• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: mnoho golemu! sem nadsenej, konecne udelali z chcipani golemu resp. nutnosti je znovu vyvolat pozitivni vec. jak golemy nesnasim, tak toto se mi strasne libi. ty jewly na to budou jen v lize, ze? na standardu asi postavit nepujde (nova LSD liga me moc nelaka viz video).
    https://www.youtube.com/watch?v=I791dJZ96_Q
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Exile: The Primordial GOLEMANCER Build - 2.5 Breach League (Spoilers)
    https://www.youtube.com/watch?v=nrBakQUxEDM
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nahodou, to me docela laka zkusit golem build :-))
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    At jdou s tema nerfama dopr......
    Blade Vortex has been refactored. Instead of separate hits for each active blade, the blades now increase the frequency at which all enemies in the radius take damage, and the amount of damage they take. The skill now has a base hit frequency of 600ms and has 10% increased hit rate per active blade. Its damage has been reduced by 30% at all levels and it deals 30% more damage per active blade.
    Reduced the maximum number of Summoned Raging Spirits to 20, but we have also increased damage as the gem levels up to compensate. It's intended to be a similar damage output but with less casting needed and less effective area of effect.
    Ancestral Warchief now does 10% less damage at all levels. Fixed behaviour with the center of the slam being significantly further away than the totem's melee range. The skill now has +10 melee range at all levels, and the slam will always be centered at melee range away from the totem.
    Scorching Ray now deals 10% more damage at gem level 20, tapered down to no change at gem level 1.
    Raise Spectre now grants +30% elemental resistances to its minions.
    Decoy Totem can no longer evade and has a 4 second cooldown at all levels.
    Blade Flurry's "More attack speed" modifier has been reduced from 65% more to 60% more attack speed at all levels. Blade Flurry's targeting range has been reduced by 16.6%, and the damage radius of slashes has been reduced by 14.2%.
    Blight's damage has been increased by 5% damage at level 1 of the gem, up to 35% more damage at level 20 of the gem.
    Totems and all other minions now have 40% elemental resistance and 20% chaos resistance. This also includes minions that didn't have resistances previously, like wolves.
    Fire, Cold, and Lightning Golems now have 70% resistance to their respective element. Chaos Golems now have 60% resistance to Chaos.
    Flame Golem's damage has been increased by 200%.
    Ice Golem's damage has been increased by 75%.
    Lightning Golem's damage has been increased by 75%.
    Stone Golem's damage has been increased by 100%. Its chance to taunt on slam has been lowered. Its melee attack range has been increased.
    Chaos Golem's damage has been increased by 65%.
    Melee Skeletons from the Summon Skeletons skill now deal 25% more damage. Summon Skeletons and Vaal Summon Skeletons skills now have a cast time of 0.8 seconds, down from 1 second.
    Some triggered skills can now find targets that are farther away than they could before.
    Reduced the damage penalty on Ranged Attack Totem to match Spell Totem. At gem level 1, it has changed from -50% to -35%. At gem level 20, it has changed from -31% to -26%.
    The Minion and Totem Elemental Resistance support gem now has a multiplicative minion and totem elemental damage stat on it, scaling from 10% at level 1 to 19% more elemental damage at gem level 20.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak jsem nasel zabavnej build :] lightning warp mines :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    No a jako vždy když hraju v PoE něco, s čím to chic fakt někam dotáhnout, tak to dostane nějakej zásadní buff o ligu později.

Předminule to byl fireball a blade vortex (předtím než byl cool!), v týhle lize raider.

Co mám hrát teď, abyste si to v další lize užili? :))
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ja moc ne. zjevne uz jen dojizdi setrvacnosti nez prijde 3.0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: odmeny docela bozi, a ten portal jen za tak malo challu! Navic mi chally prijdou vyznamne lehci nez kdykoliv predtim, kdyz nepocitam ty nove co neni jasne co obnaseji. Jsem motivovan! :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Forum - Announcements - Breach League Challenges and Rewards - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1773428
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    tak.
    pizzablaster dobrej, ED vo fous lepsi, vic jsem toho vyzkouset nestih.

a pristi sezónu budu hroznej trader, leecher, frajer, flipper, OP, meta, a kometa! ;P
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: to je i v Diablu 3.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: ale v end level je obsah, kterej je porad i dneska tezkej.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    Mně se teda ten styl, kterej je v současnosti v PoE moc nelíbí. Je to totiž stav, ve kterým jsem opustil Diablo 3. Tj. téměř nesmrtelná postava kosí tisíce potvor za sekundu a nejdůležitější je aoe a rychlost postavy. Jako ne, že by tento styl neměl vůbec existovat, někdy je to zábava, ale aby byla hra jen o tom, je smutný.

Proto jedu většinou ujetý buildy, chcípám na trivialní neznalosti. Naspeedovanýho frost hada s regenem lifu prostě nedám, protože jsem CI a mám málo dmg. Do přebarvení Alpha's Howl na BBBR narvu všechny svoje úspory, nepodaří se a do konce ligy se z toho nezpamatuju, ale pořád mě to baví hrát, protože mám zatím ještě co objevovat.

Diablo 3 bylo hned po vydání podobně drsný až to nebylo pěkný. Ale zároveň to byla doba, kdy mě Diablo 3 bavilo nejvíc. Udělat si tankovacího mága s lukem a obrovským štítem, pižlat bosse dvě hodiny, stát ve všech sračkách, ale nechcípnout!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: já si na to nestěžuju, v merciless dried lake trávím tak pět minut za každou psotavu, snažím se jít mapy co nejdřív :)

A jeskyně v tropical island mě hrozně potěšila, a přitom je to taková malá blbost :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SKUNK23: Chriss slibil, ze to bude hra na deset let
    ja vul to tak hraju :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: ale prdlajs, proste prijdes podlevelenej, tak holt si zabehas v lake. nic te tam nenuti. zabit vola a jit dal. vem si, kdyby ta moznost nebyla. to jeste neni endgame.
    a koho to nebavi primarne, toho nema smysl presvedcovat ; jeden už to vyhrál dvakrát a druhej chce povodit za ručičku :P
    btw mirnej naznak vidim treba v Tropical Island, ejhle jeskyne ;!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MPEGYNA: Jako dried lake farma je fakt opruz. Já jsem myslel endless ledge jak je v závodech. Tam se mění složení potvor, jsou tam různý bossové na konci map a tak.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    GORDHART: to nestaci trvalej endless dried lake, kdy to obehnes dokola s bossem a u vchodu vystaoupis a nastoupis do nove instance? jako chodim tam obcas dofarmit expy na gemy, nebo neco ozkouset, ale ze bych to dal nekdy vic jak trikrat po sobe asi ne.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: Zrovna nedávno jsem si říkal, že by mě fakt bavilo, kdyby ve hře byl trvalej endless ledge.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MPEGYNA: nemyslel jsem casovky, na to jsou races
    spis navaznost, jako ze jsem nekam dosel, zbusim bosika [nebo on me :], najdu wp, a zejtra se rozhlidnu a jdu dal.
    i kdyby to mela bejt rovna cesta typu Ledge, nebo rozcesti jako u Dialy v Mines, samotnej Atlas tomu myslim nahrava, kdovi jak co vymysli :
    otazka je, co si kdo predstavuje jako zabavnej endgame
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam