• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ty vole ty thresholdy novy jsou brutus, molten strike jsem zrovna pred par ligama hral a tohle je buff jako krava
    doufam jednou posilej i neco, co chci hrat ted :)

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: no jo, ale restartuj ve viru vasni uprostred uberlabu :D ale ja ti rozumim, po par [desitkach] hodinach intenzivniho hrani jsem to delaval preventivne taky, ale to se hra zacala postupne zadrhavat, ale ted to slo supem

HRAFNAIN: no zda se, ze v tom ma trochu prsty FooBar2000, resp. jeho album list library, whatever : prenastaveno, uvidime ::: zajimavy, kdysi jsem s tim uz problem mel, pak dlouho v pohode, a z niceho nic si vzpomnel zas a začal žrát paměť! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: muj hlavni plan pro tuhle ligu je dat level vyshapovat atlas, dosahnout nejaky godly clear speed na trashi, a dat na tom level 100... A kdyby to nevyslo, tak aspon budu prvne v zivote hrat shadow, takze urcite splnim ten achievment "kill dominus with shadow"! :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: jednou za hoďku hru restartovat? :)

(vím, moc nepomáhám, ale docela dlouho jsem to dělal stejně :D )
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a ted na vaznejsi notu ::: posledni dobou se mi na win 7 s x64 dx11 klientem zaplnuje RAM [8gb, z toho holej system zplni sotva giga, s firefoxem giga a pul], a to zejmena standby, az to vede ke crashi cely hry [coz treba v uberlabu potesi dvojnasob]
    v pagefile to nebude, at dam 1024 nebo 8192, chova se to stejne
    ted experimentuju s RAMMap, ale to je takova znouzecnost :/
    hlp pls?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: to uz mam vyreseny davno, presne tak. preci jenom na trade si na zacatku nahrabes nejvic :)
    taky uz vim, jak se bude postava jmenovat, s buildem zatim tapu, ale bude to desny OP!
    chtel bych udelat 40 chall [cha cha, ale tak minule bylo predsevzeti 24, a to jsem daleko prekrocil, takze ted tech 36??? :]
    muj plan je nasledujici :::
    ::: step 1 ::: najit ve stashi currency tab, obvykle se zasiva kdesi vzadu
    ::: step 2 ::: vystizne ho pojmenovat, neco jako $$$, a vyrazne obarvit
    ::: step 3 ::: kompletne ho zaplnit! ;P myslim jako uplne, sakumprdum, sakra konecne uz! :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja jsem se rozhodl, ze prece jen zacnu normalni ligu, a na SSF naskocim az me to tam omrzi - pravidelne kazdou ligu nekde po 1-2 mesicich mam vsechno, a pak bez motivace cekam na dalsi, tak to bude presne ta nova motivace, co razem budu mit... :-) Stejne bych nemel sanci tomu venovat tolik casu, abych byl nekde nahore v SSF ladderu.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    kdybyste někdo zítra startoval s wičkou na hc tak bych poslal nákupní list na gemy :) dík
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: jo ten wiki odkaz je super, takze 4 odmazy jenom (pocitam Volcano nechavam a mazu Overgrown Ruin

ted jdu jeste nastudovat tu optimalizaci kompasu, ty jsem tam fakt minulou ligu sazel uplne nahodne :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: Zizi teda jako nic moc, nejsrozumitelnejsi konkretni navod jsem nasel asi tady - ja jako chapu princip, ted uz mi jde spis o tu konkretni realizaci. A jeho atlas se mi docela libi, Zizho T10 Dunes treba vubec... :)

Path of Exile 2.5.1 | How to shape your Atlas. Tips & Tricks!
    https://www.youtube.com/watch?v=WBdPdj1xjCs
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HRAFNAIN: pravda, na ssf to bude horsi :o
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: EVILMIND: jenom par jich budes chtit odmaznout: [excavation, estuary, high gardens, volcano (i kdyz to bych si i nechal)] :::
    List of Shaper's Orbs - Official Path of Exile Wiki
    http://pathofexile.gamepedia.com/List_of_Shaper%27s_Orbs
    nejaky ty yt:guidy ::: Pohx Kappa ::: general_tsoschicken :::
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    tenhle chlapík má fakt pěkný guid co a jak s buildem, třeba se to bude někomu bude hodit:
    Path of Exile: Creating A Build
    https://www.youtube.com/watch?v=9i2o2wW7xbQ

A má další užitečný guidy..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Gratuluju k nekonecnemu bohatstvi na Standartu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ovsem zatim jsem se k tomu nedostal, protoze jsem driv uvidel tenhle titulek
    tuhle helmu mam taky, jsem bohac! :-)

Ziz - 844ex Alt Art Alpha's Howl - Middleman
    https://www.youtube.com/watch?v=Uum3bVixEW8
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: kouknu a pak sem linknu... ted tu nad tim premejslim sam, a primarne jsem to chtel delat na SSF, kde stejne nebudu mit ambice na T16, ale ted si rikam, to muze bejt jako docela problem shapovat solo, kdyz potrebujes ten orb o x levelu vejs... :-) Bych musel pak smazat vsechny mapy cestou zpatky.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Na 99% mel jedne dobre udelanej Ziziran, jukni k nemu na YT
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: vsechny quest reward gemy za vsechny classy.
    Tkze tam nebude empower, enlighten, enhance, added chaos dmg, detonate remote mines a portal..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Mate nekdo link na srozumitelnej navod na shapovani atlasu, chci to tuhle ligu prvne zkusit... :-)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Tak jsem si včera po x letech spustil PoE...to bude zase zabitého času :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam