• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Forum - Announcements - Breach League Challenges and Rewards - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1773428
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    tak.
    pizzablaster dobrej, ED vo fous lepsi, vic jsem toho vyzkouset nestih.

a pristi sezónu budu hroznej trader, leecher, frajer, flipper, OP, meta, a kometa! ;P
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: to je i v Diablu 3.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: ale v end level je obsah, kterej je porad i dneska tezkej.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    Mně se teda ten styl, kterej je v současnosti v PoE moc nelíbí. Je to totiž stav, ve kterým jsem opustil Diablo 3. Tj. téměř nesmrtelná postava kosí tisíce potvor za sekundu a nejdůležitější je aoe a rychlost postavy. Jako ne, že by tento styl neměl vůbec existovat, někdy je to zábava, ale aby byla hra jen o tom, je smutný.

Proto jedu většinou ujetý buildy, chcípám na trivialní neznalosti. Naspeedovanýho frost hada s regenem lifu prostě nedám, protože jsem CI a mám málo dmg. Do přebarvení Alpha's Howl na BBBR narvu všechny svoje úspory, nepodaří se a do konce ligy se z toho nezpamatuju, ale pořád mě to baví hrát, protože mám zatím ještě co objevovat.

Diablo 3 bylo hned po vydání podobně drsný až to nebylo pěkný. Ale zároveň to byla doba, kdy mě Diablo 3 bavilo nejvíc. Udělat si tankovacího mága s lukem a obrovským štítem, pižlat bosse dvě hodiny, stát ve všech sračkách, ale nechcípnout!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: já si na to nestěžuju, v merciless dried lake trávím tak pět minut za každou psotavu, snažím se jít mapy co nejdřív :)

A jeskyně v tropical island mě hrozně potěšila, a přitom je to taková malá blbost :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SKUNK23: Chriss slibil, ze to bude hra na deset let
    ja vul to tak hraju :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: ale prdlajs, proste prijdes podlevelenej, tak holt si zabehas v lake. nic te tam nenuti. zabit vola a jit dal. vem si, kdyby ta moznost nebyla. to jeste neni endgame.
    a koho to nebavi primarne, toho nema smysl presvedcovat ; jeden už to vyhrál dvakrát a druhej chce povodit za ručičku :P
    btw mirnej naznak vidim treba v Tropical Island, ejhle jeskyne ;!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MPEGYNA: Jako dried lake farma je fakt opruz. Já jsem myslel endless ledge jak je v závodech. Tam se mění složení potvor, jsou tam různý bossové na konci map a tak.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    GORDHART: to nestaci trvalej endless dried lake, kdy to obehnes dokola s bossem a u vchodu vystaoupis a nastoupis do nove instance? jako chodim tam obcas dofarmit expy na gemy, nebo neco ozkouset, ale ze bych to dal nekdy vic jak trikrat po sobe asi ne.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: Zrovna nedávno jsem si říkal, že by mě fakt bavilo, kdyby ve hře byl trvalej endless ledge.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MPEGYNA: nemyslel jsem casovky, na to jsou races
    spis navaznost, jako ze jsem nekam dosel, zbusim bosika [nebo on me :], najdu wp, a zejtra se rozhlidnu a jdu dal.
    i kdyby to mela bejt rovna cesta typu Ledge, nebo rozcesti jako u Dialy v Mines, samotnej Atlas tomu myslim nahrava, kdovi jak co vymysli :
    otazka je, co si kdo predstavuje jako zabavnej endgame
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: Rifty jsou taky na čas (Greater Rift)
    HRAFNAIN: Rifty jsou většinou několik různých map/levelů s různými příšerami. Pouze boss je jeden a objeví se po zabití jistého počtu monster. Výjimkou je, když má rift pouze jednu jedinou, obrovskou, mapu/level.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MPEGYNA: rifty jsou spis taky ty jednorazovky, ne?
    ORBIT: treba nakonec propoji corrupted zony s atlasem a budem si tam prokopavat cesticky a vsechno se spoji v jeden propojenej svet, a v pristavu budou cekat lode a vyplujeme vstric novemu dobrodruzstvi ;D
    ©®™pogo ltd. :P
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: Tohle je skutecne race mod, resp mody. Doporučuju zkusit během nějaký další race season.

HRAFNAIN: Johnatan rikal ze neco takoveho by taky rad :D Takze se to asi jednou stane, uvidime.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    HRAFNAIN: rifty jsou v diablu3.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    CARTMAN: obcas si taky rikam: "blby mapy, co ted?", ale tak zalozim partu nebo se pridam a je srandy kopec :D

Atlas to zlepsil, ale mozna by bylo skvely neco na zpusob Endless Ledge nebo Descent, co byly v races - dojedes mapu a pokracujes v dalsim levelu, s moznosti waypointu treba? jakoby megamultimapy, vic nez jednohubky? to bych bral :::
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Nebo já jel pizzablast totemy hierophanta a s minimem gearu jsem se vklidu dostal do T10 map.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CARTMAN: ProjectPT ho jel solo self found a vklidu došel do lvl 93.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam