• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja ted beham docela v poho, jsem myslel ze s timhle buildem tam ani nebudu chodit, po prvni navsteve jsem byl vyslovene zoufalej, ale pak jsem specialne pro uber lab vymenil abyssus za bezpecnejsi, v cwdt si dal phase run, a shield charguju skrz lab jako o zivot... :) Nesmrtelny jako juggernatu to neni, ale je videt, ze na vsechno se da neco vymyslet.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: tak proti pastem neni immuni vubec nic :D
    I s juggernautem před patchem jsem několikrát skoro zařval, když jsem ignoroval pasti příliš vehementně :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: vypada dobre pro HC, rika tam impossible to die :-) ale rad bych ho nejdriv videl bezet labyrinth, abych si udelal obrazek
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A zajímavý tool na snapshot buildu:
    Forum - Gameplay Help and Discussion - [Tool] Atlas of Build - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1715993
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Zajímavej build pro nejen HC:
    2.4.0 Kitava's quad-curse blade vortex occultist build guide
    https://www.youtube.com/watch?v=B2LsV8alRdY
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: je to hrozná prdel. Ice spear jsem zahodil a tohle je mě fakt baví.

Jo a taky to čistí fakt docela rychle, což je příjemnou změnou oproti všem těm divnejm buildům, co jsem hrál dřív :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: tak to se omlouvám za šíření moru :D Ale je to nový, to předtím nikdy nešlo, takže je to fakt buff :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jop Magnus výcvik, taky to mám tak. Ale řeší to skin na FB ten Démonic skin tohle netrigruje :D

MPEGYNA: Docela chápu, totemy jsou prostě nepřímý. To i ty miny mě přišli takový celkem OK, tím že je musíš pokládat u potvor..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem to vase flameblast totem video pastnul do guildy, a nez jsem dosel z prace domu, vsichni to uz hrajou :-))
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    me tyhlety totem buildy nejak nebavi. jednu sezonu jsem jel flame totemy. sice jsem vic prezival, ale to, ze vse zabiji totemy a ne primo moje kouzla neni muj salek caje. pizza witch ok, ale pizza totemy nope.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: to mam porad, kdyz jsem zacinal s POE tak flameblast byl muj nejvetsi postrach, a dodneska kdyz obcas proti sve vuli nekam jdu s nekym, kdo ho hraje, tak dostavam panicke zachvaty a mizim z obrazovky... :-)

Jinak vcera jsem konecne po vsech tech letech poprve neco dal na 6L, takze mam achieve - perfect belly na 60 jewu a 40 fusingu, to je fakt pecka jak mi tuhle ligu rng preje... Ted uz zbyva jen chancnout uniq, to mi taky jeste chybi.
    GURBON
    GURBON --- ---
    No me teda jeste krom scenare "prijdu, postavim totem, dostanu ranu, totem vse zabije" celkem vadila neprehlednost. 1) je v tom prd videt takze posmrtny efekty zjistis az kdyz je dostavas. 2)stejne jako ten typek na videu mam ze zacatku tendenci tem flameblastum uhejbat, casem si na to pravdepodobne zvyknu a nebudu pak uhejbat pred tema nepratelskejma.
    Jako neni to marny ale 90+ bych s tim delat nechtel.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Podstatný je že to odpálí FB když totem umře/zmizí.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CARTMAN: linky jsou dole, víc nevím. Al nevidím důvod proč by to nemělo být použitelné. Chceš hodně cast speed, tomem nody a jedeš :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: potřebuješ hafo cast speed, řekl bych :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: sem si to ted vyzkousel a neni to marny, dps jak prase ale maj docela dost casu nez jim to poprve bouchne pod nohama.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ORBIT: vypada to sexy je nekde popsany co je na to potreba a jak to postavit? vyzaduje to nejaky xy exaltu drahy epax? je to viable od levelu 60+ apod finesy co tykovyhle buildy leckdy maji?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT:
    chris_wilson Lead Developer 905 bodů 10 hours ago
    This is a buff.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: sakra, chtěl jsem hrát templáře s totem icespearem, ale tohle vypadá mnohem, mnohem vtipněji! :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam