• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Jsem pro, je mi jedno jestli se sraz udela v Praze, Plzni bo Brne. Hlavní je vymyslet datum dostatečně dopředu, aby se nikdo nevymlouval, že mu do toho něco vlezlo .) A pak do jaké knajpy půjdem...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Nedavn tu padla zminka i nejakem srazu, resp spis probehla na poe a ne tady :D
    Mel by nekdo chut se srazit?

Mozna by se dalo vyuzit Brno a srazit se tam i s Kandanama :)
    Kdo by mel chut se srazit a pripadne kam je ochoten zajet?
    V uvahu pripada asi Praha a Brno, snad se nekdo nebude zlobit a prijede :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    HRAFNAIN: to ja bych se nechal radsi ocarovat tady slecnou :)

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    me by se libil tenhle model ;P
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: a pokud ano, i naklad v radu stovek kusu bude pekne drahej.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: coz je bohuzel ale presne problem, ze takovy si sam nejak snadno neudelas :-(
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Pekny triko se stromem, to bych bral taky, líbí se mi jak to je po celý ploše ne jen čtverec vepředu/vzadu
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: jj soutěž je sice v háji, ale nic nám nebrání navrhnout si vlastní nyx guild PoE trika.

MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    NJORL: a kdyby ti to triko davalo bonusy! bych ocenil, move speed v práci, phasing v zácpě :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    super by bylo, kdyby to triko bylo podle stromu vasi postavy :) ale to bych asi chtel moc :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ale je pravda, ze specialne v mem pripade, kdy 90 procent vsech postav je marauder s hodne podobnym stromem, by se investice do tricka docela vyplatila, to bude platit furt :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: tak je z roku 2013, ale jde o ten napad :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: fakt? vzdyt ten strom je hrube neaktualni! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ale koukam asi mam smulu, ta soutez je 3 roky stara, a vyhralo tehdy tohle... to bych nenosil :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: to první bych i docela nosil :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---

MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    GORDHART: ja nemel bloklej acc, ale nakoupil jsem za goldy klice na mounty. jeden den jsem si je uzival a druhej den mi je blizz sebral, ale goldy nevratil. takze po dlouhych diskuzich se jim rekl bye bye. a nelituju. pozehnany scammer!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MPEGYNA: Já jsem takhle asi dva roky nazpátek řešil blokovanej účet na battle.net a bylo to na asi deset minut a tři maily. Proto jsem z týhle situace takovej mrzutej :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    GORDHART: Takto nejak jsem rok pred Warlords of Dreanor skoncil s WoW. Dodnes jsem scammerum vdecnej za usetrenej cas a hlavne penize (PoE jde hrat zdarma, WoW ne)!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: Vidíš, to mě nenapadlo. Díky!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: klient zas tolik nezabira, ne? content.ggpk si zkopirujes z ty steam instalace
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam