• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Laughing Spanish guys thoughts on PoE coming to Xbox One
    https://www.youtube.com/watch?v=xMVgVam3W38
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    vsak ja to nehral od zacatku, pac jsem byl jeste na d3. poprve jsem to hral kdyz byla rampage liga a dal se koupit aspirant pack. a podruhe jsem jim prihodil peniz az ted v atlas of worlds, kdy jsem hral vic.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    stejne ta hra byla škaredá od začátku
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MPEGYNA: "I hope this isn't the beginning of the end of the game I know and love."
    stejne uz to nikdy nebude [closed] beta ::: sestimsmir ; D
    YORK
    YORK --- ---
    EXI: To nepochybně nakulej, konzolovej trh je větší než PCčkovej.

Ono je to dost podobný, jako když charita vybere milión a místo toho, aby ho hned rozdala chudejm, za něj zaplatí reklamu a fundraisingové akce, díky čemuž vybere dalších 10 miliónů - a ty potom rozdá chudejm.

Takže ač to není úplně intuitivní, investice do xbox verze je naopak známkou toho, že se GGG chová tržně a hospodaří s tvými prostředky rozumně.
    EXI
    EXI --- ---
    MPEGYNA: jo taky me to malinko štve, teď si dvakrát rozmyslím jestli jim něco pošlu. ale třeba jim xboxáci nakulej spoustu pěňazí a hnedle bude na akt číslo 6. já bych jim to možná prominul hlavně ať ta hra nejde do kopru. až budu starej a nemocnej chci to ještě hrát .)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    imho shrnuti vsech diskuzi okolo poe na xboxu (taky bych nerad aby se poe dalo na d3 cestu):

Actually it's because some of us have supported this game on PC for years now, even recently donating hundreds of dollars in supporter packs to GGG for what we thought was development of the game we were playing. However, upon hearing this news, we have found out that there is no way that a portion of that money did not go toward a different game's development. A game which I will likely never play as I do not own, nor do I plan to own a XBox One. It is quite frustrating to learn that my money has gone toward that. I will, however, wait this out and see if GGG keeps the game's development on the PC as steady as they have over the years to make my final judgment on this decision they have made. I can also say that they should not expect anymore supporter packs being purchased by me in the near future. I hope this isn't the beginning of the end of the game I know and love.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    nahodou nad tim sladenim melee range a mechaniky v breachi vrnel blahem.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MARSHUS: občas byl ...no, neutrální :))
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    pak je otázka jestli projectpt byl někdy nadšenej. z čehokoliv.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    lidi z te xbox verze moc nadseni nejsou, treba projectpt.
    EXI
    EXI --- ---
    kua už mám tiky si to znova nainstalovat :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady vysvetleno, ze nic ze zmen te verze nas nepostihne

Path of Exile CEO explains how Xbox version will impact the PC version
    http://www.pcinvasion.com/path-of-exile-impact-xbox-version
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Xbox verze? Tak to jsem necekal :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    je tam videt kousek act 5 zrejme, takova ta ledova zeme
    jinak doufam, ze kdyz xbox verze ma kvuli ovladaci min slotu na kouzla/lahve, tak nas to nepostihne taky

Path of Exile: Xbox One Announcement Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=D7GGf4-1O-E
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to je 20c a fail pokus o 6L
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    I tu regalii?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no to mozna v HC cenach, ale tady staly neco malo jen ty boty, doryani je tu za par chaosu :) a krome tehle dvou veci a toho 1c ringu ani nemam nic, co bych nepotreboval nutne vymenit
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Kecas, nic moc equip :D mas gear za par set C :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako, narozdil od svyho permafreezera, kterej umre proste obcas na reflect co ani nebyl jeste na obrazovce, to je docela safe - s tou vyhradou, ze musis vedet co delas a mit to spocitany, jinak muzes zabit sam sebe klidne i v hideoutu, to by asi byl trapnej HC konec... :-)) Vetsina smrti v mapach je na to, ze nedokazu zastavit vlastni loop - dojde lahvicka a nez si vsimnu a vytrhnu gem ze slotu, je po me. Kurva a az ted jak to pisu, tak mi doslo, ze to vlastne jde zastavit prehozenim na alt zbran, to jeste promyslim jaka defenziva by v nich mohla bejt...

Jinam mam ted s celkem nic moc equipem 2600 ES/s regen a 2800 recharge, bez vaal pactu. K tomu leech. Takze na HC urcite v pohode, s nejakou opatrnosti.

Na jewell se kouknu, to by mohla bejt dobra pomoc, dik za tip.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam