• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    NJORL
    NJORL --- ---
    EVILMIND: uff. zabezpecil jsem to jako fort knox. :) furt tam mam jeste tech 170 Exa za to pirko :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NJORL: to odrazi okamzitej stav, takze jsou
    NJORL
    NJORL --- ---
    V PoE jsem nebyl cca rok a pul. Kdyz vidim svoje veci v profilu na webu, znamena to, ze tam jeste jsou? Nebo se to synchronizuje nejak jinak? :) Diky!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: Bylo to jedno z těch generických, který jsem ani neměnil při mých obměnách hesel, protože jsem tka nějak spoléhal na ten steam, no.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: heslo prez ten mail si mel unikatni nebo ho pouzivas leckde?
    Tyhle kreteny vazne strilet do kolen a nechat plazit po ulici dokud nechcipnou :(
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Hmm, tak se do účtu jde logovat normálně přes původní heslo i když jee propojenej se steamem.

To že mám ten účet propojenej se starym mailem, kterej používám na všechny možný spamy (a tak je dost určitě kompromitovanej) jsem věděl, jen jsem si říkal, že když už to mám napojedný na steam, tak to už nemusím řešit. No nic, no.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: do standartu jsem ani nekoukal, procházel jsem jen ligový postavy. Vzali 6l předměty, unikáty s nějakou větší hodnotou a prakticky všechny currency věci. Včetně extantů :D

Procházeli i taby ve stashi, ale imho nekoukali do gildy.

Jo a červený mapy nebrali.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: jen tak pro zajimavost, co ukradli? Bych chtel nekoho videt jak prohledava ty moje taby na standardu... :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tak mi vykradli účet.

Muselo se to stát v posledních dvou dnech a co mě trochu děsí je to, že ho mám napojenej na steam.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: z mesta do ho nebo opacne, nebo do mapy :D to je fuk, pri to se to ulozi na serverech.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: jak zmenit lokaci?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: lepsi je to dat do truhly a zmenit lokaci :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: dik. 33 fusu a mam aspon 5-link. zatim staci. ovsem byl to nervak, hned jak mi tam padnul, tak jsem mel DC.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    tenhle je boží:
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ani jeden, ale taky moc nehraju. za to kaom a skoro perfektní drillneck :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tuhle ligu uz 6 exa droplejch, a to posledni dva tejdny skoro nehraju
    to je urcite vic nez za vsechny predchozi ligy, asi uz to umim! :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    MPEGYNA: nebrec, mam hul co sezrala 350 a taky ani 5L :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: zkouset dal :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    tak jsem si poridil levne chestu, ktera je mirnej upgrade, ale neminil jsem do ni narvat pres 150 fusingu aniz bych mel byt jen 5-link :(

ted bych ji nejradsi vyhodil. 5-link nemam, fusingy nemam a nechce se mi porizovat dalsi. co je nejlepsi delat pri takovym failu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam