• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART:D Jenom si hraj! Budes z toho mit tiky a uz ti to zustane ;P
    Ale jo, flicker je jeden z nejzabavnejsich buildu :)

btw. da se odstranit sextant z atlasu?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Flicker strike - multistrike + echoing shrine. Asi jsem rozbil hru :))
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ORBIT:
    The drop rate of Silver Coins has been increased.
    The drop rate of Cartographer's Sextants has been increased.
    The Uber Labyrinth map chest can now drop any maps ... etc, viz:
    Forum - Patch Notes - Patch 2.4.0c - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1726585
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak do porucuju /trade 820, frci tam vymena mapy kus za kus, a kupodivu lidi maji fakt kazde jinej roh, takze se da behem par minut potradovat snadno co nemate

a z tema shaped mapama to vypada zrejme tak, ze ji nedropnu z te puvodni T3 jak jsem doufal :) ale proste normalne od T6 vejs se odemkne jako nova volba, takze je to dobry akorat na vyber nejake oblibene/designove prihodne low level mapy, co chcete campit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: stejne tam uz nejdu :) kazdopadne jsem cetl na redditu, ze udajne kdyz ma z bosse padnout +2, a ty ji nemas v Atlasu, tak ne ze misto toho padne jina, ale nepadne zadna... to mi prijde jako divnej mechanismus?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Update co bude brzo: The Uber Labyrinth map chest will be able to drop maps that you haven't completed.

Forum - Development Manifesto - Atlas Map Drop Improvements - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1723703
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha, tak permanentni asi bude, ale zrejme predpokladat ze ted proste vsechny ty T3 mapy budou osmicky bylo naivni, bude se asi tykat jen novych dropu, bo se zmenilo jmeno... skoda chytre jsem vybral ty co jich uz ted mam nejvic... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tusi nekdo, jestli ten map shaping je permanentni? jsem dropnul prvni orb, v atlasu jsem ho pouzil na T3 mapu (max co umel), a ted si nejsem jistej jestli to jako je uz naporad, nebo jestli zmizi... na wiki to neni uplne jasne
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: ty jo a já si přišel jako pašák, když jsem vklidu proběhl merciless lab druhej den hry :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    uber lab na 5 pokusu, ukazalo se, ze jsem hodne zmlsanej tim nesmrtelnym juggernautem z minule, ty pasti jsou docela peklo kdyz davaji dmg a zpomalujou :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Některý ty nový mapy jsou fakt moc hezký!

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Muj exa drop count: 2. Za dva dny dobry, to jsem driv nemel ani za rok...

Chytre jsem to ted o pulnoci investoval a mam 142k tooltip dps na 1 totem, s tim ze jeste nemam zadny dobry sperky, dmg support gemy ani lahve a jsem v 5L. A i s 30k dps jsem to doted krajel nehorazne, takze uz se tesim zejtra az dojdu z prace, jak neco brutalne rozkrajim! :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Když jsem se na něj podíval, řekl jsem si "jé, to se dobře prodá!" Pak mi došlo, že to vlastně chci nosit, protože nic takhle dobrýho mi snad ještě nikdy nepadlo :D

GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Sakra! To mě nenapadlo :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: na to vetsinou rikam, ze tam je preklep, a bylo to 5exa
    obcas to i tak vezmou :-)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    GORDHART: asi jako kdyz furt nekdo pise, ze by koupil na char z ligy veci, co mate na standardu?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Ten pocit, když se vám na prodej prstenu za 5c ozve asi sedm lidí za tři minuty a vy víte, že jste to fakt hodně, hodně podhodnotili :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: aha pravda, nechal jsem se unest low level obsahem, ve kterem se plazim :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: a cim asi okouzlis bednu nebo mapu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    funny story - chci hrat ve finale s facebreakerem, ale protoze na zacatku jsou drahy tak jedu 2h, takze se mi nepocitaj skoro zadny dmg nody, a nekde v A3 cruel uz jsem si rikal to neni mozny, tak strasne to ty totemy pizlaj, musim bud vzit vic dmg, pak to odnaucim
    a zacnu to ladit, a pri ty prilezitosti si prehazuju i equip, a koukam - ja uz zrejme od A1C, kde jsem menil chestu za 4L5S, jdu s totem gemem v single slotu.... uaaaaa :-)))
    ale aspon je videt, jak je to OP, kdyz jsem se prokrajel dvema aktama jen se solo gemem :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jakej myslite bude ted ucel alchu? mi prijdou uplne k nicemu, protoze kazda esence je lepsi nez alch, a pada jich tri prdele...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam