• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    GORDHART: mud geyser mi nepripominej, coruptnul jsem si tam dvouessencovou zamrzlou skupinku a vylezl z toho frost had, co jeste navic sral ty mrazivy totemy. pro muj CI build skvelej protivnik! navic mel nakej silenej hp regen, takze nejlepsi pokus byl, ze jsem ho dal na 3/4 hp. navic jsem ho mel nalakanyho u portalu, takze jsem ho ani neobesel, abych prozkoumal zbytek mapy...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Hádejte, kdo šel naslepo do mud geyser mapy a měl tam nahozený multiprojectiles?

Úplně jsem si představil ten mylšnekovej pochod v design týmu GGG:

"Hej, když teď dáváme všechny bossy do samostatnejch arén, co kdybychom vzali toho jednoho, kterej je notoricky známej zabíjením postav a dali ho jen tak do mapy, kde nikdy nebyl a ani s ní moc nesouvisí, protože fuck you players?"

:))
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    item info skript:
    Releases · aRTy42/POE-ItemInfo · GitHub
    https://github.com/aRTy42/POE-ItemInfo/releases
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: tak to neni nic konkretniho jeste, ze jo :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    3.0.0, patej akt a zadnej hype? :D
    Forum - Development Manifesto - Difficulty Levels in 3.0.0 - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1743790
    good bye Cruel? ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Forum - Announcements - The Plan for Upcoming 2.4.x Patches - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1743295
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    nazdarek :D koukam zase hafo zmen a to si clovek odskoci jen na 10 dni na dovcu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zrovna sem s tim jdu! :-) bozi
    When your Atlas and Inventory are both open, hovering over a map in your inventory will highlight it on the Atlas. When right clicking on a map in your inventory, the Atlas will centre around that map.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw dneska je nejlehci moznej uber labyrint, malo mistnosti, rychlej presun, za 3 klice izaro bez nebezpeci
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: zatim mi padnul jeden, jsem ho pocraftil klasicky altama a prodal za 40c :-) sam ciham na nejaky s esencema na dmg, resp. dva uz mam ale krome 20 dmg physical to je trash
    ale koukal jsem ted na video nekoho z naseho threadu, kdo sel uber prvne zkusit, chcipnul tam, a jako moc to nevypadalo ze to dava - a ma presne dps jako ja, akorat to hraje trochu jinak defenzivne, ale pro atziri to zrovna asi je fuk... budu muset jeste poladit
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: jestli s tim das uber, dej vedet, protoze to by se mi taky libilo a predelat svyho icecrashera na totemy je asi tak 15 respec bodu a dva gemy rozdil :D Ach ko zase pojedu mainstream.

Ale co jeste tyden dovca, takze testuj at pak muzes radit. A kdyz nasbiras nejaky bily steel ringy, budu zauzlovany naveky :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja to pochopil, ale proste to neslo :) Nicmene jelikoz je to challenge na endgame grind, tak me to asi ceka jeste 3x.

Uz mam 3/4 klice na uber atziri, takze brzo udelam prvni pokus, abych vedel jak na tom asi tak jsem... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: Je ;)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Divej se na vaal temple bosiky jako na uber atziri trio^2, pak ti to bude davat smysl.

Ja si dopravam dovolenou na vic nez tyden a zatim parada ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    10x Atziri za sebou bez smrti, prvni liga, kde ji mam konecne na bezpecnym farm modu... :)

Nicmene zkusil jsem Vaal Temple, kterej se mi vubec prvne podarilo vaalnout, a musel jsem trapne na tradu pozvat nekoho, kdo mi to zabije, nevim jestli jsem tak neschopnej, nebo to proste pro tenhle build neni...
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    je 20-30 jewel orbu a 10-15 fusingu dobrej trade z 1 slot rare chesty (stala 1-2 chaos) s dobryma statama na 5-link?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: ja vim, ale je to znatelnej pokrok proti /dnd
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: no jo, ale zrovna do labu to tak dobrý neni...

This applies to your current instance only - if you change areas then you'll need to specify a new message.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    You can now type /autoreply [message] and that message will be sent to people who whisper you.

bozi, konecne neco do labyrintu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam