• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: :D když dostaneš takhle u bosíka stun v době kdy castíš, tak se to interuptne a umřeš :D nedávno se to povedlo někomu ze streameru se stejnym buildem :D

EVILMIND: Bleed scaluje s dmg :D je to svině proradná.. většinou nic a pak smrt :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    lol pres 17k ES, vubec se mu nesmeju :)

Ziz - ED Trying to get T16s! !CI guide up! [BHC] ( ^◡^)っ !subgoal !name !shaper !build !rip
    https://clips.twitch.tv/zizaran/BraveSwanPermaSmug
    EXI
    EXI --- ---
    hc tanky marauder s 2800hp. CRUEL. vše vč bossů mě jenom lechtá, normal lab s prstem v nose hned jak to šlo. 3 akt (opakuji cruel), breach zona 2820 hp oneshot. tak to ste v ggg fakt posrali. jsem velmi rozladěn
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jeden life nikdy nestaci, jak potvrdi vetsina mych charu ;)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: jeden zivot musi stacit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: muj zbrusu tyden novy breach char s 15k ES nesouhlasi, life je k nicemu ;-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HRAFNAIN: Lemoor s Righteous Firem jeste furt nejak bojuje, strength and life is life :D

ja jedu CI/LL Blight CwC Poison Vortex a vrnim blahem, kamikadze banzai!
    drobna nevyhoda je v nemoznosti kouzleni na dalku, ale pche, tankuju!
    a pruser zatim je v hexproof mapach, kde bez Warlord's Marku jsem ztracenej, ale to poresi AA a Harold ;)

takze se verejne omlouvam Blightu, sam o sobe nestoji za nic, ale da se s nim kouzlit :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    tak pro zmenu neco pro Maraudery a life based buildy vubec :D
    aneb po debate o smyslu zivotůch :::

opus - life is live 1985
    https://www.youtube.com/watch?v=0Jy4tMySp5o

x-box ::: hele, nejak to dopadne, zatim je to spis legrace, nic proti nicemu, vono to zas tak zhavy nebude :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Moc resime neco co neni k videni :D Ztrata casu, bud se jim to povede nebo a drzim jim palce :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    tak diablo3 na konzoli je uplne jina hra nez d3 na pc. tak to bude i u poe. obavy jsou, aby kvuli tomu neslo do kopru i poe na pc, kdyz vyvoj bude roztristenej. tj. sice rikaji, ze konzole ma svuj vlastni tym, ale vzdycky kdyz prijdou s necim, tak budou muset resit i nasledny uvedeni na konzoli - odtud ten strach z toho, ze se pujde cestou jednodussi hry, jako to bylo u d3. ja jim fandim, ale co z toho nakonec vyleze, nikdo nevi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no jelikoz tam asi nebudou moct mit vlastni lootfiltery, tak to muze bejt zabavny tam neco sbirat :-) ale predpokladam na to maji vymysleny nejaky xbox only zjednoduseni
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    ja bych mel strach ze vseobecneho zjednoduseni jako u ostatnich her... navic mi zavani, ze na videu sou 4flasky a 4skilly, takze nejakej zasah asi bude..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: video je desnej shit, ale je tam par vtipnejch pasazi :D
    Treba ze uz nebudou lidi koukat na televizi kdyz hrajou poe, protoze na televizi bude obsazeno :D

A loot, budou na kontroleru klikat na každej piece of shit :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Laughing Spanish guys thoughts on PoE coming to Xbox One
    https://www.youtube.com/watch?v=xMVgVam3W38
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    vsak ja to nehral od zacatku, pac jsem byl jeste na d3. poprve jsem to hral kdyz byla rampage liga a dal se koupit aspirant pack. a podruhe jsem jim prihodil peniz az ted v atlas of worlds, kdy jsem hral vic.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    stejne ta hra byla škaredá od začátku
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MPEGYNA: "I hope this isn't the beginning of the end of the game I know and love."
    stejne uz to nikdy nebude [closed] beta ::: sestimsmir ; D
    YORK
    YORK --- ---
    EXI: To nepochybně nakulej, konzolovej trh je větší než PCčkovej.

Ono je to dost podobný, jako když charita vybere milión a místo toho, aby ho hned rozdala chudejm, za něj zaplatí reklamu a fundraisingové akce, díky čemuž vybere dalších 10 miliónů - a ty potom rozdá chudejm.

Takže ač to není úplně intuitivní, investice do xbox verze je naopak známkou toho, že se GGG chová tržně a hospodaří s tvými prostředky rozumně.
    EXI
    EXI --- ---
    MPEGYNA: jo taky me to malinko štve, teď si dvakrát rozmyslím jestli jim něco pošlu. ale třeba jim xboxáci nakulej spoustu pěňazí a hnedle bude na akt číslo 6. já bych jim to možná prominul hlavně ať ta hra nejde do kopru. až budu starej a nemocnej chci to ještě hrát .)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    imho shrnuti vsech diskuzi okolo poe na xboxu (taky bych nerad aby se poe dalo na d3 cestu):

Actually it's because some of us have supported this game on PC for years now, even recently donating hundreds of dollars in supporter packs to GGG for what we thought was development of the game we were playing. However, upon hearing this news, we have found out that there is no way that a portion of that money did not go toward a different game's development. A game which I will likely never play as I do not own, nor do I plan to own a XBox One. It is quite frustrating to learn that my money has gone toward that. I will, however, wait this out and see if GGG keeps the game's development on the PC as steady as they have over the years to make my final judgment on this decision they have made. I can also say that they should not expect anymore supporter packs being purchased by me in the near future. I hope this isn't the beginning of the end of the game I know and love.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    nahodou nad tim sladenim melee range a mechaniky v breachi vrnel blahem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam