• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Presne veci ze kterych jsem mel taky radost.
    Dobrej boost pro unsety :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: dalsi top veci:
    - The "Purchase Items" vendor screen now allows you to highlight items by keyword.
    - The Passive Skill Tree can now be searched by keyword.
    - Changed the explosion effect of Molten Shell and Vaal Molten Shell. The new one has better performance. (buff pro myho cwdt loopera! :-) )
    - Unset Rings can now roll a new mod that increases the level of the socketed gem by up to three levels.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: Lioneye's Watch now has stairs! :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Forum - Patch Notes - Content Update 2.6.0 Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1839765
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: tak podle Bex snad uz dneska/zejtra
    Sooo, it's been 2 and a half hours. When does league roll over? : pathofexile
    https://www.reddit.com/...ofexile/comments/5wkbgj/sooo_its_been_2_and_a_half_hours_when_does_league/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: aha, super dik
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: ja mam na std ted stav po Essence lize, ale to se jeste mergne po nejakym restartu serveru, nejpozdeji v ten patek.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: no, to ale v zadnem pripade nefunguje, proto se ptam :-) Mam na standardu MNOHEM mene splnenych map, nez jsem mel (guardiany vubec treba), kamos docela investoval aby mel 126/126, a ma ted 74/126.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jsou to informace ke konci essence.
    Negitivefrags comments on [Question]What happens to the atlas and the sextant mods when essence gets transferred to standard?
    https://www.reddit.com/...what_happens_to_the_atlas_and_the_sextant/d9y9yh9/?st=izogq1je&sh=4291e293
    EXI
    EXI --- ---
    SKUNK23: moje rec, v minuly lize sem byl i pripravenej jim dat dalsi prachy, ze pokoupim supporter pack.. ale zadnej se mi vubec nelibil.. challenge itemy fuj, ten teleport efekt jsem ani jednou nepouzil.. a fialovy otisky bot tu byly nedavno.

libi se mi legacy pack, ale neni tam moznost "Upgrade from previous transactions", kde bych doplatil 40 euro... musel bych dat 60euro. takze ode me neuvidi ani euro zatim
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: jj, ja si ho nainstalil prave kvuli tomu ze jsem chtel na std testnout par buildu...

ORBIT: jo ten totem je dobrej :] ale jak byl ten rigwald armor, tak ten byl nej.. skoda ze mam jen botky a rukavice
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: tak je to motivace proste, ani tak moc nejde o to, jaka je odmena. Jinak by me asi temp liga nikdy tak dlouho nevydrzela.

BTW uz jsou spojeny ligy, tusi nekdo, jak se jako ma oficialne spojovat atlas? Tj. co ma prednost a proc? U masteru je to jasny, ale vetsi atlas neznamena, ze ho chces.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: jsem ho smazal kdyz zavedli public taby. Ale mozna na to hledani... i kdyz to potrebuju fakt jednou za dva roky, jinak tam nehraju proste.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: Ten totem za 40 challengi je super :D
    A taky máš v chatu číslo před charname :D
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: stale nechapu co na tech challengich lidi vidi. jako kdyby tam byl nejakej poradnej armor, tak jo.. ale tenhle shit nestoji za namahu podle me :]
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: pouzivas acquisition? i v bordelu pak najdes dobry kousky
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: warbandy mas porad v tech danych mapach .., takze toho je vic, myslim ze to neni spatne vymysleny, ale zadarmo to nebude :D

SKUNK23: je pravda že křídla jsem prostě chtěl, ale ty challenge na ssf jsou challenge sama o sobě, takže uvidím kam se dostanu :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Já si challenge dám rád tím že jsem pořádně začal hrát až v prophecy a před tím jenom lehce v talismanu.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Mno mne teda asi tentokrat challenges nebudou zajimat, efekty za odmenu jso takovy nijaky a neliby se mi ani jeden.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    já jsem leagues beyond ani warbands nehrál, ale teď breach+beyond 50/50 a jeden beyond boss. Pokud tu mechaniku nezmění, tak by to mohlo být reálný. Ale tentokrát jsou challenges prakticky pouze RNG...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Celkem ted v guilde kvuli tomu resime, jestli nezacit kvuli challum hrat normalne, a SSF si nezalozit az treba po tydnu. Ciste kvuli moznosti moct relogovat do party, kdyz nekdo znamej zve na nejakej hard rng chall...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam