• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Jen za předpokladu, že od začátku sezóny počítáš s tím, že tradovat budeš. Kdybys naopak počítal s tím, že tradovat nebudeš, tak si nejdřív rozjedeš char, kterej si vystačí se selffoundem a selfcraftem a náročnější buildy pak rozjedeš podle toho, co ti reálně napadá.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To je hrozny jak vcerejsi vypadek trade API ukazal, jak hrozne je aktualne hra zavisla na poe.trade, ja vubec nebyl schopnej hrat - muj rozestavenej build naprosto nefuguje ani defensivne, ani ofensivne, drepim v merciless s -25% cold resist, a muzu tak maximalne brousit vlky v lese, a modlit se, aby breach nebyl cold (== instant od tech malinkejch golemu co bezi i mimo hranice breache).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: bude zase jako currency tab, za prachy zmena? Zrovna mam nula sakra... :( I kdyz jako uprimne, nevim, jestli essence stojej za to, jsem jich mel pul obrazovky predim, kdyz padaly furt, ted za celou noc jsem potkal 3 essence, co jsem okamzite pouzil, tak jako nevim no
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    uz to bude 5000 a klesa to :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ORBIT: 977;)
    o zasobe rizku na vikend jsem taky uvazoval, ale nakonec jsem nakoupil pizzu, coz nakonec rozhodlo i o starter buildu :P
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    5881 ve fronte, ale servery porad nejsou online. Ale nevadi, jeste smazim rizky :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    16176 přede mnou. stejně nemůžu hrát krz práci :O
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: prý to ještě není finální podoba a má se to objevit tak za týden, dva. Psal Chris na fóru. :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: taky, husty :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    A teda koukám, že jsem úplně minul zprávy o tomhle:

SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Patch stahlej a je prede mnou ve front na spusteni 13398 lidi :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Exile
    ‏@pathofexile
    We will have a fix for the patching problem within 10 minutes.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kurna ale ani forum nejede, nemuzu si nikde stezovat! :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no jedu rano k nasim, tak neco takovyho chystam, budu hrat do rana abych vykompenzoval to, ze pak az v nedeli vecer :)
    kazdopadne update servery nejedou :-(
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Hlásím, že patch na steamu už jede! :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    servery dole, patch snad brzy pojede i po steamu :)

Jinak jsem pustil TSko
    ts.odria.eu
    heslo je nazev serveru s teckou a cz
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Inspirace jak začít v nový lize: https://www.youtube.com/watch?v=NWb5P476ES4
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: na standardu proste nikdy nic zajimavyho nebude, navic to jsou dost mozna league specific (tusim vetsina z novych uniq je), takze tam nebudou nikdy, takze bych rozhodne nevahal a hral Breach! :-) Ale co jsem koukal, tak lidi hrali necrogolem buildy uz i v minule lize, tyhle nove veci to jen posili.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: mnoho golemu! sem nadsenej, konecne udelali z chcipani golemu resp. nutnosti je znovu vyvolat pozitivni vec. jak golemy nesnasim, tak toto se mi strasne libi. ty jewly na to budou jen v lize, ze? na standardu asi postavit nepujde (nova LSD liga me moc nelaka viz video).
    https://www.youtube.com/watch?v=I791dJZ96_Q
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam