzle obrazovce tak stejne budu spokojenejsi. a nektery gw se pry hejbou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: tak pro nas ne, ale jsou lidi, co to berou vazne jako race :-) ale kazdopadne to je k nasrani ze jo, zase tak casto hrat nemuzu, takze kdyz si na dnesek udelam cas a pak to nejede, tak to je trochu smutny
    navic si matne vzpominam, ze i minule bylo neco podobnyho, a nakonec jsem sel spat
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: jako nikdy mi neprislo ze by pul hodina nebo hodina neco menila... ale kdo vi jak dlouho jim potrva to fixnout, asi poslu nejaky pracovni emaily :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    je sranda si cist ten jeho chat :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm Ziggy hraje na australskym serveru, hned jsem tam skocil i pres tu desivou latenci - a stejne 40k lidi fronta :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    no jako na foru lidi rvou at to cely restartnou, protoze to neni moc fair, ze jo... nez pustej EU servery tak uz lidi budou pradavat Atziri dropy
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    haha. a protoze to nejede tak je path of exile 7my na steamu co se tyce lidi co koukaj. pac co jinak delat :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam