• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jop Magnus výcvik, taky to mám tak. Ale řeší to skin na FB ten Démonic skin tohle netrigruje :D

MPEGYNA: Docela chápu, totemy jsou prostě nepřímý. To i ty miny mě přišli takový celkem OK, tím že je musíš pokládat u potvor..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem to vase flameblast totem video pastnul do guildy, a nez jsem dosel z prace domu, vsichni to uz hrajou :-))
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    me tyhlety totem buildy nejak nebavi. jednu sezonu jsem jel flame totemy. sice jsem vic prezival, ale to, ze vse zabiji totemy a ne primo moje kouzla neni muj salek caje. pizza witch ok, ale pizza totemy nope.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: to mam porad, kdyz jsem zacinal s POE tak flameblast byl muj nejvetsi postrach, a dodneska kdyz obcas proti sve vuli nekam jdu s nekym, kdo ho hraje, tak dostavam panicke zachvaty a mizim z obrazovky... :-)

Jinak vcera jsem konecne po vsech tech letech poprve neco dal na 6L, takze mam achieve - perfect belly na 60 jewu a 40 fusingu, to je fakt pecka jak mi tuhle ligu rng preje... Ted uz zbyva jen chancnout uniq, to mi taky jeste chybi.
    GURBON
    GURBON --- ---
    No me teda jeste krom scenare "prijdu, postavim totem, dostanu ranu, totem vse zabije" celkem vadila neprehlednost. 1) je v tom prd videt takze posmrtny efekty zjistis az kdyz je dostavas. 2)stejne jako ten typek na videu mam ze zacatku tendenci tem flameblastum uhejbat, casem si na to pravdepodobne zvyknu a nebudu pak uhejbat pred tema nepratelskejma.
    Jako neni to marny ale 90+ bych s tim delat nechtel.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Podstatný je že to odpálí FB když totem umře/zmizí.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CARTMAN: linky jsou dole, víc nevím. Al nevidím důvod proč by to nemělo být použitelné. Chceš hodně cast speed, tomem nody a jedeš :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: potřebuješ hafo cast speed, řekl bych :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: sem si to ted vyzkousel a neni to marny, dps jak prase ale maj docela dost casu nez jim to poprve bouchne pod nohama.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ORBIT: vypada to sexy je nekde popsany co je na to potreba a jak to postavit? vyzaduje to nejaky xy exaltu drahy epax? je to viable od levelu 60+ apod finesy co tykovyhle buildy leckdy maji?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT:
    chris_wilson Lead Developer 905 bodů 10 hours ago
    This is a buff.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: sakra, chtěl jsem hrát templáře s totem icespearem, ale tohle vypadá mnohem, mnohem vtipněji! :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    tohle mě láká zkusit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Taky mám, jako ostatně každou ligu, zatím nejsilnější build. V noci první první pokus Atziri, split fáze jsem instantil... :-)) Ale je pravda, že když jsem jednou instant nedal (nestihnul jsem přehodit zpátky concentration gem), tak jsem se pak dostal docela do potizi, protoze totem ma hrozne velkou prodlevu mezi vykouzlením a tím, nez da dmg, není to jako flametotem co jede okamzite.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: Jen jsem teď narazil na zeď, kdy prostě už ty potvory maj moc životů (a já málo dmg s mým lowcost equipem) na to, aby blood rage + poach mark stíhali dělat frenzy charge, takže už jsem dostal pár smrtí na to, že jsem prostě skončil uprostřed nějakejch tlusťochů. Přemejšlel jsem, že bych zkusil jít na oro's flickerstrike, ale asi to chce i někoho z horní části skill tree, tak jsem z toho takovej rozpačitej.

Ale teda to tý doby to čistilo fakt asi nejrychleji z toho, co jsem zatím hrál.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART:D Jenom si hraj! Budes z toho mit tiky a uz ti to zustane ;P
    Ale jo, flicker je jeden z nejzabavnejsich buildu :)

btw. da se odstranit sextant z atlasu?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Flicker strike - multistrike + echoing shrine. Asi jsem rozbil hru :))
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ORBIT:
    The drop rate of Silver Coins has been increased.
    The drop rate of Cartographer's Sextants has been increased.
    The Uber Labyrinth map chest can now drop any maps ... etc, viz:
    Forum - Patch Notes - Patch 2.4.0c - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1726585
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam