• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Chapu :) ja setrim na HC na Shavs a uz na to setri 4. char :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jeste tomu dam sanci, mam spoustu napadu jak to vylepsit, jen cash na jejich realizaci se sype pomalu... ;)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Tak to zase skončíš u Warchief totemů :)

Zatím mohu říct že Breach je nejtěžší Hc liga, kterou jsem kdy jel a to jsem zkoušel i invasion na začátku.

A ad Uber Lab - ten není pro všechny, některý buildy se musejí s někým svézt.. S mým suportem to třeba nebyl problém tam stát a tankovat skoro všechno, ale bez DPS by to bylo na půl hodiny ..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Já začínám bejt z perfmafreeze templáře jako dost rozčarovanej. Na bílej trash jako dobrý, nemá to zázračnou clear speed ale ok, teoreticky i většina bossů no problem. Ale má to fakt masivní seznam modů, který jsou na mapě buď otravný, nebo úplně nemožný. Kromě ele reflectu, což jsem čekal, je to především hexproof (nenapadá mě jak takovou mapu dát), cant slow below base (tj. nemrazím), vcera se ukazalo, že v red mapách temp chain je taky konec, nevím jestli je ten effect všeho v red mapách tak bufflej od téhle ligy, nebo jsem jen dřív měl kliku, že jsem neměl buildy tak náchylný na vše. Ani nemluvím o tom, že je skoro nemožný s ním dát uber labyrint (to jsem vedel predem).

Dotáhnu ho do 90, ale spíš to vypadá, že si budu muset do zbytku ligy vymyslet neco mene vybiraveho... :-(
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Jinak teda hraju assassin sparka s tím novým bleskovým amuletem a je to hroznej nářez. Nikdy jsem nečistil mapy s takovou rychlostí a pohodou, single target to má ucházející (a bezpečnej, protože sparky nemají problém offscreenovat cokoliv nebezpečnýho).

...jen teda reflect je trochu pitomej :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: uz se mi ozval Hrafnain, diky
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: jeste 20k xp a bude na 7, dam ti pak vedet, dneska max zejtra.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    name tu na SC bleachi uz haku na 7, potrebuju neco maznout?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: Moje Zana se fakt zbláznila. Teď jsem si chtěl dát klidný daily před spaním a ona mi otevře Poorjoy's :O
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: jj jsou to pribehy:) v klidu jsem dojizdel mapu, deset minut do restartu serveru, pohoda,
    hele Zana, /global 820, ok, parta, par minut do konce, a ejhle Untained Paradise!
    tak rychle jsem ji nevidel projet, 30s na bosse, a odkliknout u Zany doslova par vterin pred resetem :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    První zana v mapách.

Caer Blaidd, corrupted bosses. Skvělý, no :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hmm 20 dolaru. To budu muset premejslet teda, zvlaste kdyz mam 53 premium tabu co vetsinou do konce ligy nepouziju... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: jako je hezkej na pohled, ale jedinej problem s div kartama (nikdy jsem jich nemel vic jak 1 tab) je, ze kdyz nejakou nemam, tak je problematicky se podivat co je to za set, treba kvuli challenge. Tj. musim jit na wiki. A tohle to, soude dle videa, neresi, a pokud nejakou kartu nemam, tak furt nemam ani informace o ni... :-(
    U esenci totez, jedna obrazovka mi vzdycky stacila.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: mě se zdá zajímavej ten divination card tab.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: ja se ani nestihnul podivat kolik vlastne stojej, z tech 3 tabu mam zajem fakt jen o quad
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jj je to dole a pořádně :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: já se zksuil připojit a očividně quad taby nalákaly dost hráčů! :))

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a btw quad taby jsou prej duvod, proc ted nejde hra vubec :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm, to asi budu chtit :-)

Path of Exile: Quad Tab
    https://www.youtube.com/watch?v=JrbbqqKEmfw
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    A teda, našel jsem vyloženě promarneněj potenciál, co se týče designu breachů:

Když najdete dva vedle sebe, tak můžete mít najednou aktivovanej jen jeden. Žádný překřížený efekty, nic. I když se ten první rozšíří na startovní pozici toho druhýho, tak se nic nestane. Čekal jsem mnohé efekty, které mi spálí počítač a ono nic :( :))
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CRACKY_: obecně se mi příjemně hraje s lebkama.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam