• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ted jsem mel nejdebilnejsi rip sezony :D

Testuju gear jestli muzu farmit v zone kde neni chaos dmg s low life bez shav/solariky a zjistil ze nemuzu :D
    V sarn prvni lokaci pred mestem vlezu tam, pise mi typek ze chce koupit nejakou blbost za chaos. pisu mu a sice am totemy, takze kidlej o 106 a pohoda, ale nevsiml jsem si ze maji bloodline chaos link a najednou koukam prd ho resurect, aniz bych neco videl :D
    NO lamerina neskutecna :D No aspon vim ze bud solarica nebo shav a bez toho proste low life ani nahodou, leda tak clarity z lifu behem leveleni.

RIPOvani na 69 me fakt toci

EVILMIND: ja to zatim nejel, jen jsem to studoval jak to funguje protoze se mi to fakt libilo.

EVILMIND: ad ty dalsi cwdt - asi nejlepsi AOE blade vortex inc crit.. nebo gmp ice spear..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jakej cwdt dmg tam pouzivas? Si nejsem uplne jistej, ze ten jeho molten shell bude uplne nejlepsi volba - navic ho mam jen v 5L a to asi jinak nebude, jsem si bohuzel vybral stesti na 6L v tehle lize na relativne shit regalii... Pointa ale je, ze moje defensiva v podstate spociva v tom, ze zastavim loop, treba granity lahvi, ale v pripade moltenshellu prestanu soucasne okamzite i davat dmg :-(, takze bych radsi neco, co vydrzi i tech par sekund po zastaveni loopu, nez me regen healne a znova ho pustim. Zkousel jsem experimentovat s dalsima kouzlama v tech 4L, co tam normalne jsou jen na spousteni EO/EE, ale ukazalo se, ze dulezitej parametr je i jak moc je to graficky narocny, firestorm mi treba zabiji pocitac :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako dobry, trik byl v tom nemit pasivky na increase skill duration, co jsem mel na expeni blade vortexem a zapomnel na ne.. Jinak zatim dobry, trochu jeste tapu jak dmg, ale jelikoz jsem vymenil v podstate 20 gemu najednou tak to nemam moc naleveleny. Navic svuj hlavni dmg gem jsem koupil jako jedinej 20/20, dam na je vaal, je z nej 21 a razem ho nemuzu pouzivat protoze cwdt 21 stoji 5ex... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: kdyby te neco zajimalo klidne se zeptej, myslim ze budu vedet pomoct
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: no jo musis preregenit ten silenej dmg co dostavas :D jinak to samy jde udelat imho s guardianem ..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    No ja zkousim udelat ten looper build - neni k tomu moc infa protoze frajer ten char okamzite rozprodal a nereaguje na redditu na dotazy, plus mam podezreni, ze na tom atlasem ulozenym obrazku ma nejaky veci schvalne aby matl :-), nicmene mozna ten zaklad pouziju na nejakej svuj pristi HC build, bez nejakyho drahyho equipu ted regeneruju tolik ES, ze muzu facetankovat skoro vsechno, a staci k tomu jen ascend po cruelu. Teda zatim.

S loopem je to horsi, ten me furt zabije kdyz to pustim... :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    no a ted jsem prodal osmacku ZuZanu za par altu; exalt dropnul k tomu ::: bitch lvl 666 :::
    a typek to komentuje: "thats how the game works my friend" :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: dělám ho tak jednou ze tří obchodů :))
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    prej "good lick", omg tohle typo uz prestalo bejt vtipny predminulou sezónu; asi sebou zase zacnu vodit modrou žábu :o
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: da se udelat i vic, extremni pripady jdou pres 30k es

ty mana jewely co se stackujou jsou šílený, když k tomu máš správný gear..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    stats... hlavne ty rip oblasti jsou dobry :)

Forum - Announcements - Breach Statistics - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1817180
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    bude rebalancovani, ES pujde dolu nebo zmeni jak na to funguje dps.. jako 25k hp nikdy mit nebudes a ES se da udelat..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Imho vydrzi, neni tam nic op
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: hele to zase nebude tak drahy, ne? Nejvic tam stoji 10ex ten ring, co ti da 3% regen, kterej mi prijde neni uplne nutnej, protoze mas celkem cca 15% regen. Plus samozrejme potrebujes co nejvetsi ES, takze dalsi raketa je ta chesta/stit, ale to bude platit vsude. Fakt me docela laka zkusit, jestli to v nejaky ekonomicky verzi bude fungovat, hadam do dalsi ligy to bez nerfu nevydrzi... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: lol to je ultra epic :-) nejlepsi je ta cast jak to samo da afk celej lake :-))

The Heartbound Loop Firecracker Build Desync Deluxe
    https://www.youtube.com/watch?v=_FnpdLAS8js
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: zabavny a ultramega drahy :DD

kua a ja jsem v práci. potřebuju vyčistit nějaký prophecy a sám to nedám.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BTW mam fakt nutkání rozjet tohle HC:
    https://i0.imgpile.com/i/AdYdE.png
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: mam hodinovy response time :D a jsem ready to help :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    orbite pomoc! doufám že budeš mít čas :D
    TIGERCLAW
    TIGERCLAW --- ---
    je tu někdo online kdo by si zahral s lehce pokročilim noobem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam