• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: by mohlo docela hodne pomoct HC, vsechno ciste defenzivni veci... teda pokud nebude tak tezky bohy zabit, ze u toho nejdriv vyripujes :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Ty jo, bude toho fakt hodně.

Path of Exile 3.0: The PANTHEON System - In Depth Interview with GGG Rory - FALL OF ORIATH
    https://www.youtube.com/watch?v=0pLURgiCV10
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    akorat se teda vseobecnym nadsenim zamluvily odmeny za race, furt nic nemam
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    coze? 10 aktu?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: pochybuju ze legacy, spis jen nerfnuty veci :) To asi dava smysl..

A ty novinky okolo novych aktu a prekopani celyho gameplay do map, to je pecka. Z toho mam radost.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: To nevím :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: znamena to, ze budou padat league specific veci z te ligy, nebo i legacy verze veci? ze bych si rovnou naplanoval build s legacy facebreakerem :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Jsem fakt příjemně překvapenej tím vším. Úplně jsem si říkal,ž e tu další ligu vynechám a budu se těšit až na 3.0.0, ale tohle hrát budu :)

Starting on Friday, March 3, the Legacy Challenge League will begin. Challenge Leagues are competitive server resets (similar to seasons in Diablo 3) where players race to the highest character levels and unlock various achievements.

As this will coexist with the beta release of The Fall of Oriath, it’s meant to celebrate the past content of the game. First off, there will be the option to combine up to 3 of the properties from the previous 17 Challenge Leagues together. Additionally, items that were previously league exclusive will drop during the Legacy League, which means new players will have a chance of obtaining powerful items that aren’t available anymore.

The Legacy Challenge League celebrates the history of Path of Exile, giving you access to the 17 previous challenge leagues and old items that have long been unavailable. You’ll collect League Stones in the regular game, and each stone will have a specific league tied to it. Using a special screen within the game, you can set up to 3 of these stones active. That means all of the leagues you’ve set as active will be experienced at the same time. Insanely difficult? Yes. Amazingly rewarding? Of course.

The League Stones will also have unique stats tied to them. For instance, you could receive a Breach Challenge League Stone that will allow you to find extra breaches. As per usual, these League Stones can be traded with other players, and their value will be heavily determined by which league they’re tied to and how powerful the unique stats are.
    EXI
    EXI --- ---
    tsive, takze uz nebude cruel ani merc, tak to je hukot

ORBIT: skoda no, no ja takhle ripnul po ranu, voci jeste slepeny :]
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HUGILA: imho meme s mtx, co si tak vsimam od sf meetupu
    Forum - Announcements - Photos of the Fan Meetup - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1830139
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/5sxa8w/the_m_letter_what_is_up/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Plus jeste trailer
    Path of Exile: The Fall of Oriath - Official Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=YFAPw_F3jyg
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    hele, proč se ted na stránkách poe ve fóru píše ve slovech m ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    moc pekny!

Path of Exile 3.0 Will Have 10 ACTS! - A Preview of Act 6, Yes... Act SIX
    https://www.youtube.com/watch?v=cf6Ha-R7taA
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: jsem nachípanej a včšra mi fakt nebylo dobře a byl jsem fakt nepozornej. plivači bordelu me dali na dálku, času na reakci bylo spousta, ale reakce nedorazila :D

Njn, asi dám tu ssf na sc příští ligu :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    no vy jste šikovní...
    EXI
    EXI --- ---
    Nenéé ty taky? Jáj :D No já si dám s HC asi pauzu, musím nasbírat trochu zkušenosti než se necham zas tak trapně sejmout :) Leda že bych byl sám na SC, to bych asi nechtěl
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Budu věřit svojí intuici :)

Dva ripy v jedný mapě, to byl hukot.
    EXI
    EXI --- ---
    zdar, tak nahoru a dolu - se mi na BHC podarilo 6L armor, za 10 minut RIP :) oneshot (nebo hodne rychlej twoshot) tripl essence bossik v T6 @ LvL 86, 10500 ES.. FAAAAAK :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: vsechny odmeny se maji prepocist az po skonceni vsech race - coz jeste nenastalo, posledni zacinal v 10 dneska. Minimalne se kazdymu objevi ten jeden mystery box, podle toho to poznas. Normalne se losovany itemy objevujou v extra read only tabech, ale jelikoz tohle jsou vsechno mtx, tak se asi proste jen zjevi v to uzasne prehledne bedne s nima...
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ja doted nedostal nic. Uz to ani nepredpokladam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam