• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CARTMAN: težko říct jak to půjde posbírat ve stromě, s jakým diminishingem, na foru se lidi zatim hadaj, jestli je to nerf nebo buff. Pravdepodobně to je nerf jen pokud neberes vubec nic do AoE krome gemu, coz ted hodne lidi dela.

Nejvetsi buff vypada ma RF, takže možná ještě přehodnotím svůj SSF startovní build... :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: nejaky tldr? nerf melee AOE a buff spell/range aoe?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Forum - Development Manifesto - 2.6.0 Area of Effect Changes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1838713
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jak se jmenuje takovej ten tool, co vyzalohuje char do jednoho velkyho jpegu? to ted nemuzu najit, a rad bych si neco nechal pro pripad, ze se tree zmeni hodne a resetnou me :-)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    CHA1NDLER: na sc bych rekl se hraje vic top map a tim padem bude to ratio vyssi .. ale sem do toho nevstupuje .. lidi maji proste vic currency tak jsou ceny vyssi
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    CHA1NDLER: a neni to proste jenom jina ekonomika v jine risi?
    poe.ninja taky neni uplne smeroplatny, jenom dalsi manipulativni nastroj, sestimmir

proste kruty! :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: s tim ze v tomhle zrovna ten prvni post neni relevantni, az nasledna diskuse - prepocet ceny i drahych veci na chaosy byl dusledek, nikoliv pricina
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: diky fungovani poe.trade je manipulovana cena vetsiny veci. To je treba duvod, proc ti lidi s tou nejnizsi cenou (nekdy i nekolik prvnich) neodpovi, protoze to je ciste jen latka, co laha nahodne kafky aby to opravdu prodali. Osobne bych si klidne zaplatil, abych si na poe.trade mohl udrzovat vlastni blacklist, a videt tak ty nabidky skutecne...

O manipulacich s cenou currency je spousta threadu na redditu/forech, treba:
    Forum - General Discussion - Do you know why Exalted price has fallen so hard on BSC? - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1822940/page/1
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Když RIPne HC char, tak drahé itemy, které má u sebe, jdou z ligy pryč, ale currency, kterou máš typicky ve stashi, tam zůstane.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    CHA1NDLER: logika je dobra, ale posledni implikaci jsi obratil .. kdzy je celkove min currency, tezko se muze slozit min na vic za top predmet .. je to o tom cemu se rika inflace ..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: protoze na SC je mnozstvi lidi, kteri se bavi manipulovanim cen vseho. Proto taky exa luhle ligu lital 80-40-80
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHA1NDLER: Muze to byt tim ze SC hraje spousta noob hracu kteri poradne efektivne neumi farmit a radeji si vse nakoupi. Takze je na SC mnohem vetsi poptavka. Na HC hraji obecne zkusenejsi hraci kteri farmit umi... ale je to jen teorie.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    memories ::: jak FPS nemusim, tak mi to ledacos pripomnelo, a v PoE by mi to vlastne vubec nevadilo
    Not Forgotten - Hellgate: London (Innovative Diablo Successor / Looter Shooter)
    https://www.youtube.com/watch?v=F05qrSMyi9w

hlavne bych rad videl hvezdnou oblohu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: prace to nebyla - ve dvou to bylo jen na neco pres hodku (kazdej jde svuj breach a na bosse se pozveme)
    Ale tech 10 tisic map bych nedal bez toho, ze jsem tak odhadem 4000 koupil jako shaped Mesa, ktery trvaj jen 20 vterin... :-)
    Kazdopadne totem je bozi, ten konecne si muzu vystavovat v hideoutu neco jinyho, nez ty nepovedeny pahejly ze vsech ostatnich lig.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: EVILMIND: tohle mi už víc připomíná práci než hraní :)

EVILMIND: trochu nechápu jak souvisí ten headhunter s tím, když si na něj karty suší ve staši.. já čekal že skočí do mapy a chancne HH :D to bych mohl udělat video fastest 10 headhunters ever (nemohl, mám i soukromý život kupodivu ještě ;) ale přeju mu to, sám jsem SF jednou chancnul a byl to dobrý pocit .)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    asi zacnu taky streamovat, zjevne to nosi stesti :)
    FASTEST SKYFORTH AND HEADHUNTER EVER - How to finish a league in about 1 minute xD
    https://www.youtube.com/watch?v=cqOljh58ePk
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: a nepochybne bude hafo giveaway,
    lol to aby si clovek nacvicil oblibeny hentai :D
    ssf by melo bejt uz ted, 2.6
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: v pohode, mi jeste zbude, a jelikoz na standardu stejne nehraju, tak je mi to fuk. Ale jelikoz presne takhle jsem to proflakal predminule, tak tentokrat uz musim! :-)

BTW ted nevim jestli mi to uniklo, ten SSF mod bude uz ted, nebo az ve 3.0?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: nejaky orby/stony te muzu dat
    komp to v plnej sestiparte nedava, a jinak to nema smysl ;
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: dneska v tom utopim nelidske mnozstvi chaosu, a do pulnoci bude hotovo... nejvic casu asi zabere zabit tech zbyvajich 47 breachlordu :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    40??? OvO ja su tak stastne za ty deravy kridla za 36 :D
    [jako bych nemel svoje, #tojefuk]
    a na chayulu seru, je lakoma!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam