• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    tenhle je boží:
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ani jeden, ale taky moc nehraju. za to kaom a skoro perfektní drillneck :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tuhle ligu uz 6 exa droplejch, a to posledni dva tejdny skoro nehraju
    to je urcite vic nez za vsechny predchozi ligy, asi uz to umim! :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    MPEGYNA: nebrec, mam hul co sezrala 350 a taky ani 5L :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: zkouset dal :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    tak jsem si poridil levne chestu, ktera je mirnej upgrade, ale neminil jsem do ni narvat pres 150 fusingu aniz bych mel byt jen 5-link :(

ted bych ji nejradsi vyhodil. 5-link nemam, fusingy nemam a nechce se mi porizovat dalsi. co je nejlepsi delat pri takovym failu?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Ja jsem temple jeste nenasel, ale zrovna tuhle mapu jsem videl u nejakyho streamera, takze vim na co bacha :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: jo ja tam dvakrat umrel nez jsem si vsimnul, ze na druhy strane cerny diry je portal :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ja zas sel vcera poprve Temple, po dvou smrtich sem musel na youtube jestli to nemam bugly. Za nektery ty novy bosy bych jim fakt nafackoval.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    GORDHART: mud geyser mi nepripominej, coruptnul jsem si tam dvouessencovou zamrzlou skupinku a vylezl z toho frost had, co jeste navic sral ty mrazivy totemy. pro muj CI build skvelej protivnik! navic mel nakej silenej hp regen, takze nejlepsi pokus byl, ze jsem ho dal na 3/4 hp. navic jsem ho mel nalakanyho u portalu, takze jsem ho ani neobesel, abych prozkoumal zbytek mapy...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Hádejte, kdo šel naslepo do mud geyser mapy a měl tam nahozený multiprojectiles?

Úplně jsem si představil ten mylšnekovej pochod v design týmu GGG:

"Hej, když teď dáváme všechny bossy do samostatnejch arén, co kdybychom vzali toho jednoho, kterej je notoricky známej zabíjením postav a dali ho jen tak do mapy, kde nikdy nebyl a ani s ní moc nesouvisí, protože fuck you players?"

:))
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    item info skript:
    Releases · aRTy42/POE-ItemInfo · GitHub
    https://github.com/aRTy42/POE-ItemInfo/releases
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: tak to neni nic konkretniho jeste, ze jo :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    3.0.0, patej akt a zadnej hype? :D
    Forum - Development Manifesto - Difficulty Levels in 3.0.0 - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1743790
    good bye Cruel? ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Forum - Announcements - The Plan for Upcoming 2.4.x Patches - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1743295
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    nazdarek :D koukam zase hafo zmen a to si clovek odskoci jen na 10 dni na dovcu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zrovna sem s tim jdu! :-) bozi
    When your Atlas and Inventory are both open, hovering over a map in your inventory will highlight it on the Atlas. When right clicking on a map in your inventory, the Atlas will centre around that map.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw dneska je nejlehci moznej uber labyrint, malo mistnosti, rychlej presun, za 3 klice izaro bez nebezpeci
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: zatim mi padnul jeden, jsem ho pocraftil klasicky altama a prodal za 40c :-) sam ciham na nejaky s esencema na dmg, resp. dva uz mam ale krome 20 dmg physical to je trash
    ale koukal jsem ted na video nekoho z naseho threadu, kdo sel uber prvne zkusit, chcipnul tam, a jako moc to nevypadalo ze to dava - a ma presne dps jako ja, akorat to hraje trochu jinak defenzivne, ale pro atziri to zrovna asi je fuk... budu muset jeste poladit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam