• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Mno mne teda asi tentokrat challenges nebudou zajimat, efekty za odmenu jso takovy nijaky a neliby se mi ani jeden.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    já jsem leagues beyond ani warbands nehrál, ale teď breach+beyond 50/50 a jeden beyond boss. Pokud tu mechaniku nezmění, tak by to mohlo být reálný. Ale tentokrát jsou challenges prakticky pouze RNG...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Celkem ted v guilde kvuli tomu resime, jestli nezacit kvuli challum hrat normalne, a SSF si nezalozit az treba po tydnu. Ciste kvuli moznosti moct relogovat do party, kdyz nekdo znamej zve na nejakej hard rng chall...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: dost tech challu je pomerne zavisla na tom, jak moc rare budou ty league stony. Abaxoth treba jsem v kazdy lize zabil i jen diky modu v mape, a tady budes mit vyznamne vetsi sanci, protoze beyond kamen. Vic se bojim toho, ze vsechny takovy ty all warband, all spirits, atd, to byla vzdycky obavana challenge kde jsi cekal na posledniho.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: tak první velkej problem s challengema - najít abaxotha - nikdy jsem ho ještě nespawnul. jako nikdy :D

Dalsší problém, co pak to je Unided ? :D (Unidentified)

Uber atziri - build se kterým jsem to dával je už dávno nepoužitelnej :) To bude maso.

Ale na 36 to vypadá slibně. Možná i na SSF..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: PoE je výborný jako výuka angličtiny, jsem netušil, že plurál od Nemesis je fakt Nemeses... 8-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: ja vcera zkousel asi dve hodiny rozhodit nejakou prastarou postavu na ty RF totemy, co premejslim ze bych hral, a jako hledat neco na standardu v 300+ tabech je fakt zazitecek.
    A jako nevim, chova se to divne... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako nevim, na 36 to vypada celkem v pohode (kdyz po nejakem case zabalim SSF samozrejme), ale je tam hrozne hrozne moc challu o nahode, a musis proste dat vsechny - to me trochu zklamalo, protoze v minulejch ligach pribylo challu kde nebylo nutne mit uplne vsechno, takze clovek nehledal jak osel posledni shrine nebo posledniho random bosse

Forum - Announcements - Legacy League Challenges and Rewards - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1839224
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ORBIT: jnj mom velkej buff, pan je znalec! :)
    sranda musi bejt :::

jinak jsem ted prubnul jedinou svou prezivsi postavu z nejaky hc ligy na lvl 50, no se musim pochvalit, ja kdyz to ted vidim, tak vubec nechapu, jak mohla prezit :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A už jsem se rozhodl s čím začnu.

Necromancer - hybrd srs a AW
    life based s MOM.
    To by celý mohlo být na začátek celkem sranda
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a už víte, jak se bude další vaše postava jmenovat??? ^^ :D
    kdyby to nenerfli, tak ta moje se mohla jmenovat třeba ::: ImmortallMcFluffy :::, nebo ::: AlfaKappaMeta ::: nebo tak neco ;P
    no né, to je důležitý, stejně jako když zakládáš kapelu! ;
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Ježek, Voskovec, Werich - Život je jen náhoda
    http://www.youtube.com/watch?v=HMCk2Ri0DmQ

MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    :]
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: Já půjdu 100% i do HC :D ale začnu tentokrát na SSSFC :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já asi pojedu SSF hardcore. Poprvý, co tu hru hraju.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    Tady se hraje hlavne hc :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak panove, necháte mě na hc na holičkách? :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: Oboji bych mel mit. Resp delirium esenci, zbran asi ne
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: To ze to napise jaky item clovek chce je dobry, protoze pises vetsinou z jinyho charu nez na ktery pose on..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam