• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ORBIT: jnj mom velkej buff, pan je znalec! :)
    sranda musi bejt :::

jinak jsem ted prubnul jedinou svou prezivsi postavu z nejaky hc ligy na lvl 50, no se musim pochvalit, ja kdyz to ted vidim, tak vubec nechapu, jak mohla prezit :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A už jsem se rozhodl s čím začnu.

Necromancer - hybrd srs a AW
    life based s MOM.
    To by celý mohlo být na začátek celkem sranda
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a už víte, jak se bude další vaše postava jmenovat??? ^^ :D
    kdyby to nenerfli, tak ta moje se mohla jmenovat třeba ::: ImmortallMcFluffy :::, nebo ::: AlfaKappaMeta ::: nebo tak neco ;P
    no né, to je důležitý, stejně jako když zakládáš kapelu! ;
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Ježek, Voskovec, Werich - Život je jen náhoda
    http://www.youtube.com/watch?v=HMCk2Ri0DmQ

MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    :]
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: Já půjdu 100% i do HC :D ale začnu tentokrát na SSSFC :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já asi pojedu SSF hardcore. Poprvý, co tu hru hraju.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    Tady se hraje hlavne hc :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak panove, necháte mě na hc na holičkách? :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: Oboji bych mel mit. Resp delirium esenci, zbran asi ne
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: To ze to napise jaky item clovek chce je dobry, protoze pises vetsinou z jinyho charu nez na ktery pose on..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jsou liny si to zmenit z defaultu ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: lidi s trade scriptama me zacinaji stvat docela, pripadam si vic zneuzitej kdyz mi nejakej robot furt pise, at se laskave dostavim do jeho hideoutu, ze je tam zbozi pripraveno k odberu... :)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: hodily by se mi es shield, chesta a delirium zbran, abych si mohl vyzkouset end game content :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jinak další zajímavý tool na trade je:
    Releases · lemasato/POE-Trades-Helper · GitHub
    https://github.com/lemasato/POE-Trades-Helper/releases

doporučuji testnout, pamatuje si to frontu lidí s tím co chtěli.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: škoda, že mě nenapadlo si vyfotit ty buildy než jsem prmazal standart :)

Jestli někdo na standartu hrajete, řekněte si o gear, ať to vyčistím.
    Nemám Headhunter :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: To co radeji je hraj efektivne a nemej prodlevy v HO, kdy na nekoho cekas :D

Obcas beham mapy tak ze si naplnim pul inventu mapama, ktery mam v planu bezet - obvykle to je treba nejaky easy layout mapa a ty si ancraftim jak je chci bezet a probehnu mapu, hodim dalsi do devicu, nez nabehne prodam bordel a hodim prebytek curency do stashe a jedu dalsi.

Ted jsem dojizdel posledni challenge do 36 na SC a zabralo mi tyden dojet do stavu 6L disfavour, 6L cospri armor, 5L carcass jack a ze farmim breache a projel jsem cely atlas. Krom shapera a chaos lorda vsecko..

Tim se nechce chlubit, ale chtelo to se soustredit abych se nezabyval bordelem. Takze jsem na zacatku nahodil Neversinkuv Uberstrict filter a s pomoci par kamosu to vsecko dotahnul. (kamosi pomohli s doplnenim map, kde mi chybeli a nebyli k sehani..) Fakt to byl docela powerplay. A hlavne mi pomohl start od Yorka a mapy od Havrana :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND:
    Forum - Gameplay Help and Discussion - [Tool] Atlas of Build v1.4 - save all build info to a single image - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1715993
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CARTMAN: težko říct jak to půjde posbírat ve stromě, s jakým diminishingem, na foru se lidi zatim hadaj, jestli je to nerf nebo buff. Pravdepodobně to je nerf jen pokud neberes vubec nic do AoE krome gemu, coz ted hodne lidi dela.

Nejvetsi buff vypada ma RF, takže možná ještě přehodnotím svůj SSF startovní build... :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: nejaky tldr? nerf melee AOE a buff spell/range aoe?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Forum - Development Manifesto - 2.6.0 Area of Effect Changes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1838713
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam