• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EXI
    EXI --- ---
    Orbite nepamatujes si na ten MF breach ring co jsem ti dal? Nemas ho jeste na BHC? Ted by se hodil :) Hod ho kdyztak do gs pls
    EXI
    EXI --- ---
    staš tab hýr
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm, mam rift worm shock novu, a kamos v guilde taky, to je podezrela nahoda ne?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tak uz pristal i ten freebox za weekend lvl 10
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: GGG jede full yolo mód takhle před expanzí :))

Když jsem viděl, co všechno se chystá na 3.0.0, tak jsem si říkal, že snad tu 2.6.0 ligu minu, ale tohle je prostě takovej úlet, že fakt musím hrát :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dokonce mam pocit, ze sance na nej pro SSF neni uplne nejhorsi, kdyz bude jeden ze 40 itemu v ty truhle

Forum - Announcements - The Legacy Challenge League - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1834597
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ooo, je tam, vidim v traileru legacy facebreaker!! :-))

Path of Exile: Legacy League - Developer Introduction
    https://www.youtube.com/watch?v=2I_CeL6_E5c
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: ahoj, lognu asi o vikendu, pres tyden jsem nemocny a dalsi char se mi ripovat nechce.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    orbite budeš ještě hrát? kolik máš uul splinteru?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: pekny, gratuluju, to se jen tak nekomu nepodari
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    uz jsou odmeny za race - resp. ten balicek za lvl 10 zatim nemam
    z xx umisteni v top300 mam presne 0 footprint efektu
    ALE! ze svych jedinych dvou umisteni v top 50 mam Vampic set a Dragon set, dekujeme RNG! :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Tak minimálně ty hlavní bohové jsou act bossové, takže (snad) budou zabitelný. :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: by mohlo docela hodne pomoct HC, vsechno ciste defenzivni veci... teda pokud nebude tak tezky bohy zabit, ze u toho nejdriv vyripujes :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Ty jo, bude toho fakt hodně.

Path of Exile 3.0: The PANTHEON System - In Depth Interview with GGG Rory - FALL OF ORIATH
    https://www.youtube.com/watch?v=0pLURgiCV10
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    akorat se teda vseobecnym nadsenim zamluvily odmeny za race, furt nic nemam
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    coze? 10 aktu?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: pochybuju ze legacy, spis jen nerfnuty veci :) To asi dava smysl..

A ty novinky okolo novych aktu a prekopani celyho gameplay do map, to je pecka. Z toho mam radost.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: To nevím :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: znamena to, ze budou padat league specific veci z te ligy, nebo i legacy verze veci? ze bych si rovnou naplanoval build s legacy facebreakerem :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Jsem fakt příjemně překvapenej tím vším. Úplně jsem si říkal,ž e tu další ligu vynechám a budu se těšit až na 3.0.0, ale tohle hrát budu :)

Starting on Friday, March 3, the Legacy Challenge League will begin. Challenge Leagues are competitive server resets (similar to seasons in Diablo 3) where players race to the highest character levels and unlock various achievements.

As this will coexist with the beta release of The Fall of Oriath, it’s meant to celebrate the past content of the game. First off, there will be the option to combine up to 3 of the properties from the previous 17 Challenge Leagues together. Additionally, items that were previously league exclusive will drop during the Legacy League, which means new players will have a chance of obtaining powerful items that aren’t available anymore.

The Legacy Challenge League celebrates the history of Path of Exile, giving you access to the 17 previous challenge leagues and old items that have long been unavailable. You’ll collect League Stones in the regular game, and each stone will have a specific league tied to it. Using a special screen within the game, you can set up to 3 of these stones active. That means all of the leagues you’ve set as active will be experienced at the same time. Insanely difficult? Yes. Amazingly rewarding? Of course.

The League Stones will also have unique stats tied to them. For instance, you could receive a Breach Challenge League Stone that will allow you to find extra breaches. As per usual, these League Stones can be traded with other players, and their value will be heavily determined by which league they’re tied to and how powerful the unique stats are.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam