• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Hlásím, že patch na steamu už jede! :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    servery dole, patch snad brzy pojede i po steamu :)

Jinak jsem pustil TSko
    ts.odria.eu
    heslo je nazev serveru s teckou a cz
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Inspirace jak začít v nový lize: https://www.youtube.com/watch?v=NWb5P476ES4
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: na standardu proste nikdy nic zajimavyho nebude, navic to jsou dost mozna league specific (tusim vetsina z novych uniq je), takze tam nebudou nikdy, takze bych rozhodne nevahal a hral Breach! :-) Ale co jsem koukal, tak lidi hrali necrogolem buildy uz i v minule lize, tyhle nove veci to jen posili.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: mnoho golemu! sem nadsenej, konecne udelali z chcipani golemu resp. nutnosti je znovu vyvolat pozitivni vec. jak golemy nesnasim, tak toto se mi strasne libi. ty jewly na to budou jen v lize, ze? na standardu asi postavit nepujde (nova LSD liga me moc nelaka viz video).
    https://www.youtube.com/watch?v=I791dJZ96_Q
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    MPEGYNA: ty to je normální před každým patchem když se vyrábí legacy věci. jsem si jistej že facebreakery a soul strike je na tom podobně. mimochodem energy from within poslední ligu stály přes exalt (na hc) takže standard mi přijde levnej.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    MARSHUS: ceny energy within jewlu po oznameni patch notes... ;)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: Maličko se změní křivka jak to dělá dmg.
    Když máš míň než 15 aktivních BV tak je dmg o maličko nižší, nad 18 je dmg vyšší a na 20 BV je to cca 15% víc.

Imho je to tak zanedbatelné že to je fuk.

Vlastně je to buff, protože jsou mnohem efektivnější supportky. Třeba s Chaos dmg a poison to bude genialni :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Tak ten blade vortex asi ani neni nerf, na redditu proběhly nějaký matematiky a vypadá to, že to zůstane minimálně při starym.

Blade Flurry to potřeboval. Imho i po nerfu bude úplně v pohodě hratelnej, fakt bych se toho nebál :)

A ten warchief je smutnej, no, to jo :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: z mého pohledu hodně, jelikož to co sem chtěl ozkoušet za buildy v nové lize, tak sou vsechny nerfli..... ach jo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja se toho bojim
    ok, budu hrat permafreeze templare, a pak se uvidi :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ale fakt. to jsou idioti, ještě že na standardu neobchoduju :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: toho se nebojim, mi padaj pořád :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: i ta odpadni palice za alch, co je k tomu treba, okamzite znasobila cenu na asi 50c na standardu :-) Kazdopadne i ted se hraly multiple golem buildy, bez tech jewu, takze to muze bejt minimalne trochu pouzitelny, nez se ukazou ceny no.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: jj tak nejak, jestli to bude jak grand spectrum tak nic moc. ale jako druhej treti build bych to zkusil :]
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Co je na tom špatnýho?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: i kdyz mozna jsem podcenil ty uniq jewy, ty by mohly neco stat :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    navic tam neni nic drahyho, tak by to nemel postihnout tradicni ziggyd efekt znasobeni ceny :-) plus jsem jeste nikdy nehral summonera, teda krome SRS
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Path of Exile: The Primordial GOLEMANCER Build - 2.5 Breach League (Spoilers)
    https://www.youtube.com/watch?v=nrBakQUxEDM
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nahodou, to me docela laka zkusit golem build :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam